Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
to je zase komedie tady 😀 😀 já jsem se teď byla proběhnout v lese a řikala jsem si, kolik bestii si na mě sedne..načapala jsem komára..vůbec mu nevadilo, že funim jak lokomotiva ..
když jsem žila v Praze, tak jsem tam komára ani mouchu nepotkala za celých deset let snad a teď tady na jihu nám to leze do ložnice sotva otevřu okno a to jsme ve třetím patře..se divim, že to vyletí tak vysoko
@katty77 ty jsi z východních čech? my se tam s drahým jedeme příští týden rekreovat..
@katty77
@maggie_ no vínko bych hned dala, škoda že jsme takhle každá z jinýho konce světa 😅 😀 já tajnůstkařim, trochu mě děsí vědomí, že by mě tu četl, kdo nechci 😀 ...jináč vám bych to klidně řekla..ale tak asi se můžu ještě zařadit do okolí Orlické přehrady, abyste byly v obraze..takže to neni ten jih nejjižnější 😀
jedeme do Adršpachu a chci se kouknout i kolem..do Dvora Králové, České Skalice, Náchoda a tak..jsem na to zvědavá, nevim jestli jsem trochu nepodcenila formu ubytování a nepřecenila nás, co jsme schopný zvládnout 😀 😀 bude dobrodrůžo
@maggie_
@katty77 do Krumlova jsme měli jet v květnu, měli jsem zamluvenej parádní penzionek a pak jsem dostala ty trapný přiušnice a bylo po výletě :( jelo se tam zrovna rally Krumlov, tak jsme to chtěli spojit, Honza je po autech blázen..jo můj drahý, je taky Honza 😀
A v Písku a v Táboře je taky krásně holky 🙂
my budeme asi první dvě noci ve stanu nebo v autě na Rozkoši a pak přímo v tom Adršpachu v chatce, ale nevim, jestli to ještě nezrušim..našla jsem kempík v Teplicích nad Metůjí..tam bysme byli trochu víc v civilizaci 😀
@upuska v písku jsem nebyla, v táboře jo. Ale jedeme tam hlavně kvůli manželovi, on ještě nikdy nebyl na lipně, tak ho tam vyvezu 😀 taky budem pod stanem, ale povezeme ty nafukovací lůžka, na karimatkách by nás to bolelo 🙂
Rozkoš je krásná, ale každej rok strašně rychle zarůstá sinicema,takže tam asi moc nepočítejte s koupáním....
@janina29k_ Právě 🙂 no jako třeba nebude viď, nějak už přestávám doufat, už mě to unavuje... 😕
@katty77 jee my v září jedem do Horní Jelení na boxer sraz to je kousek 🙂
@upuska Adršpach je fajn a pokud chcete projít jak teplický skály tak adršpašský taky si na to vyhraďte 2 dny, jenom adršpach je na 3 hodiny chůze. A doporučuju připlatit si za jezírko. Jinak je moc hezký broumovský klášter, mají tam kopii turínskýho plátna a Ratibořice, jak zámek tak babiččino údolí. A to ubytování to záleží na tom jak pojedete, jestli autem jste za 5 minut v centru Teplic, jestli ne docela byste se prošli (myšleno z adršpachu) Jinak doporučuju na jídlo hotel Javor, vaří tam luxusně.
Holky my jedem na týden na Šumavu, jen s přítelem. Starší děti neberem, dcera je na brigádě a syn na soustředění, tak si budem užívat. A ještě k tomu by měla být v tom týdnu ovu, tak doufám že to klapne!!!
@upuska no Babiččino údolí - tam moc toho k vidění není - je tam jen socha, akorát zámek se dá
@kolibricek36 dělají prohlídky mlýna a starýho bělidla a hned za ním je splav...ale je to spíš na tu procházku...
@yelowangel
@kolibricek36 já jsem v Babiccine údolí byla už kdysi a líbilo se mi tam, ted bych tam chtěla kvůli priteli, ale není to hlavni bod programu, tak uvidíme.. Na ten Adršpach počítám ty dva dny, jak pises 🙂 a děkuju za tip na v jídlo, kouknu na to 🙂
@yelowangel no, jak jsem tam byla já - to je přes 30 lety tak tam fakt nic nebylo jen ta socha - no splav se taky dal okoukout ale do mlýna a bělidla nepouštěli ...
@maggie_ klid, já taky zuřila když si musel brát nucenou dovolenou - a my nic naplánované neměli, všude plno .... ale pak jsme si udělali pěknej týden doma 😀 😀 😀
ted jsme taky zuřila bo jsme zjístili že pokud jede někdo na tábor vařit zadarmo, tak má nárok na paragraf - ale v té jeho práci to nedávají - bo to není zákonem stanovené - no čert to vem - mohl mít o 5 dní víc dovolené ....
@kolibricek36_ Taky dobrý 😔 no já vim, že mám být v klidu, ale sere mě to....jako třeba by to tam klaplo víš jak....
Joooo jinak je tu už 8 den a já "to" pořád má, to mi taky pěkně leze krkem 😠
@maggie_ vím že to nasrere, ale nejspíš se nic dělat nedá 😎 ale může to klapnout ani nebudete vědět jak 😀
@kolibricek36_ No to teda nevim 😀 já poletim, to nějak zařídim prostě 😀 😀
@maggie_ no, přičinit se můžem aby něco klaplo 😀 😀 😀

@katty77_ Nooo 😀 jen jim dej........prej pod hrušku. Oni se tě taky nepta, když ti večer lezou do pusy. Nezajímá je, že tě obtěžujou, když si ti v noci sedne můra na nohu nebo ti bzučí nějakej xindl za uchem 😀 Mám super věc, Honza ji přivezl z Karibiku. Je to elektrická pálka (vypadá skoro jako raketa na tenis) a to je žůžo 😀 😀 jsem pro ně hrozba 😀 😀