icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

zanetkamaresova
28. črc 2016

@sarinka0411 taky sem se vdávala v záři, ať se vše podaří a hlavně si to užij 😉

terka228
28. črc 2016

@jarmulka No, právě nevím nevím....kdyžtak si říkám, že mám na příště ten gel 😀 Jenže muž je furt pryč a mně málokdy plodné dny vyjdou na víkend....naše frekvence milování je poslední dobou opravdu ubohá ☹ Tento měsíc je jako už fakt extrém, protože nám na víkendy furt něco vychází...já už z toho začínám být pěkně zteklá 😀
Dnes má přijet kamarádka a já nevím, jestli si můžu dát vínko nebo ne, ach jo 🙂
Jinak držím palečky, aby vám to vyšlo 🙂 🙂 🙂 A dej vědět, ano???

markiiska
28. črc 2016

@terka228 já sem 7.dpo a dala sem si pivko a 2dpo dokonce 1x vodku s džusem...takže trochu vína by vadit zatím ničemu nemělo 🙂

terka228
28. črc 2016

@markiiska Dobře, děkuji....taky si říkám, že všeho s mírou neuškodí 🙂

jarmulka
28. črc 2016

@terka228 klidně si dej, pokud se nechystas opít,, pod obraz,, 😀 , tak to nevadí... Jinak já dnes OVU test takto : testovací už je tmavší než kontrolní, takže brzy bude PO 🙂

terka228
28. črc 2016

@jarmulka tak to už je krásné, tak jupí do toho.... 😀

sarinka0411
28. črc 2016

@terka228 děkuji 🙂

@zanetkamaresova moc děkuji 🙂 v nic jinýho nedoufám než že se to podaří i když na celý přípravy celkem máme měsíc a kousek všechno musí dobře dopadnout 🙂

kastanek87
28. črc 2016

@terka228 já piju vino skoro každý večer 😀 takže bud úplně v klidu. AZ budOÚ jednoho dne na testu jasne dvě čárky, tak pak pit nebudu.

zanetkamaresova
28. črc 2016

Dnes druhý den zpoždění, zitra testování už se nemůžu dočkat, musím to vědět. Holky mam test do proudu který můžu použít kdykoli během dne, myslíte ze mam cekat na ráno??

jarmulka
28. črc 2016

@zanetkamaresova když už mešká MS, tak nemusíš 🙂 - šup na WC a hoď foto - ať se můžeme radovat s Tebou!!!! 😀 😵 😵 😵 😵

zanetkamaresova
28. črc 2016

Tak jsem si test udělala a nic ani náznak 😢

jarmulka
28. črc 2016

@zanetkamaresova tak ráno - určitě ještě jeden máš 😵 .. kolik DPO jsi???

zanetkamaresova
28. črc 2016

@jarmulka no právě že nevím, kalendář rika ze už mam MS, ale já mam pocit ze se mi prodlouzil viklis a ze jde tak 5-7 dpo. Ale nevím, asi si začnu měřit teplotu, myslela jde že plodné dny poznam podle delozniho hlenu, ale to asi není moc přesné

jarmulka
28. črc 2016

@zanetkamaresova tak pokud jsi cca 5-7 DPO tak to test nic neukáže 🙂 ... tak to zítra táno ani ,,neplácej,,... Chce to tak tři dny počkat

zanetkamaresova
28. črc 2016

*ciklus ne viklis😊

zanetkamaresova
28. črc 2016

@jarmulka moc dekuji za podporu, počkám a uvidím jestli dojde MS

misina01
28. črc 2016

Doporučuju bylinky! 🙂 mně pomohly moc 🙂

upuska
28. črc 2016

@zanetkamaresova ten hlen podle mě neni spolehlivej, pokud jsi sexuálně aktivní a to jakože jsi 😀 podle mě se pak smíchá se spermoušema a těžko pak vědět, co je co 😅

kastanek87
28. črc 2016

@misina01 a co že jsi to brala? 🙂

pitris77
28. črc 2016

@misina01 gratuluji 🙂 A které bylinky Ti pomohly??

