icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
18. črc 2016

@byra pokusím se, ale nemám dobrý foták na mobilu

gabulkam
18. črc 2016

Ahoj holky, hlásím se po dvoutýdenní dovolené a přibylo tu neuvěřitelně stránek 🙂 tak nevím jestli to zvládnu všechno přečíst. Jinak termín dle seznamu jsme pečlivě zabezpečili na dovolené, takže doufám, že to klaplo, ale jelikož MS nedostávám bez injekce, tak na testy je brzo a ještě nějakou dobu počkám. A jak vy tady?? Nějaké nové pozitivní testíky?? Jdu to prolustrovat 🙂

terka228
18. črc 2016

@kolibricek36 no jasně....foto sem!!!! 😀

jarmulka
18. črc 2016

@kolibricek36 fotoooooo - my jsme tady experti, nám můžeš věřit 😀

terka228
18. črc 2016

@digisek děkuji, uvidíme, jestli to stačilo, no 🙂

kolibricek36
18. črc 2016

nevím zda bude něco z toho fotáku vidět, ale snad to nebude tolik rozmazané

jarmulka
18. črc 2016

@kolibricek36 nebýt to ten ,,hloupý,, mamatest.... který dělá duchy - tak bych určitě měla dobrý pocit... něco tam vidím - tak počkej den dva a pokud se to zvýrazní, je to jasné 🙂

kastanek87
18. črc 2016

@kolibricek36 uka 😉

kastanek87
18. črc 2016

@kolibricek36 píšu uka, přitom už tu fotka je 😀 no já tam také něco málo vidím, ale já teda mám taky s mamatesty svoji zkušenost 🙄 takže doporučuji koupit nějaký jiný, nejlépe dr.maxe a zítra ráno zkusit. Budu ti moc držet pěsti!!!

kolibricek36
18. črc 2016

@jarmulka no právě, já si myslím že to nebude asi moc pravda, ale stejně zítra musím na tu gynek. znova, stejhně pochybuji, že by něco viděla, ale snad mi udělá aspoň odběr

kolibricek36
18. črc 2016

@kastanek87 no, to nevím, ale zkusím, Dr. Max asi v jiných lékárnách nemají, že, nebo mají, my to lékárnu Dr. Max nemáme ...

kolibricek36
18. črc 2016

jinak já na těch fotkách tedy nic nevidím 😀 😀 😀
asi mi už hrabe

terka228
18. črc 2016

@kolibricek36 Taky vidím, jakoby se něco rýsovalo 🙂 tak držím pěsti, aby sílila... 🙂

kolibricek36
18. črc 2016

@terka228 @jarmulka @kastanek87 hm, rýsuje, nevím, nevím, ale děkuji za podporu 🙂 snad to vyjde - jinak z mé zkušenosti tak mi mamatest nikdy ducha neukázal- ale skočím si pro nějaký jiný i když nevím jestli to má cenu - zítra na gyndě řeknu at mi veme krev na HCG, tedy pokud zas nebude sestra koukat jak sova z nudlí - dneska mi to stačilo ...

terka228
18. črc 2016

@kolibricek36 Tak jasně, krev je jistota a hotovo. Jinak mně myslím žádný test falešný duchy nedělal....vždy, když byla i třeba slaboučká druhá čárka, bylo potvrzené těhu, to že se neudrželo, je věc jiná.... Ale tady se ještě o druhé čárce opravdu mluvit nedá. Ta krev bude jasná.... 🙂

terka228
18. črc 2016

@kolibricek36 držím vše co mám, dej hned vědět, co řekli, jo? 🙂

upuska
18. črc 2016

@digisek
@jarmulka tak já hlásím 1DC.. délka cyklu byla 25 místo 23..dělá si to tělo mé, co chce..gynex nezabral

@kolibricek36 já teď poslední dva dny špinila..včera hodně, ale bylo to prostě hnědé..mívala jsem to asi vždycky, bylo to znamení, že je MS zarohem..ale vždycky jen tak kapička..teď se mi už po druhé stalo, že to trvalo víc jak jeden den a bylo to silnější..ale pořád stačila slipovka..tak nevim..

