icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pitris77
22. črc 2016

@kolibricek36 já Vítkovem pár krát projížděla, takže ten Váš kout neznám. A odkud jseš???

kolibricek36
22. črc 2016

@pitris77 Doubrava u Karviné, koukám, že máš na stránce Náchod - tam jsem byla několikrát - akorát jako malá - odtamtud pocházel taťka

pitris77
22. črc 2016

@kolibricek36 jj, já pro změnu žiju už čtvrtý rok na Náchodsku 🙂 Krkonoše sice krásné, ale Jeseníky to nejsou 😎

beruska1889
22. črc 2016

@zanetkamaresova tak my máme v plánu na pár dní Prahu - kde máme rezervovanou plavbu po Vltavě a podmořský svět + nějaké procházky, pak wellness na 3 dny, Javoříčské jeskyně ... zbytek domyslíme za pochodu 😉 😀 nudit se určitě nebudem... 😉

terka228
22. črc 2016

@zanetkamaresova My už jsme byli...na horách - Krkonoše - nad Pecí pod Sněžkou 🙂

maggie_
22. črc 2016

@terka228_ No uvidíme, určitě dám vědět, kdy dorazí 😀

zanetkamaresova
23. črc 2016

Dekuji za tipy😉 jsem rafa že Česko je ještě lakavou lokalitou. A drží palce všem. Ja jsem 25DC Ale mam to tak nepravidelný a občas mam i přes 30dni. Necitim žádné tehu příznaky. Asi v tom nebudu. :/

pitris77
23. črc 2016

@zanetkamaresova nevěš hlavu ;)

zanetkamaresova
23. črc 2016

@pitris77 moc děkuji 🙂 snažíme se teprve měsíc. Nemůžu mít všechno hned. Kdo si počká ten se dočká 🙂

lucie_k_s
23. črc 2016

Ahoj holky, tak jak si užíváte slunečného víkendu? Já jsem zítra 30 DC a budu testovat, tak jsem zvědavá. Jinak MS mám vždy tak kolem 30, takže zatím žádné zpoždění... Ale déle to nevydržím 🙂 A jak jste na tom vy?

janina29k
23. črc 2016

@lucie_k_s jo slunečnej víkend, dneska sme byli u tchánovců a já navrhla, že zítra jedeme k mojí mamce (dlouho sme tam nebyli a navrch má bazén) a ten můj je naprdlej, že si tam nejedu v týdnu. U tchánovců jsme furt! Jinak MS nikde. Na testu sněhobílo. Asi budu muset zas na injekci, aby vůbec MS dorazila... no prostě na prd - mám depku 😠 😠

zanetkamaresova
23. črc 2016

Ja dnes lovila v sekači, čvachtala se v bazéně a pak na pivku (nealkoholickem) 🙂byl fajn den. Ja si na testování ještě chvilku počkám ale nejraději bych to hned počurala😁

lucie_k_s
23. črc 2016

@janina29k Neměj, tak jeď sama. Já za našima taky jezdím převážně sama. Ne že by tedy přítel nechtěl, ale cítím se tam líp když jsme sama... Máme stejný humor a je to prostě moje krev. skupina, lépe si tam odpočinu, než když je tam přítel... Zítra za našima taky jedu sama na tři dny a pořádně si to užiju 🙂 Já jsem zvědavá na zítra, ale moc tomu nevěřím, teda vnitřně ano, ale bojím se doufat... :-/

lucie_k_s
23. črc 2016

@zanetkamaresova To věřím, já to taky nemohla vydržet :D Já byla na shopingu včera a koupila jsem si nádhernou sukni, až na zem, můj sen 🙂 Kamarádce se narodila holčička, tak jedu zítra do porodnice, tak jsem byla nakupovat kvůli ní a nakonec jsem si koupila i náušnice a dva laky na nehty, takže klasicka :D

zanetkamaresova
24. črc 2016

@lucie_k_s ja úplně miluji laky na nehty😊 mam jich doma spoustu

zanetkamaresova
24. črc 2016

@lucie_k_s 😏 doufejme ze i dnes bude krásné počasí

janina29k
24. črc 2016

Jupí. Začínám špinit a snad se mi rozjede aspoň MS bez injekce od dr, když už nejsem v tom!

lucie_k_s
24. črc 2016

@zanetkamaresova já jsem si koupila šedý a lososovy... Jinak ten negativní a MS nikde... Ale mela jsem posunutou ovu, tak MS dorazí asi později... Už mám i křeče... Tak uvidíme kdy dorazí...

