Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@maximaty kamarádka právě řikala, že se cítila naprosto v pohodě, akorát měla bolestivou MS..ve výsledku ale měla srostlé vejcovody, dělohu, močák, tlusté střevo..prostě mazec, řekli jí, že kdyby měla děti, tak jí všechny ženské orgány vezmou..ted jí čeká další IVF..
Tak držim palce, ať se ti zadaří a změna jídelníčku pomůže 🙂
@maximaty děkuju moc, já Tobě taky 😉
Dobréé ráno 😀 jako je 5.8. a venku toto? Pak má mít člověk dobrou náladu co? Holky nebojte, ono to chce víc relaxovat, odpoutat se od toho 🙂 ..Vím, že za pár dní budete zase utěšovat vy mě, ale teď po 9dnech špinění vám chci dát trochu té podpory 🙂 ...
Ahoj holky 🙂 No to se nedivím, že jsou všichni někde zalezlí...u nás 16 stupňů a déšť ☹ Taky bych pořád spala, ale tý práce doma....ani na zahrádku pořádně nemůžeme...no, zítra snad bude lépe 🙂
Ahoj. No tady je jen pořádny vítr. Jinak jsem byla po obhodech - měla jsem sto chuti koupit dudlik - už fakt mi to leze na mozek - praštëná a špatně k tomu trefená. 😀😀😀
@kolibricek36 a co jsi nakoupila? já teda zatím nemám potřebu kupovat věci na miminko, spíš sobě "těhu" oblečení 😀 takže v tom určitě nejsi sama ;)
@upuska no, byla jsme v T-mobile pro novou simku - stará odešla od věčných lovišt - tak jsem koukala po obchodech ale v drogerii jsem se zastavila u regálu s miminkovskými věcmi - no, odolala jsem - jinak taky mám koupeny těhuleginy i těhukalhoty a pár triček - zatím to leží nerozbalené - protože jsem to už nepotřebovala ....
ale ten dudel mě fakt přitahoval 😀 😀 😀
vybavičku nekupuju - jen pár věcí se koupí - manželova mamka má ještě po klucích - většínou bílé - takže i kdybychom měli holčičku - dá se to použít ... 😀 😀 😀
budu kupovat až na větší od toho půl roku 😀 😀 😀
Dobré ráno všem, tady u nás už je opět sluníčko a modrá obloha...hurá!!!! 😀 😀 😀 Jinak 7DC už je veseleji 🙂 Včera dorazil mužíček, tak došlo i na tuleníčko.... doufám, že nám do toho příští pátek nic nevleze.... Dokonce si i v práci dupnul, aby ho poslali aspoň 1 v týdnu domů, tak slíbili, že jo....tak jsem zvědavá, jestli to bude fungovat 🙂
@maggie_ Jako to snad nééééé, asi jsi mě na dálku nakazila 😀 😀 😀 dnes 3. den špiním. Jindy jen jeden den.Včera jsem myslela, že je po.., ale ráno zase lehce růžovo, tak doufám, že to už během dneška přejde. Chtěla jsem jet zítra s klukama do bazénu , ten sama s klukama bez muže nedám, když jsou oba neplavci... :(
@brunetkavalery Ahoooj.. Taky se snazime prvni mesic 😊 uprostred cyklu jsem zacala mit menzes.. Ale citim tlak v brise, ze me to vzbudilo i dnes v noci 😢 mam chut dnes jen lezet, ale test furt negativni tak pockam po dnech kdy jsem mela spravne menzes dostat 😂
@mirindad a nepraskla ti náhodou cysta?
Ahoj holky, nejspíš vás tu už budu jen sledovat ☹ ☹ ☹ Včera jsme se hooodně poňafali a bylo mi řečeno, že další dítě už muž nechce...bohužel ☹ ☹ ☹ Vůbec ještě nevím, jak tohle vstřebám, protože samozřejmě nejde zdaleka jen o tohle....určitě tu na vás ale budu koukat, všem vám držím pěstičky.... a u nás se to buď nějak urovná nebo se budu muset prostě rozhodnout....
Holky,moc vam děkuji za podporu,ale slova,ze jsem se svemu muzi trochu zošklivila,když jsem naposledy potratila,mě tolik zranila,že pochybuji že to ustojím...jako že už jsem toho v živote ustála hodně.Nepřeji si nic jiného,než velkou rodinu,kde se lidi miluji a jeden druhého si váží,abych se mohla spolehnout na svého muže,že se o vśechy děti postará,kdyz ja nebudu moci... Ale tady to tak bohužel nefunguje....
Omlouvám se za negativni zpravy,všem vâm přeji ty // na testech a třeba se i mně někdy zadaři...
Jste tu zlatička....😉
@terka228 To je fakt ošklivý..my se s mužem taky jednu dobu hrozně hádali a on mi řekl jednu věc, kterou si doteď pamatuju..ale musím říct, že jsem ho za to tenkrát hrozně seřvala a to mi pomohlo víc, než když jsem některé věci dusila v sobě. A i jemu, protože mu to došlo, jak moc to pro mě bylo hrozný..ať je ti brzo líp!
@terka228 to je mi líto, ale není všem dnům konec - určitě mu dojde, že další dítě by bylo fajn i až tu vy dva nebudete - postará se o bráchu - na jednoho to bude moc ...
