Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Dobry rano.tak pritel pry jde 8.8 na spermiogram sam od sebe a ja se snazim jeste nejakoz dobu vydrzet a cekat i kdyz to je sileny vcera byla ovu tak uvidime no
houby rostou 😀 😀 😀
@upuska hih, ale možná myslel potápníka 😀 😀 😀
@kolibricek36 nene, myslel potápěče 😀 a když byl u zubařky, tak tam hledal akvárko..miluje fim Hledá se Nemo 😀
@kolibricek36 tak to sis prožila svoje, co... njn, každej si neseme nějakou obr bolest a je jen fajn, když máme někoho, kdo nás podrží, to je to nejdůležitější, nebýt na to sám...
@katty77 jj, je mc důležité mít někoho kdo podrží 🙂 🙂 😎
@upuska aha, tak tím se to vysvětluje 😀 😀 😀
náš synovec zas kde může hledá žížaly - a furt řiká housenka Jůlia 😀 😀 😀
@maggie_ nač na houby červené hábity 😀 😀 😀
jinak holky pozor na klíštata - já byla na borůvkách a přinesla jsem si 3 potvory a jen litr borůvek 😀 😀 😀
@kolibricek36 asi kdyby potkaly vlka, tak aby ho uspokojily vínem a bábovkou a nesežral je 😀 😀 😀
@kolibricek36_ Asi karkůlky néééé 😀 😀 😀
@katty77_ Klíšťata jsou kámoši 😀 já ráda zabíjím havěť :D pojď blíž, jednu ti fláknu....Takže mě se klíšťata vyhýbají :D ...Jo vínko si dáme, ale zítra nestíhám, v sobotu
@kolibricek36
@maggie_ Já jsem zase hroznej magnet na komáry..muž nemá ani jeden štípanec a já to slíznu za něj 😀
@maggie_ tak já to tam nejdřív omrknu zítra 😀 uvidíme, jestli rostou...snad jo, počasí na to je... vezmu mamušku a zrelaxnem se trošku. odpo by mi měla dojít písková filtrace k bazénu (ta kartušová stojí pěkně za ho.no), tak budu čistit bazén, mají být zase tropy, tak chci bejt připravená.... teď máme v bazénu líheň na komáry, bléééé. Tak až ty malý bestie budu zabíjet chemií a drtit ve filtraci, vzpomenu si na tvou zálibu v likvidování havěti 😀
@komive hih, totéž je u nás - já přijela z tábora poštípaná až hrůza, ale můj muž ani štípanec - no kde to jsme 😀 😀 😀
@maggie_ hm, to mě taky napadlo, ale v červené budete vidět na sto honů, u nás jdou potkat leda tak srnky - i ve 14 hodin 😀 😀 😀
@kolibricek36 @komive a nepijou pivo? se říká, že kdo pije pivo, tak odpuzuje hmyz 😀
@katty77 hm, tak ten můj se piva nedotkne ani za nic - tak nevím co na tom by byla pravda 😀 😀 😀
@kolibricek36_ To neva, my jsme rádi vidět 😀 😔
@katty77_ Ano vzpomeň...Zab je 😀 😀 k nám ani pavouci nelezou, protože vědí, že tam ani den nepřežijou 😀 hajzli....Nooo omrkni to tam a zlijeme se 😀 😀

@katty77_ :* pro tebe všechno....Jinak dobré ráno přeju, doufám, že už je ti líp 🙂 dej si pěkně kafíčko a hurá na houby :D