terka228
25. črc 2016

@janina29k Taky jsem měla z MZ radost, když po 12-ti dnech zpoždění dorazila...Hlavně, ať dorazí a je vše v pořádku a může se jet na novo 🙂

zanetkamaresova
25. črc 2016

@lucie_k_s taky se mi zdá že se mi to posunulo, ale i tak asi budu testovat :/ mivam docela často podivne křeče v podbřišku a vcera mírně narůžovělí vytok. Mužů se zeptat jak citlivý test používáte??

kastanek87
25. črc 2016

Ahojte holky 🙂 tak já jsem byla s malým a taťkou na chalupě na vysočině, takže jsem trochu vypla... byla jsem teda trochu smutná, že tam není s náma přítel (dělal na baráku) a mně měla v sobotu dojít vytoužená ovulace dle doktora 😀 ale překvapil mě a dojel v sobotu večer za náma 😀 nicméně ovulace asi teprve bude, mám ty testy jakýsi divný, zdá se mi že jsou pozitivní víc dní. Měla jsem dva dominantní folíky po clostilu, tak možná je to tím, nebo fakt teprve bude, jsem z toho taková zmatená. BT mám pořád 36,3 -36,5 a pořád to skáče jeden den tak, pak tak, ale výš ani rana 😅 🙄 od středy si beru volno a budu s malým doma, tak už se tááááák těším 😵 jaký jste měly víkend vy? Testoval někdo? Nebo se teprve chystáte?

terka228
25. črc 2016

@kastanek87 Ahoj, já byla s rodinkou u babičky a dědy na chatě v jižních Čechách, takže jsem taky vypnula.... 🙂 jsem ale dnes teprve 9DPO, takže testovat se ještě nebude 🙂 . Teplotu měřím, zatím se drží kolem 36.9, tak uvidím, jestli ke konci týdne klesne nebo ne. MZ čekám v neděli max v pondělí...Tak jsem zvědavá, ale hrozně se to teda vleče 😀

misina01
25. črc 2016

Holky, já jsem vysadila před 5.měsíci, MS nikde, agolutin, hormony, ovulace nikde, bazální teplota neskutečně lítala. Nasadili mi duphaston, já pak bylinky a teď 15.7.jsem měla první pěknou ovulaci, snažili jsme se . Dnes jsem tedy 10.tý den po ovulaci, celých 10 dní mám teplotu 37.-37.1, dneska ráno 37.2. Myslíte, že by to mohlo vyjít? 🙂 byla bych moc ráda.. MS bych měla dostat tak v sobotu, tak nevím, jestli už mám třeba zítra zkusit testnout. Příznaky nepozoruji s nesoustředím se na ně, vsugerovala bych si pak všechny 😀

misina01
25. črc 2016

Jinak teploty před ovulací mám taky 36.4-36.5. 🙂

luciasek1987
25. črc 2016

@misina01 teplita je dobre znameni 🙂) moc drzim palce

misina01
25. črc 2016

@luciasek1987 děkuji, snad nebudu zklamaná 🙂 zkoušeli jsme to po půl roce prvně, do teď jsem z vysazení neměla ani menses ani ovulaci 🙂

kastanek87
25. črc 2016

@terka228 tak to je super, mělo by být povinné takovéto odpočinutí 🙂 teprv 9DPO? 😀 to ti nezávidím, ale už se ti to blížííííí, asi ve čtvrtek bych to zkusila být na tvém místě 😅 já jelikož jsem zmatená ze své ovulace, tak si ještě počkám asi, možná bude lepší když ani nebudu vědět kolik dpo jsem 😅

kastanek87
25. črc 2016

@misina01 taky si myslím že teplota je super, já bych zkusila okolo toho 12DPO testovat, dřív je to velkej risk pro velké nedočkavce 😀 😀 😀

fifacek
25. črc 2016

@kastanek87 souhlasím, čím dříve testuješ tím dýl nedočkavě čekáš a doufáš

maggie_
25. črc 2016

Čauky holky, tak dneska jsem 26DC 😉 ... S Utrogestanem jsem to měla dnes dostat, ale zatím nic a příznaky žádný, i když po sobotním zážitku bych se nedivila, kdyby nepřišla vůbec. Zažila jsem scénu z hororu...
Spadl se mnou výtah ze třetího patra, dobrý ne? Signál žádnej, blikající zářivka a dispečeři se se mnou nemohli spojit, takže 47minut pěkně sama v šachtě - pecka 😀 😎

Strana