pitris77
18. črc 2016

Ahoj holky, tak týden na dovolené a nestíhám vůůůbec číst. Ale pár pozitivních info jsem přece jen zaregistrovala, tak přeji, ať se ty pozitiva potvrdí a těším se na další dobré zprávy.
Já dnes 12 DPO, tak netrpělivě čekám, co zase tento měsíc moje tělo předvede, protože si poslední půlrok snad se mě dělá srandu 😎 Jak jsem se mohla spolehnout na přesný cyklus na hodiny, tak minulý měsíc 7 dní zpoždění. Snad aspoň tento, jestli má přijít, tak přijde načas 🙄

kastanek87
18. črc 2016

@kolibricek36 tak na tebe budu myslet a dej pak vědět, jak jsi dopadla na krvi. A na sestru se vykašli, ať se tváří jak chce, sůva jedna 😀

kastanek87
18. črc 2016

@kolibricek36 jo a pokud nemáš nikde maxe, tak nevadí, tak pak ještě v DM můžeš pořídit pepino test, nebo prostě běž do kterékoliv lékárny a uvidíš co ti nabídnou za test 😉 ale stejně, pokud jsi těhotná, ukáže to jakýkoliv test, jen některé můžou dřív, některé později....

kolibricek36
18. črc 2016

@kastanek87 bohužel zde není ani DM, jezajdu do lékárny - ale až odpoledne... to tu takové malé městečko - všude blízko, ale do velkého města daleko (40 km)
nevím jak funguje ten gigitální, ale asi takový bude zbytečný

jarmulka
18. črc 2016

@kolibricek36 co tak vím, tak digitál ukazuje holkám 1-2 i v případě, že loví teprve ,,duchy,,... ale zase jsou to dvě stovky... za den, dva by Ti to měl ukázat ( výraznější čárka ) i obyčejný test za 30 Kč....

maggie_
18. črc 2016

Tak holky, po né moc dobrým víkendu hlásím, že se // nekonají. Bohužel Benu test opravdu už kupovat nebudu 😔 probulela jsem to - prostě bílo, takže čárka, i když byla pěkná i na můj vkus, byla falešná 😔

jarmulka
18. črc 2016

@maggie_ to mě mrzí.... ale třeba se ještě ukáže na jiném testu!!!! Nezoufej ... a kdyby, tak my tady pro Tebe na další měsíc ještě s holkama místo máme - my totiž končíme s menstruací tento měsíc.... 😀

maggie_
18. črc 2016

@jarmulka_ Děkuju 😉 já myslim, že neukáže....Už jsem se smířila s tím, že nebude no....Každopádně, aspoň dostojím slibu, že tady zůstanu poslední a tuhle prokletou diskuzi uzavřu 😀 ...hezkej nápad, na co, že jo? :D nějaká menstruace....

maggie_
18. črc 2016

@digisek_ To mě mrzí holka ☹ jsme na tom stejně no....mě sice MS nedošla, ale i tak test bílej, takže obě planej poplach hm... 😔 no tohle prostě nasere...

jarmulka
18. črc 2016

@maggie_ 😀 přesně tak, nic se nemá přehánět ... Takže si pěkně odmenstruujeme a potom jí dáváme hromadně 9 měsíců zasloužené dovolené... Myslím, že si to holka za to, jak nás neúnavně každý měsíc ,,navštěvuje,, zaslouží 😀 😝

terka228
18. črc 2016

@maggie_ to mě moc mrzí ☹ tak držím palečky zase do dalšího měsíce 🙂 Aby jsme se tady o ta poslední místa diskuse nepopraly 😀

kolibricek36
18. črc 2016

@jarmulka vždyt píšu že digitální je zbytečný 😀 😀 😀

peta73
18. črc 2016

@maggie_ taky mě to moc mrzí, měla jsem obrovskou radost, když jsem to v pátek viděla ☹. Ale není konec všem dnům a my se klidně o termín na další várku ptactva podělíme. Nejlépe kdybychom to tady mohly zavřít už příští měsíc. A všechny najednou !!!

Strana