Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@janina29k no a ještě jinak, manželova mamka má taky problém s tímto, sice neříkala že by můj muž měl taky problém, ale dva švagři ho mají.
@upuska no, nevím, ale nemoc se může projevit i po delší době - viz moji švagři - prý napřed nic a pak v pubertě se objevila ale ted nevím, jestli mají hypo..., nebo hyper...
@janina29k aha, tak jsem se dočetla, že i u mužů může způsobit neplodnost, no potěš ...
ale na druhou stranu si myslím, že když už se podařilo jednou, mělo by se podařit, jenže, já už na snažení nemám nervy -. jsem jaksi zaselká ... 😠
Jinak holky, já jsem se teď vrátila z gyndy. Zase se objevil ten narůžovělý výtok, tak jsem tam zavolala.. i s ohledem na mé nepravidelné cykly a nejistou OVU a sestřička řekla, ať přijdu klidně hned..tak jsem šla..Mudr mi udělal ultrazvuk, řekl, že tam vidí nějakou tekutinu, takže podle něj to určitě byla ovulace (podle stavu děložního čípku jsem si byla jistá, že ještě nebyla) a pak se culil a povídal, že když budu mít zpoždění, tak ať si udělám test a nakráčim k němu na vyšetření 😀 byl tak rozšafnej, že by mě tim optimismem uplně nakazil a skoro bych se dojala při představě, jak tam jdu příště pro potvrzení těhotenství 😅 jsem magor, no 😀
každopádně mě potěšil, že ta ovulace byla (budu mu věřit) napsal mi proveru na upravení cyklu, do toho se mi ale uplně nechce..berete jí někdo? já bych to radši řešila těma bylinkama, ale to jsem mu zase nechtěla vykládat..
@upuska moc držím pěstičky!!! To je jak můj gynekolog při poslední návštěvě: "a příště už přijďte jako těhotná!" 😀 😀
@janina29k
@kastanek87 děkuju.. ale moc to nevidim, sexík byl v uterý a pak až v neděli..kdy vlastně byla ta ovu nevim..jestli už v sobotu? to jsem ten výtok zaznamenala prvně..jenže jsme zrovna byli na Švihově na fesťáku, spali jsme v autě a ač si drahý žádal romantiku, tak jsem prostě za daných okolností nemohla 😅 😀 no, tak jsem to nechala až domu..a včera jsem padla únavou, tak jsme to ani nepojistili.. 🙄
@upuska no, mi taky mudr. říkala, že preventivka za půl rok, ale snad se uvidíme dříve - jenže já jsem už byla zaselká, tak jsem řekla že jeden nečekaný potrat stačil, byla jsem najedovaná až hrůza ....
@kolibricek36 to je blbý, že jsi zaseklá..ale asi tě chápu..člověk se prostě bojí dalšího trápení..musíme ale myslet pozitivně ;) 🙂 všechno bude dobrý, uvidíš 🙂
@upuska jako, jsem zaselká, ale pozor si nedáváme vůbec ... prostě bude bude, nebude tak nebude, já už to přestale řešit - minulý cyklus jak jsem měla to špinění týden před MS tak jsem si myslela že konečně to vyšlo, ale zas v tom byla jen prasklá cysta - to mě tak nasralo, že jsem se sekla ....
@komive jojo, to jsem asi potřebovala slyšet..a ne se utvrzovat v tom, že mám problém 🙂
@kolibricek36 asi je lepší to neřešit, nezkoumat se a pak mít jen radost 🙂
Čauky, hele čemu má vlastně pomoct Inofolic 😀 😀

@kolibricek36 a hlavně jako těhu mně kontrolovali každý měsíc, jestli má mimísek dost všeho co potřebuje a teď mi říkala, že nedostatek hormonů způsobuje hyperaktivitu dětí a spoustu dalších věcí