icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
10. srp 2016

@pindruse16 njn, já jsem teprve 20 DC - takže si počkám na nějaký ortel v podobě MS 😀 😀 😀
jinak připravená nepřipravená - u mě to je absolutně jedno ...

pindruse16
10. srp 2016

@kolibricek36 to už jsem si myslela, že jsem divná, když o tom přemejšlim takhle "negativně"... 😀
vlastně poslední dva měsíce jsem si i v telefonu už vypla hlášení plodných dnů, protože mi přišlo, že jsem se s tim jen zbytečně stresovala a byla na přítele akorát nervní... jediný, na co se dívám je, že 1DC se vždycky podvám, na který týden mi přibližně vychází další MS a jinak se snažím zbytek neřešit... absolutní obrat v myšlení o 180°... ale to víš, že týden před MS jsem nervózní jak blázen... 😀

pindruse16
10. srp 2016

@smetanovak ahoj, grafum BT teda nerozumim, ale nepravidelnejm cyklum ano. Jak já zavidim holkam, co maj presne 28, max 30 dní! Po dobrani antikoncepce mi naskocila ovulace az po roce a to nejspis az po 2 mesicich s Duphastonem.. teda aspon doktor tvrdi, ze kdyz me od ty doby priserne boli 1. den MS, je to priznak toho, je v tom cyklu ovulace probehla.. A dle prohlidky pry jsem v poradku.. No o mimco se snazime od 11/2015.. vlastne dva cykly po tom, co mi zacly ty bolestive menstruace..

kolibricek36
10. srp 2016

@pindruse16 no právě já mám tak týden nebo 12 dní před MS (mám ji děsně nepravidelnou) - nic jiného nesleduju - jen který den jsem - neměřím BT, nic neberu ... dala jsem se do paličkování ... aspon přijdu na jiné myšlenky .....

pindruse16
11. srp 2016

33DC... 🙄 ... dle minuleho cyklu by MS mela teda zejtra prijit... tak to jsem na to zvedava... ale jestli ne, tak kruci at jsou tam v sobotu // jinak uz tu MS zabiju!!! 😎 😀

TT v sobotu -> v nedeli, nejpozdeji v pondeli ocekavam MS 😀

komive
11. srp 2016

Holky? Je možný, abych měla i při cyklu 28-30 dní ovulaci 11DC? Včera už mi zářil test pozitivně :-O je možný, že dneska ještě bude pozitivnější, ale nevím teda..

marlah
11. srp 2016

@komive Ano je to možný. Ovu nemusí být přesně v půlce mezi ms.

komive
11. srp 2016

@marlah Já si myslela, že ji mívám dřív než v půlce, ale docela mě překvapilo, že už takhle brzo..tak se asi není divit, že se víc jak půl roku "netrefujeme" 😀

kolibricek36
11. srp 2016

@komive tak zkuste ted - možná to vyjde ...

komive
11. srp 2016

@kolibricek36 My už zkusili včera..ale asi zkusíme i dneska 😀

kolibricek36
11. srp 2016

@komive tak to je pojštěné 😀 😀 😀

pindruse16
11. srp 2016

tak mam holky takovou "veselost" ☹ ... moje francouzsko-nemecka kolegyne ma sileny MS bolesti uz druhej den... vcera jsem ji poslala domu, at si to vylezi a dneska rano mi psala, ze i rano omdlela bolesti... tak ji cely den po facebooku nutim, ze ji prinesu neco silnejsiho proti bolesti (coz jsem jeste pres svoji kamaradku lekarnici zjistovala, co se da koupit bez receptu, protoze leky, ktery kupuje ve Francii se tady proste neprodavaji), tak rika ze ne, ze dobry, ze si da caj, co ma od babicky a ten ze by ji mel pomoct... nakonec mi ted pise, jestli se ji to do vecera nezlepsi, jestli bych ji teda na tu pohotovost nevzala s tim, ze ji budu delat prekladatele... uff, to bude challenge (nemecky umim, ale v podstate jsem zakrnela na vecech z oboru a zdravotnicky terminy, to bude orisek) , ale hlavne, aby byla v pohode... hlavne bydli sama, z cehoz mam hrozny obavy, kdyby omdlela znova... ja se zblaznim.. ☹

