icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
25. únor 2016

Ahoj holky 🙂 já čekám také na MS taky čekám, měla by dorazit 5.3., ale poslední dobou je mi nějak zvláštně, pořád mě popichuje asi v pravým vaječníku (jakoby slepák), jsem neskutečně unavená a podbříšek se jednou - dvakrát za den ozve, jako by ta mrcha měla dorazit, ale zase si říkám, že je to brzo. Tak budu doufat

agneska7
25. únor 2016

@maggie_ mám to úplně stejně s téma bolestma tak snad nám to konečně vyšlo 🙂

maggie_
26. únor 2016

@agneska7......jak říkáš 🙂 pak se ozvi, jak to dopadlo. Sice máme před sebou ještě týden čekání, ale to by mohlo být akorát 😉 tak držím palce

rumisik
26. únor 2016

Uff 19DC a první slabá čárka.... Ale protože poslední dva dny byli v absolutním úprku tak sem nestihla testovat a nevím 😀 Takže asi by sme měli dneska zafungovat v posteli ať už je ovulace na cestě, nebo na ústupu..... A doufat.... Jen doufám že nepůjdu spát jak včera v 11 po tříhodinovém maratonu uspávání malého ďábla...

marla86
26. únor 2016

@maslicko ahoj, jak jsi na tom? Já dneska začla testovat ovu, mám tam slabýho ducha tak doufám, že se něco začíná dít... (i když samozřejmě duch vůbec nic neznamená... 😔 )

marla86
26. únor 2016

@marla86 teda ale po tom, co to zaschlo musim říct, že to není žádnej duch, ale pěkná čárka, i když slabší než kontrolní... no to zas bude zmatek, to jsem na to zvědavá 😝 😀

patrikpavla
26. únor 2016

ahoj... potrebovala bych radu... byla jsem jako samoplatce a hcg mam73,8 jsem v zacatku 😉 jenze mi jde o to co s praci kdyz to vim premyslim co a jak k dr jdu ve stredu jenze ted mam celej vikend dvanactky nocni a furt stojis a zvedas bedny cca 20 kg a jses ve smradu lisovani z plastu.. nevim zda jid nebo nejid ale je pazrk odpo to uz nic nezachranim

rumisik
26. únor 2016

@patrikpavla Úplně se v tom nevyznám jak je to podle zákona, ale myslím že pokud vám doktor potvrdí těhotenství a vy mu řeknete kde a jak pracujete, tak vám buď okamžitě napíše rizikové a nebo potom u zaměstnavatele máte právo na lehčí práci, takže vás bude muset někam přeřadit.... Ale tenhle víkend asi ještě musíte buď odpracovat, nebo si nějak vyměnit.... 😖

agneska7
26. únor 2016

@maggie_ ahoj tak u mě zas nic dnes přišla MS o týden dřív ☹

maggie_
26. únor 2016

@agneska7.... To je pech, to se mi stalo minulý týden, dokonce o 14 dní dřív... Nevzdávej to 🙂.. Já zatím pořád čekám, ale je to ještě přes týden, tak snad nedorazí ;)... Ale jsme na tom všichni stejně (podobně) pak dám vědět, jak jsem dopadla, kdyžtak pak budeme testovat zase společně :D

maslicko
27. únor 2016

@marla86 čauky, mě už se taky začíná objevovat, tak uvidíme dneska 🙂 zrovna končím v práci a jdu do pelechu a tak budu testovat zhruba o 2 hodiny později než obvykle, ale to snad nevadí 🙂 Koupila sem si i jiné ovu testy...na Dr. MAX slabý duch a na těch druhých nic :-/ je to divné?

drabkova_zuza
27. únor 2016

Ahoj holky 🙂 taky se k vám pridam, na // čekám už od srpna 2015 a zatím nic. V lednu mi poprvé doktor předepsal clostilbegyt na vyvolání ovu, první měsíc jsem reagovala prý pěkně ale nepodařilo se. Tento měsíc jsem k tomu poprvé začala dělat ovu testy ale jsem z toho trochu zmatená. Ve středu a ve čtvrtek jsem měla viditelnou druhou čárku (ve čtvrtek nejsilnější) ale zasene tak silná jako ta kontrolni. Proto jsem si myslela ze v patek bude čárka už krásná a silná ale ono naopak, nebyla skoro vůbec vidět. Máte prosím někdo nějaké zkušenosti? A přeji všem hodně štěstí při snažení. Ať se nám to všem co nejdříve podaří 🙂

marla86
27. únor 2016

@maslicko ja jsem si taky nakoupila jine, ale prave proto, ze dr.max jsem nemela tak silny jak by mel byt i ldyz ovu podle me byla. No tak to nestras! Jeste mi jich par zbylo, tak si je nechavam na ovu, abych ji mela overenou dvema znackama... Ale mas pravdu ze je to divny. Nejlepsi by bylo nemuset to uz resit :D

marla86
27. únor 2016

@drabkova_zuza ahoj vitej, taky se snazime od srpna ;) a asi ti neporadim, ja jsem z tech ovu testu trochu zmatena, minuly mesic jsem testovala poprve, a mejsem z toho vubec chytra 🙂 Do tohoto mesice jdu poucena s tim, ze testuju v predstihu stejnou znackou ve stejnou dobu, abych videla jestli carka sili a az se mi bude zdat ze uz to vypada na ovu, chci jednak zkusit i jinou znacku a chci testnout jak dopoledne tak vecer. Jo a zacala jsem taky tento mesic merit bt 🙂 Nevim, jestli uz na to nejdu moc vedecky, jestli to neresim az moc, ale po pul roce uz bych byla rada kdyby se konecne zadarilo. Tak budu drzet pesti! Kdy cekas ovu?

