icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

misina01
26. črc 2016

@markiiska teplota se musí měřit celý cyklus, aby z ní bylo něco poznat 🙂 jeden den neukáže nic 🙂

upuska
26. črc 2016

@katty77 no ahoj pani, kde ses nam toulala? 🙂 jak se mas, užívás léta?

katty77
26. črc 2016

@upuska ahojky, stojí to za hovno, jinak se to napsat nedá... teda dá, ještě hůř a stejně to nebude dostatečně výstižný... ☹ snad je to u vás holky, lepší... musím vás dočíst a doufám, že se dočtu o nějakých těch //

mignona
Odpověď byla odstraněná
upuska
26. črc 2016

@katty77 tak at je brzy lip <3

upuska
26. črc 2016

@misina01 gratuluju 🙂 užívala jsi dlouho ten jeřáb?

misina01
27. črc 2016

@upzuska děkuji 🙂 vykapala jsem dvě a půl flaštičky jeřábu, tak cca 3 měsíce si myslím, že to byly 🙂 bylinky tak ty 3 měsíce potřebují, než začnou působit 🙂

upuska
27. črc 2016

@misina01 aha..já mám za sebou dvě várky (2x21dní) Gynexu, teď budu kapat další, tak uvidíme 🙂

misina01
27. črc 2016

Nám se to povedlo při třetí várce jeřábu, ale brala jsem k tomu taky inofolic 🙂

maggie_
27. črc 2016

@terka228 @beruska1189_ No to já jsem taky zvědavá, ale myslim si, že nijak 😀 😀

beruska1889
27. črc 2016

@maggie_ no už by to chtělo konečně úspěch... u nás všech teda... 😉

terka228
27. črc 2016

@maggie_ a ještě pořád nic???? Ani mz a ani test???

anyt9178
27. črc 2016

Ahoj holky jsem 3dpo a stale se pozoruji asi mi hrabne 😀 jinak ovu jsem poznala dle lehkeho krvaceni mela jste to nektera?

kastanek87
27. črc 2016

Holky já už fakt nevím co se mnou 😀 nejvíc me vytáčí ze nevím kolikátý den od ovulace jsem a tím pádem nevím vůbec nic 😀 můžete mi Prosím říct váš názor? Od 13dc je dělaný vzdy dopoledne a večer, poslední je dneska odpoledne.

@anyt9178 já to tak neměla ale kamarádka občas spinila při ovulaci,takže to možné je.

@maggie_ jo....co ty? Jak to s tebou vypadá?

terka228
27. črc 2016

@kastanek87 ty jo, to je hustý..... ten 14 a 15. dc vypadá, že je dopoledne i odpoledne stejné, ale je to teda mazec...já test dělala jen jednou denně, dopoledne. A teplotu k tomu neměříš, aby to bylo s čím porovnat?

kastanek87
27. črc 2016

@terka228 zaVala jsem měřit od toho 10dc myslím a bylo to 36,3 max pak okolo toho 13dc 36,5 ale celkem se to střídavý jeden den tak a druhje tak. Dneska ráno byla zatím nejvyšší 36,6 takže babo rad 😀 jsem z toho jelen. Mela jsem dva doliny dominantní, tak jestli je to tím a měla jsem dvě ovulace,ale nevím jestli po Te první se má hned zvednout teplota nebo až po Te druhé. ..

upuska
27. črc 2016

@kastanek87 zajímavý 😀 a nezkousela jsi samo vyšetření delozniho čípku?

terka228
27. črc 2016

@kastanek87 tak to fakt babo raď...to mě bude hodně zajímat další průběh 😀

upuska
27. črc 2016

@maggie_ moc bych ti přála, aby MS meskala kvůli těhotenství, ale ten ustro.. Nevím co, je zavádějící :( jak jsi předtím fungovala bez něj? Jak dlouhý byl cyklus?

kastanek87
27. črc 2016

@terka228 Ježíš ten telefon si píše co chce 😀 místo doliny měly byt foliky 😀 no já jsem na sebe taky zvedava, pak podám info 😉

@upuska nezkoušela, ale teda musím říct že se byl před dvouma dny dosti neprijemny, hodně me to jakoby tlacilo nebo jak to říct jak kdyby se tam nevlezl 😀 pardon za detaily.

sarinka0411
27. črc 2016

Ahoj holky dlouho jsem tady nebyla mám toho hodně kvůli zařizování svatby tak nestíhám 🙂 .... Tak povídejte co je tady nového kolik nových těhulek??

upuska
27. črc 2016

@kastanek87 jo, to se mi taky někdy stává a neni mi uplně jasný, čím to je..řikala jsem si, jestli to může být, když je ten čípek níž? a asi taky záleží na poloze..ale přítel řikal, že nic necítí, nic ho netlačí ;) 😀 takže po-ho-da 😀

kastanek87
27. črc 2016

@upuska tak přítele jsem se neptala,ale priste to zkusím 😀 no právě me napadlo jestli to není něco s tím cipkem. Ježíši ať už je o týden víc ať vím jak jsem na tom 😀 z toho věčnyho čekání začnu za chvilu sedivet 🙂

kastanek87
27. črc 2016

@sarinka0411 svatba? Gratuluji 😉 a kdy bude ta sláva?

upuska
27. črc 2016

@kastanek87 to já jsem se ptala, protože jsem byla přesvědčená, že to musí cítit..že je to i jemu nepříjemný..ale neni
Dneska mi povídal, jak je možný, že nemam v břiše malýho Jeníka, když se tak snaží tam posílat spermouše 😀 jsem 10DC 😀

sarinka0411
27. črc 2016

@kastanek87 děkuji 🙂... Termín máme už 10.9. Je to trochu narychlo tak snad bude všechno ok

terka228
28. črc 2016

@sarinka0411 Moc gratuluji!!!! To je úžasné 😀

terka228
28. črc 2016

Tak jsem dnes zkoušela test, na testu sněhobílo....tak snad je ještě brzy, uvidíme ...
Dneska má přijet kamarádka s holčičkaka až do neděle, ale vínka budu pít raději jen malinko , co kdyby náhodou 🙂 MZ má přijít v neděli, takže zítra čekám pokles teploty...

terka228
28. črc 2016

@maggie_ Co Ty dnes???? Já dnes dělala test na ně nic 🙂 Ale tak jsem teprve 12dpo, ta třeba ještě můžu dva dny doufat 🙂

jarmulka
28. črc 2016

@terka228 ahoj !!!! Téééda, jako to je opravdu krásný graf!!!! Hele, že Ty vůbec nebudeš ten gel potřebovat???!!!! 😀 😅 Ti doma akorát expiruje 😵 😵 😵 ... já dnes pozitivní OVU test - S. byl včera a plánuji ještě zítra - tak uvidíme... 🙂

Strana