Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Nám se to povedlo při třetí várce jeřábu, ale brala jsem k tomu taky inofolic 🙂
Ahoj holky jsem 3dpo a stale se pozoruji asi mi hrabne 😀 jinak ovu jsem poznala dle lehkeho krvaceni mela jste to nektera?
Holky já už fakt nevím co se mnou 😀 nejvíc me vytáčí ze nevím kolikátý den od ovulace jsem a tím pádem nevím vůbec nic 😀 můžete mi Prosím říct váš názor? Od 13dc je dělaný vzdy dopoledne a večer, poslední je dneska odpoledne.
@anyt9178 já to tak neměla ale kamarádka občas spinila při ovulaci,takže to možné je.
@maggie_ jo....co ty? Jak to s tebou vypadá?
@kastanek87 ty jo, to je hustý..... ten 14 a 15. dc vypadá, že je dopoledne i odpoledne stejné, ale je to teda mazec...já test dělala jen jednou denně, dopoledne. A teplotu k tomu neměříš, aby to bylo s čím porovnat?
@terka228 zaVala jsem měřit od toho 10dc myslím a bylo to 36,3 max pak okolo toho 13dc 36,5 ale celkem se to střídavý jeden den tak a druhje tak. Dneska ráno byla zatím nejvyšší 36,6 takže babo rad 😀 jsem z toho jelen. Mela jsem dva doliny dominantní, tak jestli je to tím a měla jsem dvě ovulace,ale nevím jestli po Te první se má hned zvednout teplota nebo až po Te druhé. ..
Ahoj holky dlouho jsem tady nebyla mám toho hodně kvůli zařizování svatby tak nestíhám 🙂 .... Tak povídejte co je tady nového kolik nových těhulek??
@kastanek87 jo, to se mi taky někdy stává a neni mi uplně jasný, čím to je..řikala jsem si, jestli to může být, když je ten čípek níž? a asi taky záleží na poloze..ale přítel řikal, že nic necítí, nic ho netlačí ;) 😀 takže po-ho-da 😀
@upuska tak přítele jsem se neptala,ale priste to zkusím 😀 no právě me napadlo jestli to není něco s tím cipkem. Ježíši ať už je o týden víc ať vím jak jsem na tom 😀 z toho věčnyho čekání začnu za chvilu sedivet 🙂
@kastanek87 to já jsem se ptala, protože jsem byla přesvědčená, že to musí cítit..že je to i jemu nepříjemný..ale neni
Dneska mi povídal, jak je možný, že nemam v břiše malýho Jeníka, když se tak snaží tam posílat spermouše 😀 jsem 10DC 😀
@kastanek87 děkuji 🙂... Termín máme už 10.9. Je to trochu narychlo tak snad bude všechno ok

@markiiska teplota se musí měřit celý cyklus, aby z ní bylo něco poznat 🙂 jeden den neukáže nic 🙂