Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Holky jen dotaz, když jeden den meškám a test nic, příznaky taky nic, tak asi nemám doufat co? 😕
@maggie_ dokud nedojde ms tak můžeš doufat vždycky, spoustě holek se test vybarvil později... 😉
@beruska1889_ Myslíš? 😨 Já jen, že nejprve ta čárka na testu, pak zbytek negativních, teď meškám, i když samozřejmě jeden den, ale nic mi není (žádný podbříško žádná žravá jako vždycky, dokonce ani lítostivá - zkrátka nic)... 😉 S Utrigestanem, co jsem brala, jsem měla MS snad na čas a kdybych ho brala dál, tak bych to včera dostala, ale jelikož ho tenhle měsíc už nemám brát, tak jestli spíš nemeškám kvůli tomu 😕
@maggie_ ještě počkej...říkala jsi, že už nebereš Utrogestan, a že stejně přesně nevíš, kdy byla ovulka...takže bych počkala....teplotu neměříš, viď...prostě bych to ještě nezahodila....stejně většina pozitivních testů je až 14. dpo a víc. A když nejsou příznaky na mz, tak bych nic nezahazovala a za 2 dny bych zkusila test znovu 🙂
@maggie_ těžko říct čím to je... počkej pár dní a pokud ms nedojde, zkus další test a uvidíš... já dnes večer beru poslední tabletu Duphastonu (Utrogestanu) a taky jsem zvědavá co se bude dít dál... jelikož jsem před ním měla cykly v pohodě, dám si od něj na chvíli pauzu..
@misina01 wow!!! moc gratuluji a tiše závidím... 😉
@beruska1889 děkuju, fakt pomohly byliny! 🙂
@misina01 tak u nás je problém v manželově spermiu, tak nevím jestli by mi byly k něčemu bylinky... jinak ano, jsou super, já nedám dopustit na Gynex 😉 ten mi hodně pomohl... 🙂
Jeřáb ptačí a inofolic 🙂 díky nim po půl roce první ovulace.. a kolem ovulky jsem byla grapovej džus 🙂
@terka228 @byra @beruska1889 _ No uvidíme no. Teplotu neměřím no, fakt nevim, kdy byla ovu, jestli vůbec byla...Snažím se na to nemyslet 😀 😀 achjo no, uvidíme....abych nakonec zase neskončila na provokačce 😀
Holky se picnu z mýho chlapa 😀 ted sem první měsíc hlídala ovulku a zkusili sme to a moje mamka se mě ptala jestli už se snažíme a já jí mlžila a řekla, že tomu necháváme volnej průběh a řikam mymu: já jí nechtěla říct, že už se snažíme...a on : však já se ještě nesnažil 😀 .....nechápu jak to bude vypadat až se snažit bude 😀
@markiiska 😀 😀 no chlapi.... 😀 😀
@maggie_ tak jsem na Tebe teda zvědavá, co z toho vyleze 😉 snad se to obejde bez doktora... 😉
@bhbaru ☹ já teda nic nevidím... ☹ ☹
Ahoj holky, hlásím 1DC... Hlásím se tedy do vašeho spolku s tím, že nyní poslední MS, berete mě? :D
Diky holky!!
ahoj holky, po dlouhé době se opět hlásím...snad vás časem dočtu...
Mě ma přijít MS zitra podle kalendáře, jsme na dovolené a ja doufá ze nepřijde, pak di doma udělám test a snad se budu moct radovat.
@misina01 gratuluji, je krasne vidět dvě carkyw

@upuska Určitě se dočkáš 🙂