icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
9. srp 2016

@komive_ Ty vole papoušky nemám 😀 😀
@digisek @byra @kolibrice36 @gabulkam @pindruse16 @pitris77 ...........Píšu si adresy, ale jako ještě mi dejte čas, musim ty ptáky naučit číst jako 😀 😀 jsou negramotný, jak slepice 😀 😀

digisek
9. srp 2016

@terka228 děkuju beruško

pitris77
9. srp 2016

@maggie_ tak kdyby se jim gramotnost nelepšila, tak je pošli PPLkem :D

kolibricek36
9. srp 2016

@digisek nemáš to jednoduché - je mi z toho co píšeš do breku - prostě je mi tě líto ... ☹
nevím jak bych ti pomohla, ale myslím že takhle se budeš jen trápit - to co píšeš, že sis představovala je přirozené - ale to jeho chování ne ... prostě to není slučitelné s rodinným životem, neříkám, aby si nezašen na jedno s kamarády, ale čeho je moc toho je příliš -no mám dojem, dle toho co píšeš, že si tě vzal jen pro "servis" - navařeno, vypráno, uspokojení ... ale to není manželství - v manželství jsou aba na stené rovině se svý mi potřebami i pocity - tady mi přijde, že mu ot nedošlo a taky nedojde - je opravdu asi zatvrzelej sobec...

rulfici4
9. srp 2016

Ahoj holky tak za par dni se mozna bude testovat.ale uz 3dny poboliva podbrisek a uplny pnuti jakoby.no a dnes nekolikrat za den jak kdyby mi tam nekdo bublal.poprve jsem toto zazila a to uz mam dve deti.ms by mela dorazit 16.

fifacek
9. srp 2016

Tak se mi to krátí, pozítří si jedu pro injekce, pak jen počkat na potvoru až se dostaví a pak jen doufat aby vše dopadlo jak má a celé ivf bylo úspěšné.. Čím víc se to blíží se víc a víc bojím a jsem nervózní, máte nějakou radu jak vše přečkat aniž by mi z toho houplo???

terka228
10. srp 2016

Ahoj holky, tak nevím, asi z těch nervů nebo co.... myslím, že u mně ovula proběhla včera místo v pátek...protože už včera odpoledne bolest v podbříšku jako blázen a dnes vylezla teplota na 36.8...Tak mi to aspoň uteklo rychleji a už mi to nebude tak líto , když už to mám za sebou 🙂 Jen asi cyklus bude o to kratší...

terka228
10. srp 2016

@fifacek Kdy Ti má dorazit???? Chápu, že to bude dlouhé čekání.... co takhle zajít s kamarádkou někam do města nebo na návštěvu....rozptýlit se aspoň chvilku každý den....a ono to nakonec uteče, uvidíš 🙂 Držím pěstičky, aby se to povedlo !!!!! 😀

maggie_
10. srp 2016

@terka228_ Jsem ráda, že neztrácíš optimismus 🙂 jsi šikulka...

fifacek
10. srp 2016

@terka228 dostat bych to měla ASI 21ale kdo ví, minulý měsíc jsem to dostala místo 14 až 21 a cyklus mám po 31 dnech, proto jsem domluvená s doktorem že si injekce vyzvednu už teď abych to na konec nedostala pro změnu dřív.. Práce mám dost a v pátek se vrací manžel domů a má tři týdny dovolenou tak to bude mnohem příjemnější čekání, nejkrásnější na tom je že celý proces tu bude manžel se mnou absolvovat v což jsem ani nedoufala protože jinak jezdí jen na víkendy.. Mám toho plnou hlavu aby bylo vše ok protože mám pravděpodobnost hyperstimulačního syndromu a už nejsem nejmladší atd... Tak snad to dopadne jak má

komive
10. srp 2016

@maggie_ Tak sežeň! A gramotnýho! Nebo mluvícího, aby mu kdyžtak ukázali cestu 😀

komive
10. srp 2016

Já teď zkouším ovulační testy, zatím čárka není úplně stejná, ale řekla bych, že tak za 2-3 dny bude..doufám, že ne později, pak odjíždím na 2 dny pryč 😠

maggie_
10. srp 2016

Holkyyy, prosím může mi česky někdo říct, co by měl podporovat Folandrol pro chlapy a Infofolic pro ženský? 🙂 jestli mi to k něčemu vůbec bude, když už to stálo ty nekřesťanský peníze? 😀 😉

byra
10. srp 2016

@maggie_
Folandrol - Přispívá k ochraně spermií před oxidačním stresem a podporuje přirozenou tvorbu spermií a jejich zrání (selen)

