Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska @yelowangel @terka228 @byra _ No já vím, je brzy, ale ten test byl mimo....Může se zadařit třeba ještě to ano, ale ten duch byl falešnej 😕 ...jinak hormonální profil mi nedělal, říkal až ten Gennet právě. Po tom roce (asi mě chtěl ubránit stresu - nevim"
Jinak moc děkuju za srdíčka 🙂 :*
@maggie_ ono je asi nejlepší fakt vydržet a počkat až do meškání MS, aby se člověk vyvaroval těhle zklamání ☹
já tady teď kalkuluju s výpočtem plodných dní, ale s ohledem na to jak se mi střídá délka cyklu tak je to stejně jen typovačka a asi nemá smysl se tim řídit..kdo ví jaká je realita..tak nevim, jestli začít testovat nebo vyrazit k Mudrovi ať se koukne na folíky..
@upuska no, nechci radit, já, která se spíš od doktorů držím co nejdál, ale testy na ovu tu někdo psal, že nejsou stoprocentní a taky ukazují když není a neukazují když je ... tak bych radši radila, aby se juknul na folíky 🙂 😎
@kolibricek36 jj, asi by to bylo nejspolehlivější..ty testuješ nebo jen počítáš?
@upuska @kolibricek36 - holky jen se připojím k té zmínce o folikulometrii. Ani ta vše spolehlivě neukáže napoprvé ani třeba na podruhé. Zvláště při nepravidelném cyklu to zabere několik vyšetření, než se stanoví v které fázi cyklu podle už jste. Byla jsem2x a zatím s výsledky nic moc spokojená nejsem. Držím palečky
@upuska já pouze počítám - testy - to by se člověk nedoplatil
no, budu muset tu gyndu odložit - musím se ted večer sebrat a jet k sestře a odtamtud ráno za babi - prý je na tom zle -- chce nás obě .... ☹
@peta73 Fakt? jsem si řikala, že to bude celkem jistota..že pak už spíš půjde o to, jestli si náš genetický materiál sedne jak má 😀 ale tak asi to bude spolehlivější než ta kalkulačka..hlavně já teď měla cyklus 25dní, předtím 23, 28, 23, 23...dělá si to, co chce..:( a Mudr mi na poslední kontrole řikal, že až budu chtít mimčo, tak že to podchytíme..v tu dobu to nebylo aktuální, tak jsem jen řikala, že doufám, že to nebude zapotřebí..samozřejmě doufám pořád, ale taky si řikám, jestli nemarním čas..i když zase na druhou stranu spolu spíme několikrát týdně, jsme sami a tak tu je asi větší šance, že se trefíme než když pak jsou děti a neni prostor ani tolik chuti a ten interval je delší..
@kolibricek36 to je mi líto, drž se
@kolibricek36 to je mi hrozne lito :(Ja tohle zazivala presne pred rokem touhle dobou :( Drz se!!Kez by slo Ti nejak pomoct...
@maggie_
@upuska
@bonynka1981
@byra
@kolibricek36
@fifacek
@terka228
@pitris77
Holky tak jsem konecne docetla vsechny dnesni stranky............ach jo, koukam ze tenhle tyden nam nezacal nejlip, a to to v patek uz vypadalo tak nadejne.........no, my s @jarmulka jsme se shodli ze jedem uz posledni cyklus ....takze kdo se prida? A pak udelame na dlouho te potvore pa pa 😀
@digisek jáááá se taky hlásím... 😀 😀 😀 už mě ta potvora taky pěkně štve, pauzu by si mohla dát, pokud by to bylo kvůli miminku 😉
@kolibricek36 zkus jiny test.....at nelovis duchy 😀
@digisek též jdu k vám do party 😀 ve středu jdu na kontrolu folikulů tak jsem zvědavá
Ještě jsem to stále nedostala, dnes je to 35DC a test byl ráno jako sníh
Myslíte že z toho ještě může něco být nebo na injekci na vyvolání MS?
Holky, jedna malá anketní otázka 😕 Zajímá mě, jak to chodí u vás doma..konkrétně..uklízíte svým drahým polovičkám věci do skříně?? Po vyprání/vyžehlení..popřípadě..uklízíte jim v té skříni, když se vám zdá, že už tam maji fakt bordel?? 😅 😀

@bonynka1981 koupila jsem normálně ve zdravé výživě, nebo se prodává na netu - já měla ty od Naděje - tinktura z pupenů