icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

deli_lah
26. črc 2016

@upuska Určitě se dočkáš 🙂

maggie_
26. črc 2016

@upuska_ No včera ho opravili a stejně jsem si těch 6 pater raději vyšlapala takže zatím ne 😕
Jinak tvou krizičku chápu, jsem na tom podobně :D jinak si myslím, že České Švýcarsko je hezčí 😉

maggie_
26. črc 2016

Holky jen dotaz, když jeden den meškám a test nic, příznaky taky nic, tak asi nemám doufat co? 😕

beruska1889
26. črc 2016

@maggie_ dokud nedojde ms tak můžeš doufat vždycky, spoustě holek se test vybarvil později... 😉

maggie_
26. črc 2016

@beruska1889_ Myslíš? 😨 Já jen, že nejprve ta čárka na testu, pak zbytek negativních, teď meškám, i když samozřejmě jeden den, ale nic mi není (žádný podbříško žádná žravá jako vždycky, dokonce ani lítostivá - zkrátka nic)... 😉 S Utrigestanem, co jsem brala, jsem měla MS snad na čas a kdybych ho brala dál, tak bych to včera dostala, ale jelikož ho tenhle měsíc už nemám brát, tak jestli spíš nemeškám kvůli tomu 😕

byra
26. črc 2016

@maggie_ ještě zkus počkat, někdo má pozitivní test třeba 10 dní po očekávané MS. Jinak to, že jsi bez příznaků vypadá nadějně, držím pěsti

terka228
26. črc 2016

@maggie_ ještě počkej...říkala jsi, že už nebereš Utrogestan, a že stejně přesně nevíš, kdy byla ovulka...takže bych počkala....teplotu neměříš, viď...prostě bych to ještě nezahodila....stejně většina pozitivních testů je až 14. dpo a víc. A když nejsou příznaky na mz, tak bych nic nezahazovala a za 2 dny bych zkusila test znovu 🙂

beruska1889
26. črc 2016

@maggie_ těžko říct čím to je... počkej pár dní a pokud ms nedojde, zkus další test a uvidíš... já dnes večer beru poslední tabletu Duphastonu (Utrogestanu) a taky jsem zvědavá co se bude dít dál... jelikož jsem před ním měla cykly v pohodě, dám si od něj na chvíli pauzu..

byra
26. črc 2016

@maggie_ nebo si zkus zajít na krev

misina01
26. črc 2016

Holky, je to tam. Sláva bohu bylinkám 🙂 nepomohly mi hormony, ale bylinky jo. Nějak se mi tomu nechce věřit. Mám 4 dny do MS, příznaky žádné, jen teplota už 11 dní nad 37, tak jsem dneska z hecu zkusila test 🙂

beruska1889
26. črc 2016

@misina01 wow!!! moc gratuluji a tiše závidím... 😉

misina01
26. črc 2016

@beruska1889 děkuju, fakt pomohly byliny! 🙂

beruska1889
26. črc 2016

@misina01 tak u nás je problém v manželově spermiu, tak nevím jestli by mi byly k něčemu bylinky... jinak ano, jsou super, já nedám dopustit na Gynex 😉 ten mi hodně pomohl... 🙂

nadla
26. črc 2016

@misina01 ahoj, gratuluju Ti 🙂
jaké bylinky si měla ?

misina01
26. črc 2016

Jeřáb ptačí a inofolic 🙂 díky nim po půl roce první ovulace.. a kolem ovulky jsem byla grapovej džus 🙂

byra
26. črc 2016

@misina01 gratuluji!!! U mě to byl taky jeřáb ptačí 😎

maggie_
26. črc 2016

@terka228 @byra @beruska1889 _ No uvidíme no. Teplotu neměřím no, fakt nevim, kdy byla ovu, jestli vůbec byla...Snažím se na to nemyslet 😀 😀 achjo no, uvidíme....abych nakonec zase neskončila na provokačce 😀

markiiska
26. črc 2016

@misina01 taky moooc gratuluju k mimískovi 🙂 ...zítra jsem 6.dpo, myslíš, že i když sem do ted teplotu neměřil (asi jen 14 dní) a zítra zkusím , tak to muže něco ukázat, když bude nad 37? nebo se musí měřit permanentně?

markiiska
26. črc 2016

Holky se picnu z mýho chlapa 😀 ted sem první měsíc hlídala ovulku a zkusili sme to a moje mamka se mě ptala jestli už se snažíme a já jí mlžila a řekla, že tomu necháváme volnej průběh a řikam mymu: já jí nechtěla říct, že už se snažíme...a on : však já se ještě nesnažil 😀 .....nechápu jak to bude vypadat až se snažit bude 😀

bhbaru
26. črc 2016

Ahoj holky, co myslíte?? Dnes jsem 29DC, ovulka nevím kdy byla.Predchozi mesic byla podle testu 17DC.tenhle měsíc jsme to vůbec neřešili,byly jiné starosti...se svatbou 🙂 spis mi jde o to, ze mam v sobotu rozlucku se svobodou tak zda pít, či nepít 🙂 Diky za reakce!

beruska1889
26. črc 2016

@markiiska 😀 😀 no chlapi.... 😀 😀

beruska1889
26. črc 2016

@maggie_ tak jsem na Tebe teda zvědavá, co z toho vyleze 😉 snad se to obejde bez doktora... 😉

beruska1889
26. črc 2016

@bhbaru ☹ já teda nic nevidím... ☹ ☹

fifacek
26. črc 2016

@bhbaru já nic nevidim 😵

terka228
26. črc 2016

@bhbaru taky nic nevidím 😢

terka228
26. črc 2016

@maggie_ no, jsem zvědavá, jak Ti to dopadne...určitě dej vědět....držím palečky, aby dobře 🙂

lucie_k_s
26. črc 2016

Ahoj holky, hlásím 1DC... Hlásím se tedy do vašeho spolku s tím, že nyní poslední MS, berete mě? :D

bhbaru
26. črc 2016

Diky holky!!

katty77
26. črc 2016

ahoj holky, po dlouhé době se opět hlásím...snad vás časem dočtu...

zanetkamaresova
26. črc 2016

Mě ma přijít MS zitra podle kalendáře, jsme na dovolené a ja doufá ze nepřijde, pak di doma udělám test a snad se budu moct radovat.
@misina01 gratuluji, je krasne vidět dvě carkyw

Strana