icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

terka228
9. srp 2016

@digisek Tak to je dost podobné, jako u nás a to je mi moc líto....protože se to většinou nikdy nezlepší :( u nás vždy jen na chviličku. Uvědomila jsem si, že za poslední 2 roky je to tak, že tři měsíce fungujeme 14 dní se trápím. Zkoukla jsem si osobní zprávy na FB a rovnou jsem je s hrůzou vymazala, ovšem pravdě se nevyhnu...Taky mi všichni říkají, že by měl mít sbalené věci, až přijede domů. Dům je můj a aspoň majetek si dělit nemusíme, bohužel spolu máme dítě, a to je to, co mě drží...a je fakt, že jsem nikdy trhat rodinu nechtěla, a kdyby mi dal ještě to jedno-poslední, byla bych moc šťastná i přes to vše, co je... O sexu za ty 2 roky ani nemluvím, pořádnej, abych já z toho něco měla , nebyl ani nepamatuji...a já se přece jen necítím ještě stará na to, abych žila takhle...někdy mám pocit, že bych snad dokázala i zahnout, už jen kvůli tomu sexu, co mi tolik chybí a už se vůbec nedivím, když to tak některá žena udělá... protože tohle je opravdu hrozný...Doufám, že v tom kamionu nespí stejně tak jako já doma, o čemž ale pochybuji, protože je oproti mně dost citově oploštělý....
Asi bysme měly založit novou skupinku zoufalých žen, které hledají... 😀
Doufám, že se to aspoň u vás nějak urovná, protože ve 34 nemít žádné dítě už taky není sranda, aby to pak šlo.... Mně bude za 2 týdny 38 a mám to krásné dny k narozkám 🙂

kolibricek36
9. srp 2016

nějak nám se tu kapku bourají vztahy 😠

@digisek tedy moc nechápu toho tvého chlapa - vzal si tě a nejeví zájem být s tebou už rok po svatbě, no potěš, sice někteří mají jinak nastavené - jak to funguje u jeho rodičů? Stejně? potom se nedivím.
já bych si s ním popovídala někde u vinka - když bude svolný k rozhovoru ....žádné výtky, ale já bych si přála to a to ...
pokud začněš něco vyčítat tak se uzavře a už s ním nepohneš - pomůže i nějaká pěkná narážka na jeho ješitnost a ego

pindruse16
9. srp 2016

@maggie_ hele kezby :D doufam doufam ale neverim tomu 😕 ... dneska 31 DC... minuly mesic jsem 32 DC testovala a za dva dny prisla mrcha... musim zkratka vydrzet do vikendu aspon... 😀 ale stejne mam uz nejaky tri mesice pocit, ze mi to jeste neni souzeno ☹ ... ale doufam a "modlim" se, aby to tam bylo 🙂

jo a na Lipne jsme ptaka potkali... sice jsme se na nej divali jenom z auta a byl k nam otocenej p*deli, ale i tak to byl peknej pohled 😀

pindruse16
9. srp 2016

@digisek @terka228 holky holky :( a to jsem si jeden cas myslela, ze 1 sex v mesici je malo a ze je to hrozny, a ted kdyz ctu vase pribehy ☹ ...

nam, pokud hadka do par dni nevyprcha a nejakej spatnej stav ve vztahu trva dlouhodobe, tak nam pomaha jit si nekam sednout na vinko/pivo/panaka a to se najednou oba rozmluvime a dokazeme jeden druhyho vyslechnout a rozumne si povidat (za strizliva bysme se obvykle zhadali)...

Preju vam holky, at to vyjde jak to vyjde, abyste nasly tu cestu, na ktere budete stastne! <3

byra
9. srp 2016

@pindruse16 neházej flintu do žita!! Já ptáky @maggie_ viděla u sebe v jednom týdnu snad 5x

terka228
9. srp 2016

@pindruse16 Díky, ono to nějak musí dopadnout...