Já si osobně nedovedu představit, že bych měla sama na krku babi i bráchu 😢 ... i když mi někdy není po chuti její vyčitky - ale jsem ráda, že nějakou segru mám ... i když máme na vše rozdílný názor - dělí nás přesně 20 let 😀 😀 😀
@terka228 Chlapi občas stres řeší po svém... Vím to z vlastních zkušeností. Ženské to prostě vybrečí, ale chlapi to často dusí v sobě, dělají, že se jich ta situace vůbec netýká a pak se to nahromadí a bouchnou v době, kdy už jsme se my ženské s tím jakž takž vyrovnaly... Tak ty Vaše trable na něj třeba dolehly až teď a pak v afektu řekne i co tak vůbec tak nemyslí. Občas zapomínám, že i můj muž ty naše nezdary řeší, akorát o tom nemluví :( A proto jsem já tady 😉
@pitris77 přesně tak 😀
@terka228 víš, já si nemyslím, že by ses mu zošklivila... on to jen špatně řekl !!! A hlavně teda to vůbec říkat neměl!!! Ale vždyť i my občas řekneme něco, čeho litujeme nebo to vyzní trochu jinak, než mělo. Podle mého ho to dost zasáhlo a nějak se s tím neumí srovnat a tak si ,,našel viníka,, . Ale kde bere jistotu, že to právě v Tobě byla ta ,,chyba,,??? Vždyť TY jsi mohla mít geneticky vše naprosto v pořádku a to jeho spermie mohla mít nekompatibilní, s nějakou vadou...!!! Bohužel Ty jsi ten člověk, který ,,musí,, to miminko vyživit, odnosit, porodit - to Tobě leží na bedrech 98 % všeho!!! Ale neznamená to, že Ty jsi selhala!!!! Řekla bych mu to - kde vzal tu jistotu?! A že stejně tak bys mohla mít Ty stejný pocit... ale nemáš ho , protože jste pár, jste rodina a neúspěch či úspěch oplakají nebo oslaví všichni - jako rodina!!! A i přesto, co se stalo, tak že Ty mu jako muži věříš a rozhodně jsi ho nikdy nechtěla zklamat, ublížit mu... A ten neúspěch bolel i Tebe! Jde o Vás o všechny - ne o jedince... Ale důležité je věřit v dobrý konec, protože on bude!!!! 🙂
Děkuji moc za srdíčka, jste prostě úžasné!!!! Děkuji za podporu!!!
@kolibricek36 víš to je právě taky kámen úrazu....Lukášek není jeho syn a už mi několikrát ted řekl,že bych měla přemýšlet o ústavu...a to je další věc,co me moc bolí.Je mu teprve 8let a o ústavu nechci ani slyšet,protože vím,že o lidi s autismem se tam postarat moc neumi a ja nechci,aby ho někde dopovali lékama na zklidnění,protože se s ním nedomluvi.Řešením by byl chráněný dům přímo s terapeuty k autistům a těch je zatím málo...ale nebudu ho přece odstrkávat ve věku dítěte...S Lukáškem dost pracuji na jeho rozvoji uz od 2 let..a žít se s ním určitě dá...
@terka228 to máš pravdu, za své dítě bojuj - fakt je to nejlepší co mu můžeš dát je rodina - mamka mě taky nikam nedala bojovala o 106, i když tehdejhší režim byl dost odměřený ohledně postižených - prostě je dával lidem z očí - díky logopedce mám vzdělání na které každý nedostane. Je pravda, že problému jsme zažili dost a dost - ale mám pocit že když se na mě z nebe dívá - může být pyšná.... to že neslyším jak bych měla se zjístilo až v 5 třídě - jinak mám DMO - která je bez ochrnutí....
Ahoj děvčata, včera jsme se vrátili z dovolené a tak jsem se na vás po nějaké době musela přijít zase podívat 🙂 Co je tu nového holky? 🙂
Ja doufám, že jsem se z dovolené vrátila už jako 2v1 😀.. m dnes 29DC a ráno jsem zvracela (no měla jsem noční náběh na lednici a snědla syrečky s cibulí a chlebem 😀, takže tomu zvracení nepřikládam žádnou váhu 😀).. přítel mi ale ochotně a sám od sebe přišel držet vlasy a od té doby jsem už min 20x slyšela otázku: Takže ty jsi těhotná? (a s takovým úžasným zábleskem v očích že tu fazolku chci snad víc než kdy jindy 🙂 ) no a moje odpověď "jak já to mám vědět?" byla oplacena odpovědí , že ženský to na sobě přece poznají 😀, tak mu říkám, že v tom případě těhotná nejsem.. Jo kdyby to tak bylo, tak podle svých pocitů jsem byla od ledna těhotná každej měsíc :D
No a furt mě od rána pozoruje a tvrdí, že podle výrazu v obličeji těhotná jsem 😀
Můj 29 DC při mé nepravidelnosti neřeším a čekám s testováním až na nějaký 35 DC.. ale nějak věřím spíš tomu, že až si udělám tt, tak ho zase akorát vyhodim a druhý den mrcha dorazí 🙂
@kolibricek36 prave ze me doktorka nasla cystu :( predepsala me duphaston a uz dobry..a to je mesic zpatky

@beruska1889 vyjít to musí nám všem 😎
@maximaty no já ted vysadila vše - cvičím jen tu mojžíšovou + B12, měla jsem dost velký problém s hemoglobinem - ted už je to v normě, dle mudr. 🙂 😎