fifacek
11. srp 2016

Paradoxně teď čekám až potvora dorazí, ach jo

fifacek
11. srp 2016

Gonal už je doma a teď už aby potvora dorazila.. Asi až 21..další čekání před námi.. Klasika 😩😩😩

bonynka1981
11. srp 2016

@pindruse16 drzte se. Zvladnete to!

pindruse16
11. srp 2016

@fifacek jojo, furt akorat na neco cekat... 😖 na ovulaci, na ms jestli dorazi nebo ne, az skonci MS, az prijde ovulace... furt dokola...

fifacek
11. srp 2016

@pindruse16 je to někdy fakt nadlidský výkon

pindruse16
11. srp 2016

@bonynka1981 diky 😉

maggie_
11. srp 2016

@pindruse16_ No neboj 🙂 to zmákneš, pak si hrdě poklepeš na rameno 🙂

Jinak my už pijeme Folandrol a já Inofolic, oba jeden sáček denně 🙂 doufám, že se někam hneme a Gennet nebudeme potřebovat 🙂 já jsem dnes 15DC 😉

pindruse16
11. srp 2016

@maggie před chvilkou mi psala, že jí konečně i klesá teplota, tak snad to bude lepší .

pindruse16
11. srp 2016

prčic, nejsem schopná se učit, když prostě nevím, co s tím mým břichem vlastněje 😀

terka228
12. srp 2016

Ahoj holky, tak se mi to opravdu pěkně rozházelo.....jak cyklus, tak teplotky, ach jo, jinak by to snad i sedlo, ovulka měla být dnes, ale...

terka228
12. srp 2016
pindruse16
12. srp 2016

@maggie_ ji se proste k doktoru nechce, vecer jsem ji vezla silnejsi prasky (2 druhy doporucene od lekarnice), tak mi kolegyne dnes rano napsala, ze jeden vyzkousela a nic a tak dneska vyzkousi ten druhej ☹ to uz je treti den, co ji je blbe, ale donutit jit k doktoru ji nemuzu... ☹

15 DC takze teoreticky moznost plodit? 🙂 plodili jste? 🙂 😎

Ja dnes 34 DC 😀 🙄 🙄 🙄

komive
12. srp 2016

@pindruse16 Hele, to je divný takovýhle bolesti a teplota..fakt by tak radši měla jít..

maggie_
12. srp 2016

@pindruse16_ Tak se na ní vyprdni, už by mě štvala 😠 .....Neplodili 😀 Včera ne 😀 předevčírem 10.8. 😀 😀 ale včera jsem měla dole uplně, jak to říct ...no sucho 😀 hlen prostě žádnej, jak kdybych to tam vytřela utěrkou 😀 😀 nevim jak jinak, promiň 😀 😀

maggie_
12. srp 2016

@pindruse16_ Ty vole koukej si udělat ten test a neser mě 😀 😀

komive
12. srp 2016

@maggie_ Já už jsem jí to říkala! 😀

maggie_
12. srp 2016

@pindruse16_ Víš kolik tam budeš mít upozornění, tak nás neštvi 😀 on to zvládne a stejně tě to nadšení neopustí, když ho před ním pak uděláš po druhý 😉 aspoň i uvidíš, jak to sílí, kdyby to tam bylo 🙂 děléééj....my s @komive čekáme, že jo 😝 😉

pindruse16
12. srp 2016

@maggie_ @komive holkyyyy 😀 ja se z vas po*eru 😀 vsak vam dam zitra rano vedet... dneska uz je stejne pozde 😀 a stejne tam nic nebude, tak co silite? 😀

Strana