digisek
9. srp 2016

@komive ....takových vážných rozhovorů už jsme měli....vždycky to vydrží tak týden a pak se jede na novo ve starých kolejích..... ☹
@marlah ..... to mi říká každý kdo nás zná a zná situaci .... že jen ztrácím čas .....když já si to asi pořád nějak nechci připustit no
@terka228 ... je to těžký....a drím palečky ať se to zpraví aspoň u vás....u nás tomu moc šance nedávám....a s tím sexem....jako nikdy jsem si nemyslela že bych mohla ale je fakt že už mě to dohání do stavu, kdy bych si klidně s někým do tý postele hupla....je to hrozně flustrující.....celé se to u nás smrsklo na 1x měsíčně z donucení a ještě je to jen o něm.....já z toho nic moc nemám....je to děs
@kolibricek36 .... těch rozmluv už bylo......vždycky to skončí tak, že za všechno můžu já.....před svatbou to takhle nebylo, to až po svatbě jako by se z něj stal cizí člověk co neznám a znát nechci, natož s ním žít (to je x věcí co se děly...chlast, automaty, půjčky, bitky v opilosti, nadávky a urážky mě taktéž v opilosti, atd).....po poslední jeho "ožíračce" už jsem mu dala na stůl rozvodový papíry, že už nemůžu a že takhle žít nechci.....a že buď přestane chlastat a začne se chovat normálně nebo že končím.....to zas otočil, brečel, že se rozvádět nechce, že mě má rád, apod....vydrželo mu to 3 týdny přesně....a už jsme v tom opět na novo......a jeho ego? mám spíš pocit že je mu to tak nějak jedno a že je se mnou jen aby v 36 nebyl sám.......žádná láska v tom už asinení....a to je fakt zoufalý.........

byra
9. srp 2016

@pindruse16 teď když to po sobě čtu to vypadá, že sem všechny ptáky natáhla (přilákala) k sobě 😀

@maggie_ vypustíš novou várku?

digisek
9. srp 2016

@terka228 a je fakt že já na něm třeba finančně závislá nejsem vůbec, já vydělávám o dost víc, to spíš on na mě.......a jsem přesvědčená o tom, že tím jak se chová ke mě si kompenzuje ten pocit méněcennosti v tom finančním zabezpečení....

pindruse16
9. srp 2016

@byra nehazim, spis se radeji pripravuju na to, ze mrcha prijde... uz jsem si na to tak nejak zvykla, ze prijde 😀 ale prvne od toho listopadu vidim jiskru v oku i u toho svyho chlapa, tak jsem stastna uz jenom z toho, ze je taky nedockavej 🙂

digisek
9. srp 2016

@pindruse16 ...děkuju jsi hodná......

všehcny jste hodné holky a děkuju za podporu........

pindruse16
9. srp 2016

@byra ted az nejakyho potkas, tak ho koukej poslat za nama 😀

byra
9. srp 2016

@pindruse16 a třeba nepřijde, zkus se nějak rozptýlit ať na to nemyslíš, třeba si běž zaběhat, zacvičit, do kina, na výlet, pouklízej doma (já budu asi dnes, zjistila jsem, že přítel má víc hader než já, musím mu to protřídit - minimálně 7 riflí, 7x kraťasy, 8x tlustý rolák, snad deset bund... no síla 🙂

pitris77
9. srp 2016

@byra tak nám pár těch tvých nalákaných ptáků prosím pošli 😎 Ale nebráním se ani nové várce od @maggie_ 😎

pindruse16
9. srp 2016

@byra jojo, vsak na dnesek mam v planu vysavani a vytirani a pak se vrhnu na uceni (zase 😀)

kolibricek36
9. srp 2016

@digisek pokud chodí opilý a uráží , tak bych fakt radila pryč od něj - on jiný nebude fakt - bo se dostaneš na psychinu z toho ty..... děti nemáte, tím líp - možná najdeš chlapa, který si tě bude vážit a milovat jak si zasloužíš

maggie_
9. srp 2016

@byra_ Aspoň vidíš, že jsem jim doma pěkně vyprášila peří, když jsem zjistila, že lítaj do Mekáče, místo za Váma 😀 😀 já pouštím pořád, akorát nevim, jestli třeba někdo další je našel, nějak nám to tady prořídlo.....

