icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

byra
8. srp 2016

@pindruse16 ježiš syrečky s cibulí, mňam 😀 dala bych si 😎 kde jste byli na dovči?

bonynka1981
8. srp 2016

Dobre rano. Hlasim 1DC a tim "oslavuji" 2 roky snazeni. Uz ztracim viru a nadeji. Holt to tak ma asi být.

pindruse16
8. srp 2016

@byra heled jen na Lipně, máme tam chatu 🙂 ale hrozně rychle to uteklo a dneska první den v práci a jako musím říct, ze takhle úzko mi snad ještě nebylo.. potřebovala bych ještě 14 dní..

kolibricek36
8. srp 2016

@mirindad no, co je sice hezký, ale cysta se může objevovat i opakovaně 😠

maggie_
8. srp 2016

Dobré ráno děvčátka 🙂 Koukám, že nám to tady prořídlo 🙂 to jsou ty dovči no, už se na ni taky těšim, ale budu si muset ještě počkat 🙂
Jinak holky, konečně včera mi to skončilotzn. dnes 12DC 🙂) 11 hrozných dní. Včera jsme si to s Honzíkem pěkně vynahradili a pokračujeme vesele dál :P

@upuska_ Jóoo zlato, ot tě chápu :D taky jsem poslední dobou nějaká rozleželá, pořád bych spala :D
@terka228_ Holka četla jsem, co se stalo a moc mě to mrzí. Hele třeba se to urovná, vážně se občas něco řekne v tom afektu, ale třeba se to zklidní 🙂 držím palce

terka228
8. srp 2016

Děkuji moc za další srdíčka !!!!! Jste zlatíčka holky, opravdu...bude se mi po vás stýskat... 😒

pindruse16
8. srp 2016

@terka228 držím palce a přeju hodně sil. Jak psala @maggie_, třeba to řekl jen v tom afektu a chce to pár dní, aby se zklidnil 😉 Když si vzpomenu co mně ten můj byl schopnej říct, když on ještě pro mimčo nebyl rozhodnutej a mně to tikalo uplně neskutečně, že jsem to snad nedokázala ani ovládat... nakonec se to vždycky vyklidnilo... 🙂

bonynka1981
8. srp 2016

Holky jak se uziva ten Jerab ptaci?

byra
8. srp 2016

@bonynka1981 měla jsem ten od Naděje (ale jsou dva druhy, tinktura z pupenů a tinktura), já měla tu z pupenů. Na každé kilo váhy 1 kapka, rozdělit do 2-3 denních dávek. Dávala jsem do 1dc vody, chvíli podržet v puse, polknout

terka228
8. srp 2016

@pindruse16 Děkuji za povzbuzení. Jsi hodná. Jen není v tom jen to dítě....dnes brzy ráno odjel do práce a já vážně přemýšlím, jestli má náš vztah vůbec smysl... Když si vzpomenu, kolikrát ode mne odcházel s tím, že to s Lukáškem nezvládne...pak se vždy vrátil. Pak jsem vlastně omylem otěhotněla přestože jsme si dávali pozor, prostě to někdy muselo uklouznout, nejdříve chtěl zase odejít, že dítě prostě nechce, tak jsem ho nechala být, ať jde. Nakonec se vrátil a zůstal a teď je z Davídka poprděnej. Pak jsem otěhotněla znovu, ale potratila a on byl vlastně rád, že to tak dopadlo. Utěšoval mě ,že by to ale šlo ještě mít dítě...vše se uklidnilo a začali jsme se snažit...ale jak vidím, tak se o v něm asi mlátilo a teď to řekl naplno, že vlastně nechce, a proto sex v poslední době zanedbává, a taky to, že jsem se mu trošku od minulého potratu zošklivila....asi prý tím, že dítě ještě chci. Tak to pro mě znamená, že on opravdu nechce a mně jen sliboval a obcházel a bál se říct pravdu.... 😢 A já se pak divím, proč nám to v posteli jako moc neklape... 😢 Tak je mi z toho opravdu smutno a cítím se hodně zklamaná...a neumím si zatím představit, že bych teď vedle něj ulehla a on by na mě sáhnul 😢 ach jo...to opravdu nevím nevím, jestli tohle zkousnu ☹