Inofolic - Přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální krvetvorbě a podílí se na procesu dělení buněk.

byra
10. srp 2016

@maggie_ ještě se teda doporučuje Fertiprona - prý má stejné složení jako Nosifol/Inofolic a navíc je levnější (že není tak profláknutá na trhu)

maggie_
10. srp 2016

@byra_ Mám ti psát na obou místech 😀 😀 ??

bonynka1981
10. srp 2016

@byra jeste k tomu jerabu.....je tam napsano ze obsahuje alkohol. Tak to asi nemam ridit auto ne? 😀

byra
10. srp 2016

@bonynka1981 myslím, že je ho tam tak zanedbatelné množství, že to ani nepůjde naměřit 😉 navíc kapeš jen podle váhy a do vody

komive
10. srp 2016

@byra A co kontrola, kdy jdeš zase? 🙂

byra
10. srp 2016

@komive příští týden ve čtvrtek, pokud to dopadne dobře, tak dostanu už i průkazku. Měla jsem nějaké špinění, ale mudr. říkal, že je to normální (byla jsem na túře tak možná z toho, teď nedělám nic a pohoda), akorát je mi pořád šoufl (jako když celou noc flámujete a pak je žaludek na vodě ☹ ). Jediný kdo to ví je přítel, s mamkou a ségrou chci počkat až příští týden po kontrole.

komive
10. srp 2016

@byra Tak ať to dobře dopadne 🙂 ! Taky bych řekla, že to je normální a počkala bych, já asi počkám u rodiny až dlouho, až budu těhotná..nejradši bych, dokud to na mě nebude vidět 😀

kolibricek36
10. srp 2016

@byra no blahopřeji - to je krásné - a přeji aby to bylo v pohodě 😎 🙂

byra
10. srp 2016

@komive
@kolibricek36 holky děkuji

kolibricek36
10. srp 2016

@maggie_ u mě tento cyklus je pozdě, tak ty tvé ptáky očekávám ten další 😀 😀 😀
ale jak jsem už jednou říkala - u mě by nestačilo ani moře ...
sice bych mimi chtěla, ale rozum mi říká, že at si nemaluju, že to stejně nevyjde, že se můžu i na hlavu stavět 😀 😀 😀

pindruse16
10. srp 2016

@kolibricek36 mne rika rozum to same 😀

maggie_
10. srp 2016

@kolibricek36_ Tak to mám v palici taky a myslim, že nás není málo 😉

kolibricek36
10. srp 2016

@pindruse16 @maggie_ jsem ráda že takových je nás víc 😀 připadám si jak prvotřídní cvok 😀

pindruse16
10. srp 2016

@kolibricek36 ja mimco moc chci, ale ten mozek no... dneska jsem 32DC a vzhledem k nepravidelnosti mych cyklu a k tomu, ze od vcerejska mam typicky tlaky v brise, jako by MS mela fakt prijit, tak si rikam, ze at uz to teda prijde, aby nam mohl zacit dalsi cyklus marnych pokusu... 😀 mam proste takovej vnitrni pocit, ze moje telo jeste neni pripraveny... i kdyz jinak jsem na mimco pripravena uz davno 🙂

digisek
10. srp 2016

@byra .....moc ti to přeju

smetanovak
10. srp 2016

Holky jak to tady čtu je to všude stejne ja mam divné cykly minuly 60dc bez ovu a po vyvolání práškem přišla ms dnes jsem 48 Dc podle grafu i podle testu tedy nakonec ovu snad přišla co myslíte?
Člověk se tak těší na miminko a ono nic u me uz skoro rok.

Strana