@pindruse16_ No tak ji nečekej, protože to byl určitě ten tvůj 😀 😀 akorát se mohl víc jako naaranžovat no hajzl jeden 😀 😀

byra
9. srp 2016

@maggie_ ale musíš je asi vypouštět správným směrem, ta banda byla směrovaná na jih Moravy 😀

kolibricek36
9. srp 2016

@maggie_ taky ty tvoje ptáky nasměruj taky na opavsko .... 😀 😀 😀

gabulkam
9. srp 2016

@maggie_ a prosím okres Hradec Králové a okolí - taky bych prosila - aspoň jednoho jakéhokoliv ptáka 😀

pindruse16
9. srp 2016

@maggie_ pokud to ted nevyslo, tak pristi cyklus prosim do Plzne 😀 klidne ti do zprav i napisu presnou adresu 😀

terka228
9. srp 2016

@digisek Tak to je taky možný, že mu to vadí...oni to někteří chlapíci těžko nesou... 🙂

pitris77
9. srp 2016

@maggie_ mě bude stačit i méně poslušný exemplář, ani se nemusí kdo ví jak aranžovat, ale mohl by doletět na Náchodsko, jinak si jej najdu a to teprve bude lítat peří 😀

komive
9. srp 2016

@digisek Ty jo, jestli jsou v tom automaty a alkohol, asi bych mu dala nůž na krk, že buď toho nechá nebo konec..vem si, že se takhle bude chovat třeba až budeš těhotná, nebo s malým dítětem doma..vím, že to je sakra těžké, ale takhle se chovat prostě nemůže, zasloužíš si být šťastná!

komive
9. srp 2016

Jinak ptáků od @maggie_ jsem viděla už nespočet a nějak mi je to k prdu..asi budu muset počkat na toho papouška 😀

kolibricek36
9. srp 2016

@komive alkohol je svina - znám od kamarádky - i když se léčil - je to furt znova a znova - tolikrát mu dala nůž na krk - at se vzpamatuje aspon pro ty děti (mají 3) - chvíli je pokoj a po čase znovu .... tak bych spíš radila at ho nechá jít dokud nemají spolu děti....

komive
9. srp 2016

@kolibricek36 jo, často je to furt znova a znova, ale za sebe vím, že bych jednu šanci dala..ve vzdálené rodině máme takový případ, dotyčný šel na léčení a nepije už dobrých 5 let vůbec..

digisek
9. srp 2016

@komive jsi hodná děkuju

digisek
9. srp 2016

@komive
@kolibricek36 já už mu nůž na krk dala, ve chvíli kdy jsem se dozvěděla, že peníze co jsme dostali jako svatební dar a měli za ně jet na svatetební cestu, tak prohrál a pak si je na rychlo půjčil když se měla cesta platit abych na to nepřišla a řekl mi to pak až jsme se vrátili, že hraje a že nemůže přestat, ale že chce a proto že mi to říká.....k tomu ješt ědodal že si refinancoval půjčku a vzal si jednou tolik a to že taky prohrál..........to byl nůž na krku, že buďto po mym nebo vůbec, od té doby mi odevzdává veškerý peníze a nic u sebe nemá, kromě drobných max do 150Kč......ale bohužel jak jsem zjistila i za to se dá opít, a nebo fungují kamarádi kteří mu půjčí na to pivo nebo na panáka........na bedny už nemá, to už pochybuju že by hrál když nemá za co........ale na ten chlast se nějak vždycky najde......................je mi to hrozně líto všechno.........omlouvám se holky že to tu na vás takhle chlím, já jen že to nemám komu říct a tak dlouho je to ve mě a tak moc se tím trápím...........hrozně jsem se těšila až budeme manželé, jak to bude krásný, jak se budeme milovat, ctít, jak nám bude dobře, jak si budeme plánovat budoucnost, prcka, atd.........a zatím se jen trápím.......celý je mi to hrozně líto.............vše jsem mu zařídila, dobrou práci, auto, máme krásnej byt, jsme mladí měli bysme se radovat ze života a my řešíme ....s prominutím....hovna.....pořád.......jen pořád dokola......ach jo.........

terka228
9. srp 2016

@digisek no, ty jo....... tak to máš hodně naloženo !!!! To vůbec nevypadá dobře, podle toho, co píšeš....to je mi moc líto :( My aspoň nejsme manželé.... Přeji Ti, abys byla šťastná a měla tolik krásných dětí, kolik si přeješ ať už s jakýmkoliv partnerem 🙂

Strana