slenuska
8. srp 2016

@terka228 Terko není ten život jednoduchý, vid..zkuste to všechno v klidu probrat znovu třeba s odstupem pár dní... 😢
Ahoj holky, jsem v práci a nevím kam dřív skočit, ted obědvám u PC..
Bolí mě už týden jedno prso , druhé vůbec, obávám se co to znamená..zkoušela jsem se prosahávat skrz bouličky, ale neumím to,ale přijde mi to ok. Už k těm všem zdravotním problémum chybí je tohle..
Mám to dostat příští víkend na dovče, jsem si to letos blbě naplánovala..obě dovči to budu mít 😎 v nic jiného už snad ani nedoufám..
Zajímalo by mě , jak to někdo dělá, že na to "nemyslí"..slyším to všude kolem- nemyslela jsem na to a zadařilo se..vždyt to nejde..,

pindruse16
8. srp 2016

@terka228 Teda holka, ty to nemas vubec jednoduchy ☹ Ty chlapi jsou nekdy fakt blbci... 🙄

kolibricek36
8. srp 2016

@terka228 nemáš to jednoduchý - zaměř se na kluky a přítele či manžela nech kapku vychladnout at si vše urovná v hlavě - ono ve vzteku a emocích se člověk často mýlí - nejspíš si nechce přiznat, že by měl i najakou špatnou "výbavu" a tedy podíl na potratu - proto kope kolem sebe jak může... bohužel mužská ještitnost nezná mezí...

pindruse16
8. srp 2016

božeeeeeeeeeee... 30DC... řekla jsem si, že počkám do víkendu... přeci jen minulý cyklus jsem měla 33dní dlouhý, tak si myslím, že nemá cenu testovat teď... ale kruci, kdo to má vydržet, když i ten muj se mě dneska zase ptal (u něj velice nezvyklé, že by byl tak ?nedočkavej? 😀), jestli jsem teda v tom?

komive
8. srp 2016

@pindruse16 Otestuj! Já to taky kolikrát nevydržela 😀

pindruse16
8. srp 2016

@komive takhle když to řeší i žen můj, tak mi příjde vůči němu nefér, kdy by tam // byly (i když tomu teda nějak nevěřím), testovat dřív, než o víkendu - přes týden je pryč... 😖 jestli tam // mají být a ten můj je stejně nedočkavej, jako já, tak to chci zažít s ním společně 🙂 ale.. tyjo.. je to náročný... 😀

iritia
8. srp 2016

@pindruse16 počkat se vyplatí 😉 já čekala az do cca 4 dne zpoždění MS a byly dvě výrazné //

komive
8. srp 2016

@pindruse16 Aha..no to bych nevydržela a kdyby tam byly //, tak mu beztak hned volám 😀 znám se 😀

komive
8. srp 2016

@iritia Moc blahopřeju! Koukala jsem v jiné diskuzi, kdes psala, že už jste byli v CARu a nakonec se zadařilo i bez něj..měla jsi nějaké problémy jako nepravidelná MS?

iritia
9. srp 2016

@komive ano a myslela jsem ze nemám ovulaci 😉 už jsem si začala šetřit na ivf 😁

iritia
9. srp 2016

@komive jinak v CAR jsme byli mela jsem tam dojít na další odběry krve při MS a už jsem nestihla 😊 v tom největším presu a stresu atd se zdařilo

bonynka1981
9. srp 2016

@byra a jak se to bere? Nonstop nebo nejaky dny cyklu?

digisek
9. srp 2016

Ahoj holky......dlouho jsem tu nebyla.....něco nového u někoho?? kolik ptáků už našlo svůj domov??

