Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kolibricek36_ 😀 😀 no ještě ty prachy nějak musim splašit 😀
@kolibricek36_ No a třeba to výjde 😉 já už jsem z toho právě vyčerpaná. Osmý den mě to už fakt neba, navíc to nevypadá, že by to chtělo jako přestat 😀 😀 od té doby, co se vrátil přítel ze zahraničí, jsme spolu spali jedno a to jenom díky tomu, že po 14 dnech mu bylo jedno, jestli MS je nebo není a teď ? 😀 achjo...no mě šibne, vážně 😀 😀
@maggie_ abych pravdu řekla, mě už to snažení taky nebaví, a taky moc nevěřím že by to vyšo, ale pro klid duše - jak se říká - udělali jsme co bylo v našich silách 😀
no, tak si dejte pauzu, my měli asi tak 21 dní - napřed to špinění, pak MS, pak tábor ....
ale 8 dní je kapku moc - jak dlouho to míváš?
@upuska_ No dneska už 8den...Ještě včera to bylo na pidi midi tampon, dneska zkouším slipovku, tak uvidim, jestli to půjde 😔
@kolibricek36_ No ta pauza se tvoří sama 😀 Honza 10 dní ve Francii, pak přijel já MS - jeden sex a zase od té doby nic 😀 harmonie....
@maggie_ ale víš co se říká, že se může otěhotnět i když máš sex v době MS, já bych to neházela za hlavu 😀 😀 😀
@kolibricek36_ Ty jsi mi optimista poslouchej 😀 😀 a jak to říct, no ....bylo to ve sprše, takže s tou vodou nevim nevim 😀
Ahojte kočky, tak ms došla... takže 20.měsíc je před námi a mě už to vážně nebaví 😠 ☹ 😠 ☹
@maggie_
@kolibricek36 no, hele stačí kapka 😀 ale 8dní to je dost..to míváš vždycky? Já mam čtyři..z toho první dva fakt hodně, že bych mohla jen sedět na wc.. a zbylé dva by skoro stačila slipovka :-/
@beruska1889 to je k vzteku ☹ 😒 tak snad teď, no...
@beruska1889 hm, tak to se nedivím, mám se zadařilo 30 měsíc - jenže nic z toho 😠 ted se snažíme 7 cyklus a už toho mám plné zuby taky 😠
ale už jsem to hodila za hlavu, to nemá cenu se nervovat 😀 😀 😀
@kolibricek36_ To chápu, už taky nedoufám...těch kapek už bylo a nic z toho 😀 😀
Holky, já se vás ještě zeptám..dělala jsem teď ten pohovor, kam mě vzali, ale ještě než se vše vyřídí, nastoupím tak září-říjen..a je to práce, kterou nemůžu vykonávat těhotná, ale myslím, že by mě mohli přeřadit na vhodnější místo..co by se stalo, kdybych otěhotněla? Byla bych ve zkušebce, můžou mě vyhodit?
@komive Ahoj, dle Zákoníku práce § 53, ost. 1, pís. d) nemůžou: 1) Zakazuje se dát zaměstnanci výpověď v ochranné době, to je v době, kdy je zaměstnankyně těhotná nebo kdy zaměstnankyně čerpá mateřskou dovolenou nebo kdy zaměstnankyně nebo zaměstnanec čerpají rodičovskou dovolenou.
@katty77 už tomu přestávám věřit, začínám se smiřovat s tím že nás CAR nemine ☹
@kolibricek36 tak to je teda taky mazec ☹ člověk by si řekl, ze když už musel čekat tak dlouho ze když už se ty // objeví ze už to vyjde a nic se nepokazi ☹ ach jo... Tak snad už Ti to brzy vyjde a až do zdárného konce 😉 je to na palici ☹
@kolibricek36 tak tohle fakt znam... po trech letech snazeni jsem si koupila druheho kone a trosku se od toho odpoutala... po ctvrtem roce jsem si ted dala sanci a leju se gynexem... a mam tretiho kone 😀 ty me od toho celkem odpoutavaji
@maximaty a je u Vás zjištěný nějaký problém??? Nebo jste oba zdraví a prostě to nejde?
@beruska1889 oba udajne zdravi... ale sama jsem si tak nejak diagnostikovala endometriosu... mam asi tak 19 z dvaceti priznaku a to uz leta... snad se mi podari dat si telo do poradku... gynex, vhodne potraviny, atd...
@maximaty aha ☹ tak to je blbé☹ a nezvažovali jste pomoc bejakehinějakého CARu? Než se tak dlouho trápit čekáním... ☹
@beruska1889 ne, tak nejak jsme se doma shodli, ze to zkusime s absolutni zmenou zivotniho stylu a pomoci prirodni lecby... pokud to do mych 35 neklapne tak jdem do CARu... ale opravdu verim, ze pokud dokazu "vycistit" telo a prestanu zit v tom neustalym shonu a stresu, prijde to samo... mam pravidelne cykly, ovulaci, spermio je perfektni tak si myslim, ze je to proste tim, ze moje telo je prilis "zaneradene"... uvidim no :D
@maximaty to zní jako rozumný. plán 😉 tak ať to brzy vyjde... My máme menší problém ve spermiu ale prý žádná tragédie, tak uvidíme co bude... Snad se dočkáme všechny a hlavně už brzy 😉
@beruska1889 Kazdopadne drzim pesti!!! 😉
Holky mám dotaz, jak je to s platbou při ivf? Platí se vše najednou v centru nebo složenkou atd? Díky za odpovědi
@upuska priznaky od nafoukleho bricha pres zazivaci potize, bolesti pred, pri ms, naladovost, unava, problemy se spankem, atd atd atd atd... Endometriozu doktor poznat nemusi, dokonce ani laparoskopie ji nemusi zarucene odkryt.. endometrioza se muze projevovat hodne ruzne, na ruznych organech, je to tema na dve knizky... kazdopadne se pokusim to resit prirodnimi prostredky a prekopanim jidelnicku, pokud se to vsechno zlepsi, budu mit jasnou odpoved i bez doktora... uz se ve me nastourali dost mili dokturci, nepomohl mi ale nikdo... at uz s podvahou, unavou, depresema, vecne nafouklym brichem atd atd... podle doktoru jsem proste zdrava... ale rozhodne se tak moje telo neciti

@maggie_ já měla včera naružovělý výtok - sice nečekám, že něco vyjde, ale taky jsme to jak se říká pojstili 😀 😀 😀