icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janina29k
2. srp 2016

@kolibricek36 a hlavně jako těhu mně kontrolovali každý měsíc, jestli má mimísek dost všeho co potřebuje a teď mi říkala, že nedostatek hormonů způsobuje hyperaktivitu dětí a spoustu dalších věcí

kolibricek36
2. srp 2016

@janina29k no a ještě jinak, manželova mamka má taky problém s tímto, sice neříkala že by můj muž měl taky problém, ale dva švagři ho mají.

kolibricek36
2. srp 2016

@upuska no, nevím, ale nemoc se může projevit i po delší době - viz moji švagři - prý napřed nic a pak v pubertě se objevila ale ted nevím, jestli mají hypo..., nebo hyper...

janina29k
2. srp 2016

@upuska no nevím mamka byla upozorněná, abychom se nechali vyšetřit. A vím, že někdy v 16-17letech jsme ji měla ok, ale za další 4-5 let už v pořádku nebyla. Dr říkala, že za 3 měsíce by to už mělo být lepší, tak snad to dopadne. Děkuju

kolibricek36
2. srp 2016

@janina29k aha, tak jsem se dočetla, že i u mužů může způsobit neplodnost, no potěš ...
ale na druhou stranu si myslím, že když už se podařilo jednou, mělo by se podařit, jenže, já už na snažení nemám nervy -. jsem jaksi zaselká ... 😠

upuska
2. srp 2016

Jinak holky, já jsem se teď vrátila z gyndy. Zase se objevil ten narůžovělý výtok, tak jsem tam zavolala.. i s ohledem na mé nepravidelné cykly a nejistou OVU a sestřička řekla, ať přijdu klidně hned..tak jsem šla..Mudr mi udělal ultrazvuk, řekl, že tam vidí nějakou tekutinu, takže podle něj to určitě byla ovulace (podle stavu děložního čípku jsem si byla jistá, že ještě nebyla) a pak se culil a povídal, že když budu mít zpoždění, tak ať si udělám test a nakráčim k němu na vyšetření 😀 byl tak rozšafnej, že by mě tim optimismem uplně nakazil a skoro bych se dojala při představě, jak tam jdu příště pro potvrzení těhotenství 😅 jsem magor, no 😀
každopádně mě potěšil, že ta ovulace byla (budu mu věřit) napsal mi proveru na upravení cyklu, do toho se mi ale uplně nechce..berete jí někdo? já bych to radši řešila těma bylinkama, ale to jsem mu zase nechtěla vykládat..

janina29k
2. srp 2016

@upuska Tak držím pěsti, aby to tentokrát vyšlo! 😉

komive
2. srp 2016

@upuska A jak moc máš nepravidelné cykly?

kastanek87
2. srp 2016

@upuska moc držím pěstičky!!! To je jak můj gynekolog při poslední návštěvě: "a příště už přijďte jako těhotná!" 😀 😀

upuska
2. srp 2016

@komive no, od začátku roku jsem měla asi 24, 28, 29, 24, 24, 28, 24, 26...

komive
2. srp 2016

@upuska Ty jo, mně to nepřijde jako nepravidelný, sama mám cykly někdy 28, někdy 31, někdy 26 a přijde mi to normální..ženské tělo není jako hodinky 🙂 na nějakou Proveru bych se vyprdla, když ovuluješ, není co řešit..

upuska
2. srp 2016

@janina29k
@kastanek87 děkuju.. ale moc to nevidim, sexík byl v uterý a pak až v neděli..kdy vlastně byla ta ovu nevim..jestli už v sobotu? to jsem ten výtok zaznamenala prvně..jenže jsme zrovna byli na Švihově na fesťáku, spali jsme v autě a ač si drahý žádal romantiku, tak jsem prostě za daných okolností nemohla 😅 😀 no, tak jsem to nechala až domu..a včera jsem padla únavou, tak jsme to ani nepojistili.. 🙄

upuska
2. srp 2016

@komive jestli ovuluju ve stejnou dobu, pak jo no..první rok po vysazení HA jsem měla 28, 29 ale to byla vyjímka..pak zhruba od druhého roku se to takhle hýbe...brala jsem teď gynex..ale nemam pocit, že by nějak extra zabral..akorát jsem asi pak neměla při MS bolesti

kolibricek36
2. srp 2016

@upuska no, mi taky mudr. říkala, že preventivka za půl rok, ale snad se uvidíme dříve - jenže já jsem už byla zaselká, tak jsem řekla že jeden nečekaný potrat stačil, byla jsem najedovaná až hrůza ....