terka228
29. črc 2016

Tak jsem dnes zkoušela test a opět nic, 2 dny do mz, to už moc růžově nevidím 😒 Sice teplota se ještě dnes drží na 37.0, čekala jsem, že už půjde dolů....ale tak zítra uvidíme a v neděli ji čekám 😒

pitris77
29. črc 2016

@terka228 to nevypadá špatně ne? jak dlouho před MS Ti padá teplota? Zatím je hodně vysoko ;)

jarmulka
29. črc 2016

@terka228 ahoj.... Koukala jsem a podle grafu jsi dnes 13 DPO, vid??? Hmm, to už by asi aspoň duchu být mohl, viď??? Sakra práce tohle mě fakt štve. Člověk může dělat vše přesně tak, jak to má být a stejně to vyjde jen zřídka kdy ☹.... Ja dnes mám teplotu stále nízko, takže OVU teprve bude, opravdu s ní počítám během dnešního dne, tak uvidíme jak moc se pletu 🙂 .... Ale neboj, nefandim si, posledni co bych totiž byla, je dítě stesteny :-/

jarmulka
29. črc 2016

@terka228 omlouvám se za kraviny a překlepy, píši z telefonu a on prepisuje... Odešlu to a až zpětně čumim, či jsem to zase vyplodila... Grrrr

rulfici4
29. črc 2016

Holky debilni otazka.nikdy jsem nezkoumala zda opravdu je ovu atd atd.ale ted koukam do apky a hlasi ze mam druhy den plod.odbobi tak me schvalne si to overit.jak to zjistit krom treba ovu testiku dekuji

terka228
29. črc 2016

@pitris77 No, minulý měsíc mi spadla 13DPO a 15DPO jsem dostala MZ a předtím jsem 2 měsíce měřila neměřila, takže tam to nevím tak přesně, bohužel...Taky jsem čekala, že dnes padne, jenže asi jistota to není...zase na tom testu není ani Ň 😒 Ale zase jindy mě třidny před MZ bolí hlava jako blázen, že musím užít prášek na migrénu a teď ne, ale zase....mohlo se to posunout, že.... 🙂 Takže nezbývá než čekat ach jo 😒

terka228
29. črc 2016

@jarmulka no právě, myslela jsem, že už by byl aspoň náznak, ale nic, ach jo....tak aspoň užiju ten gel 🙂
jinak teplota Ti přece stoupne až po ovu, takže to z teploty zjistíš až zpětně, že ovu byla, takže se snažte, snažte a snažte 😀 😀 😀

markiiska
29. črc 2016

@rulfici4 na to bych se asi nespoléhala, záleží jak dlouhý máš cyklus, pokud pravidelný, tak někdy v pulce, holky mívají plodný hlen...jinak nevím krom testu, jak zjistit, ještě teplotou, ale jen pokud si měříš každý den...mně to podle pc hlásilo ovulace asi o týden dřív než opravdu byla, prostě to zkuste a uvidíš 🙂

rulfici4
29. črc 2016

@markiiska tak me to podle dr minule sedelo jinak se nejak nesnazime respektive nesoustredime se na mimi az to prijde tak to prijde.jen me prave napadlo zkusit to testnout schvalne.jinak pravidelny cyklus tak nejak mam

fifacek
29. črc 2016

Ahojky všem, jen si chci malinko ulevit jako si zkracuji čas já. Už čtrnáct dní mi nebylo dobře, dusila jsem se, rýma, dušnost, bolest pod lopatkami na hrudníku, tak jsem zobala erdomed a v hlavě mi jelo jak je to snad náběh na zápal plic jak mi bylo hrozně. Sice mám alergii a astma ale dva roky to není tak hrozné. Šla jsem k doktorovi ten mě poslal na krev a plicní a ejhle vše je astma a alergie tak jsem se celou dobu ládovala úplně zbytečně práškama,dostala jsem combair, mommox a analergin, beru třetí den a je mi konečně líp. A hlavní je že kdyby se povedl mimíšek nemá to na něj žádný vliv jen vysadím analergin. Tak se mi ulevilo. Teď už jen aby vyšlo v srpnu ivf a vše bude jen a jen lepší.snad nevadí že jsem si tu trochu ulevila a děkuju že jste tak tolerantní

Strana