drabkova_zuza
27. únor 2016

@marla86 Jestli se tento měsíc nezadari, tak začnu také testovat v předstihu, tento měsíc jsem začala testovat 13DC a podle ult. v utery 12DC (folikul 30mm) bych měla mít ovu 13-15 DC. Asi jsem udělala kravinu ze jsem testovala v poledne v středu i ve čtvrtek , ráno by byla čárka třeba jednoznačná. Nj za měsíc to podchytim snad lépe 😉 a jakpak na tom jsi ty, ovu už u tebe probehla?

marla86
27. únor 2016

@drabkova_zuza tak snad se zadaří ;) Nn, já mám dlouhý cykly a na ovu si ještě počkám 🙂 Btw. ovu testy se nemají dělat ráo ;)

drabkova_zuza
27. únor 2016

@marla86 Nemají jo? V příbalovém letáčku psali ze ranní moč je nejspolehlivější. Tak to děkuji za info 😉 hodně štěstí

marla86
27. únor 2016

@drabkova_zuza aha, tak jestli to píšou na příbalovým letáku, tak asi jo... Ale všeobecně se testuje těhotenskej z ranní a ovu odpoledne

patrikpavla
27. únor 2016

@martina16horysek dekuji snad bude vse ok

patrikpavla
27. únor 2016

@rumisik dekuji za odpoved, ja jen nechci o to malilinke prijid skrz narocnou praci snad to zvladnem ten vikend a bude dobre..uz mam jedno nocni za sebou a dve hodky dalsi pred sebou.. vcera me pobolival v pravi podbrisek a spisr na pravo...no co jsrm cetla diskuze tak mimodelozni nrjde citit tak snad je to ok

maslicko
28. únor 2016

@marla86 no přesně, mě zase Dr. MAX ukazuje ducha a druhá značka nic 😀 no prostě nejde to bez komplikací 🙂 vždyť by to byla nuda, že? 🙂

maslicko
28. únor 2016

@drabkova_zuza ahojky 🙂 já to taky řeším 🙂 některé testy ukazují slabší čárku ikdyž ovulka je 🙂

rumisik
28. únor 2016

@patrikpavla Tak si po nočních udělej co nejvíc klidu a odpočiň si 😉 to bude určitě dobré... A hold u doktora se musíš poradit co a jak v práci 😉

Jinak my sme to asi promeškali.... Dneska sem testovala a test je bílý jako padlý sníh ☹ nevím jak to funguje, pokud se nám včera v noci zadařilo tak by mi to ovulaci ukázalo nebo už ne?

jajinka147
28. únor 2016

@maggie_ ahojky.jsem na tom uplne stejne..5.3. By mela/nemela mrska prijit.tak uvidim.spím i přes den,vůbec nefunguju.nevím zda na mě něco leze,nebo se zadarilo. Kdy se chystas testovat?víš kdy jsi měla ovu?

maggie_
28. únor 2016

@jajinka147...ahoj, mám úplně rozházený cyklus, takže jestli nechali ovu testy, tak cca 19DC 🙂 A testovat budu asi v neděli 6.3. ;)) bojím se, že tam nic nebude, fakt jiný příznaky nemám. Prsa ne a ne vyrůst a popichování už se nekoná, tak nevím :(

carodejkasnu
28. únor 2016

Ahoj 🙂 holky. Ja 4 dny meskam. Ale před očekávanou MS tlak v podbřišku jako před očekávanou MS. Jiné příznaky nic. Testovala jsem se před MS a nic. Dnes ci zítra zkusím 🙂 kdoví proč se to zpozdilo

jajinka147
29. únor 2016

@maggie_ já nevím jestli mám cyklus v pořádku, zatím od vysazení mám jen jednu MS za sebou.. já uvažuju na testováním 4.3, pokud ms nepřijde 🙂 já měla podle ovu testu už 15DC. ale příznaky také žádné 🙂

@carodejkasnu Držím palce, aby už nepřišla 🙂

maggie_
29. únor 2016

@jajinka147.......bojím se právě testovat no :/ ...ale tak pak dej určo vědět 🙂
@carodejkasnu.....také přeju, aby nedorazila
Kdyby tělo aspoň vyslalo nějakej signál co :D ...nejhorší je, že prostě ty příznaky být nemusí a my se pak obáváme, že se to nepovedlo, takže držim palce všem, aby ty čárky tam byly co nejdřív 🙂

jajinka147
29. únor 2016

@maggie_ také se bojím, nechci brzo abych nebyla zklamaná, ale pak si říkám, přeci jen nějaké případy byly, které testovali brzo a dopadlo to, ale taky byly případy, kdy test pozitivní a pak MS a odešlo to.. Určo dám vědět.. ty taky se ozvi. Jsem zvědavá jak dopadneme 🙂

maggie_
29. únor 2016

😀 to já taky....do tý neděle to asi vydržím, uvidím no 😅 .....Máš pravdu, že se to tam někdy ukázalo brzo, jen se znám 😀 budu zase celá nešťastná .....no kašlu na to teď a stresovat se budu až o víkendu 😀 😝

Strana