upuska
2. srp 2016

@komive ty jo, ale děkuju..asi to moc hrotim 😅

komive
2. srp 2016

@upuska Myslím, že se pak ovulace posouvá, nebo aspoň já to tak mám, někdy mám ovulaci tak 12DC, na gyn jsem jednou byla 15DC a bylo to těsně před prasknutím folikulu..jako rozptyl 5 dní bych neřešila, pro mě je nepravidelná MS jednou 30 dní, jednou třeba 50 🙂

upuska
2. srp 2016

@kolibricek36 to je blbý, že jsi zaseklá..ale asi tě chápu..člověk se prostě bojí dalšího trápení..musíme ale myslet pozitivně ;) 🙂 všechno bude dobrý, uvidíš 🙂

kolibricek36
2. srp 2016

@upuska jako, jsem zaselká, ale pozor si nedáváme vůbec ... prostě bude bude, nebude tak nebude, já už to přestale řešit - minulý cyklus jak jsem měla to špinění týden před MS tak jsem si myslela že konečně to vyšlo, ale zas v tom byla jen prasklá cysta - to mě tak nasralo, že jsem se sekla ....

upuska
2. srp 2016

@komive jojo, to jsem asi potřebovala slyšet..a ne se utvrzovat v tom, že mám problém 🙂
@kolibricek36 asi je lepší to neřešit, nezkoumat se a pak mít jen radost 🙂

komive
2. srp 2016

@upuska Tak tak, žádný problém a vzhůru do toho! 😀

maggie_
2. srp 2016

Čauky, hele čemu má vlastně pomoct Inofolic 😀 😀

terka228
2. srp 2016

@maggie_ No, já ho brala 3 měsíce a upravil mi cyklus na 28dní. Teď ho 3 měsíce neberu a cyklus mám 27 dní 😀 Jinak obsahuje i listovku

beruska1889
2. srp 2016

@maggie_
@maggie_ čauky, já myslím že má pomáhat s tvorbou lepších a kvalitnějších vajíček, mně ho výslovně několikrát doporučil můj primář na gyndě.... tak už ho rok a půl beru 😀

maggie_
2. srp 2016

@terka228_ Kurváááá 😀 a když mám cyklus teď upravenej, tak co s tim 😀 😀

terka228
2. srp 2016

@maggie_ 😀 Pravda je, že mě to tenkrát taky doporučila gynekoložka, že prý je to dobré k lepšímu růstu zárodečných tkání 🙂 Já jen říkám, že jsem před tím měla cyklus 30-32 dní, a pak 28 dní 😀

terka228
2. srp 2016

@maggie_ Já pak někde v akci sehnala na 3 měsíce Fertility Blend, tak zobu teď toto 🙂 , pak zase uvidím...

katty77
2. srp 2016

@upuska no jo, třeba se zadaří a nebudeš muset na žádné měření...
líp není a dlouho nebude (umřel mi brácha, proto jsem tu tak dlouho nebyla, ale už o tom alespoň můžu mluvit, aniž bych pokaždý nespustila stavidla....) ☹

katty77
2. srp 2016

@maggie_ oni se ti ptáci voplednujou pořád jinde, než by měli... musíš jim dávat přesnější pokyny nebo co...

terka228
2. srp 2016

@katty77 to je mi moc líto...

katty77
2. srp 2016

@terka228 díky moc, bylo to úplně nečekaný... ☹

Strana