byra
9. srp 2016

@bonynka1981 já brala v kuse, myslím, že to ničemu nevadí

pindruse16
9. srp 2016

@komive no prave, bych to nevydrzela a volala bych mu... ale chci si uzit jeho vyraz a tak 🙂 😀, takze pockam, i kdyz je to hrozny teda... puvodne jsem si (uz na pocatku snazeni) planovala, ze to pro nej bude prekvapeni, ze si to necham nejdriv potvrdit od doktora a pak az to muzi reknu, ale stejne bych to nevydrzela a hlavne on by to na me poznal (neumim se pretvarovat, ze se nic nedeje, kdyz se neco deje) 😀 od 31.7. nejaky tlaky v podbrisku teda mivam kazdy den, ale jak znam tu moji vsugeraci, tak se na to snazim neupinat 😀

@iritia prave to si taky rikam.. ze cim dyl pockam, tak jestli tam ten pidizvik je, tak se mi to ukaze aspon poradne 🙂 jinak moc gratuluju!! 🙂

digisek
9. srp 2016

@terka228 ...holka jak já ti rozumím....my ještě nemáme dítě žádné.....já bych tak chtěla....ale manžel nechce podle toho jak mluví.......třeba minule jsme byli v parku a tam byl pár s malým miminkem a on prej: "ježiš vidíš to, to je hroznej pohled viď, takhle s tím děckem"....a podobný výlevy má pořád.....když jsem se ho na rovinu zeptala jestli chce nebo ne, tak nakonec přiznal že ne, že se na dítě necítí a že ještě nechce....mimochodem je mu 36 a mě 34......navíc o sex nějak ztratil zájem takže tenhle měsíc to bylo jen 1 a to ještě z mého "donucení" a ještě si dával sakra pozor a nakonec s hrozným nadšením prskal na břicho místo jinam........nějak si přestáváme rozumět ve spoustě věcech (začal chodit dost často s kámošema pít, nemá o nic zájem, furt je někde pryč jen aby nebyl doma), nedávno jsem z toho všecho stresu bourala s autem když jsem pro něj jela po nějaký jeho akci.........máme rok po svatbě a jde to od desíti k pěti.....takže moje manželství je v troskách, dítě žádné, já jsem zoufalá protože to nikam nevede.......všichni mi radí ať se na to vykašlu a rozejdeme se, že to s ním nemá smysl........a já pořád jak blbka čekám že si to třeba všechno uvědomí, že mě přece má rád když si mě vzal...............ale bohužel jak ubíhají dny a týdny a měsíce tak se nic nelepší, spíš naopak a vypadá to spíš na to, že to jednou neustojím, vyhodím ho a bude konec........chjoo.......já nevím proč nás ty chlapy tak trápěj......... ☹

luciasek1987
9. srp 2016

@digisek je mi lito, ze prozivas takove trapeni.. Radit nemuzu kdyz v takove situaci nejsem ALE jedno vim jiste.. Zijes jen jednou a pokud dite chces a stojis o spokojeny vztah, tak bych se fakt poohledla po jinem chlapovi.. Moc drzim palecky😘

komive
9. srp 2016

@digisek ty jo, to si vúbec nedovedu představit ☹ asi bych s ním sedla a dala vážný rozhovor..

maggie_
9. srp 2016

@pindruse16_ No nazdáááj, že by dovča pomohla? 😀 😵
@digisek_ No hele ptáky jsem rozposílala a někde se zahnízdili 🙂 třeba @byra je vzácnej úkaz @sarinka0411.....mohla bych hýbnout no, ale i tak dobrý skóre 😀 😀

marlah
9. srp 2016

@digisek
Taky je mi to líto. Ona každá rada drahá, hlavně nikdo v tvé situaci není....
Ale já mám vlastní zkušenost, po 13 letech manželství si manžel našel jinou, máme dvě děti. Pořád jsem se snažila to nějak dát dohromady, on nechtěl odejít od ní, nejraději by měl nás i ji. Nakonec rozvod trval 3 roky, táhlo se to...... Teď žiju 4 roky s přítelem a mými dětmi a vyčítám si, že jsem ztratila 3 roky života, že jsem to neukončila dřív. Teď bychom rádi měli ještě s přítelem mimi, ale už je mi 41 a už 1,5 roku se nedaří.....
Sama si to musíš rozmyslet, jestli ti manžel stojí za to, nebo bude lepší se rozejít ještě teď, když nemáte děti. A konec jednoho je nový začátek a uvidíš, že bude líp.

Strana