icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

marlah
15. srp 2016

@terka228 Držím ti palce, ať vše zvládneš. Chce to teď hodně síly a ty ji určitě máš. Uvidíš, že je to dobré rozhodnutí. Přeji hodně štěstí do nového života a ať je brzy na obzoru někdo nový, na koho se můžeš spolehnout a bude vás mít všechny rád. 🙂

maggie_
15. srp 2016

@terka228_ Hodně síly holka, držte se 😔 .....
@pindruse16_ Ty vole nene 🤐 já nevěřila, že tam bude jen jedna / .......a pořád jsi to nedostala jo?
@upuska_ Čauky, tak koukám, že máš ty cykly taky pěkně rozlítaný. Já bohužel to samý, takže tě chápu 😀 je to na prd.....

Jinak co se týká mě děvčátka, tak jsem 19DC a ám ohromnou chuť testovat, což je pitomost, že 😀 I know 😀 😀 ale mám uplně osypaný čelo pupínkama, ty vole jak mě to štve. V životě jsem tohle neměla, jestli někdy jsem tam měla dva pupínky naráz, byla jsem už pěkně vytočená, ale teď?? Horší jak pískoviště opravdu 😠 nechápu to, co se to děje, už toho čekání a všeho mám dost 😒 😠

kolibricek36
15. srp 2016

jinak holky, jsem 25 DC žádné příznaky se nedějí - takže očekávám, že mrcha červená dojde nejpozději příští pondělí - dle minulého cyklu - hrom už, aby do toho kopl 😠 už mě to poněkud děsně štve 😖 grrrr

pindruse16
15. srp 2016

@maggie_ taky jsem si myslela, ze tam budou dve //... no porad jsem to nedostala... dnes jsem 37DC, tak to zkusim jeste zitra a dyztak vydrzim jeste do 45DC a pak bych zavolala k doktoru.. jen doufam, ze mu budu moct volat s tim, ze mam //, protoze jako dalsi vyvolavacku uz nechci a prasky na srovnani uz brat zadny taky nechci ☹
v sobotu v noci jsem prave mela ty MS-bolesti, tak se v brise mozna neco udalo... od noci ze soboty na nedeli me priserne boli bradavky, coz znamena, ze bud do tydne MS prijde, nebo ne.. uvidim no...

a ty se zatim nenervi, zatim je brzy... ;)

maggie_
15. srp 2016

@pindruse16_ No tak ještě počkej, jak říkáš no 🙂 třeba se ještě něco změní a bolest bradavek je mimochodem taky jeden z příznaků prej ;)......No já na testování teď kašlu, jenom mě to štve. Pupínky všude..
Jinak se objednám na gyndu a nechám nás objednat na ten Gennet, protože má pocit, že se nic neděje, nikam se neposouvám, jestli víš jak to myslim... 😒

byra
15. srp 2016

@pindruse16 a proč budeš čekat až do 45DC? Další test plánuješ?

Jinak mi přijde, že do březňátek , že jsem jaksi nezapadla, tady mezi váma se cítím líp - skoro všichni jsou tam minimálně o 2-4 týdny napřed ☹ furt se tam řeší cukrovka, nadýmání, komu je/není blbě, bolí/nebolí břicho... 😖

pindruse16
15. srp 2016

@byra doktor mi rikal, ze pokud zpozdeni presahne 10-14 dni, tak pak teprv bych mela volat.. ne driv a hlavne to nenechat na vic jak 50 dni 🙂 takze jestli zitra nebudou //, tak to zkusim jeste 45 DC a dyztak se objednam na vyvolavacku...

vsak tu zustan s nama 🙂, my te mame rady 🙂

pindruse16
15. srp 2016

@maggie_ no prave, jenze me bradavky boli i pred MS 😀 😀 😎

maggie_
15. srp 2016

@byra_ No jistě že, nemusíš nás opouštět, my tě neukamenujeme, že už jsi těhulka 😀 my z tebe máme radost.... :* ♥
@pindruse16_ No tak to pak jo, tak snad nedorazí ta bestie no, budeme čekat s tebou...

byra
15. srp 2016

@pindruse16 aha to jsem nevěděla, naštěstí jsem nikdy vyvolávačku nepotřebovala (nejdřív kvůli HA a pak to jaksi chodilo samo)

@maggie_ tady je to lepší, tady se řeší život, semele se všechno možný od ptáků, dovolených přes čaje a bylinky až po negativní věci, které se bohužel v životě stávají

maggie_
15. srp 2016

@byra_ V pořádku :P tak se na ně vykašli a buď tu s námi ;) i když momentálně to je takový pochmurný tady no...

pindruse16
15. srp 2016

Juchuu, kolegyně objednana k doktorce. Dostala jsem kontakt na doktorku, která je tu vyloženě pro holky z Francie, takže se holky nakonec domluvily spolu a kolegyně jde ve čtvrtek na prohlidku 👌👏 ježíš ja mam radost 🙂

maggie_
15. srp 2016

@pindruse16_ No konečně 🙂 aspoň, že tak....Já se dneska taky objednám a snad to nějak už prolomíme no...

kolibricek36
15. srp 2016

@pindruse16 tak to je fajn 😎

maggie_
15. srp 2016

Holky já asi propadám panice nebo nevim 😖 Přemejšlim, jestli se na ten Gennet objednat nebo ne. Jestli se snažíme chvíli, nebo jestli mám ještě čas na to, to řešit....Jestli se to někdy vůbec zlepší, jestli to bez pomoci doktorů zvládneme....Jak dlouho to potrvá a jestli tomu můžu pomoct...Nevim co to je, ale nějak to na mě dneska lehlo 😔

pitris77
15. srp 2016

@maggie_ Objednáním nic nezkazíš, vyslechnutím dalšího názoru taky ne a pokud by jsi s léčbou nesouhlasila, je na Tobě, jestli ji budeš respektovat nebo ne ;) Hlavu vzhůru!!!!!!!!!

maggie_
15. srp 2016

@pitris77_ Já vím 🙂 mám nějakou depku, nebo co 😀 achjo no...asi máš pravdu 🙂

byra
15. srp 2016

@maggie_ a jak dlouho se snažíte? Obecně se říká, že do roka by se to mělo povést, pak se to řeší v CAR. Mě dal poukázku do CAR můj dr. už po půl roce (ptal se, zda je ovulace. Pokud ano, pošlem na vyšetření partnera)

pindruse16
15. srp 2016

@maggie_ a jak dlouho se snazite? jestli je to dyl jak pul roku a jestli jsi z toho nervozni jak rikas, tak bych se tam asi pro tvuj klid objednala... a aspon budes vedet, na cem jsi ;) mne taky rekl doktor, ze jestli po pul roce snazeni nic, tak muzu klidne prijit a zacnem to resit (nacez mi muj pritel rekl, ze tomu chce dat dva roky a pak az teprv resit 😖 - je to proste egoista a nechce si problem pripustit 😀)

pitris77
15. srp 2016

@maggie_ jo to právě moc dobře znám ;) Taky mám dny, kdy bych se nejraději na všechno vykašlala :(

maggie_
15. srp 2016

@byra @pindruse16_ Když já nevím jestli probíhá ovulace. Ovu testy nereagujou, ale podle všeho folikuly rostou, tak nevim. Vždycky když jsem byla na prohlídce, řekl, že tam mám dominantní folikul a následnou kontrolu tam nebyl a byl v druhým vaječníku ;) (byla jsem tam skoro každej měsíc na kontrole)... A v říjnu to bude rok, co se snažíme no ...😕

byra
15. srp 2016

@maggie_ a měřit teplotu jsi zkoušela? Na ovulaci je výborný drmek - sice hnus fialovej, ale stojí to za vyzkoušení

maggie_
15. srp 2016

@byra_ Nezkoušela a ani se mi popravdě nechce. Jak na to člověk nemá myslet, když si bude denně měřit cosi a ještě ke všemu je to na dlouhou trať no 😖

pindruse16
15. srp 2016

@maggie_ brouku tak to mame stejne... taky si odmitam merit bz nebo si delat ovulacni testy... snazim se delat spis co nejvic pro to, abych na to myslet nemusela a nemusela nic pocitat ani zaznamenavat... 😖
teda taky skoro rok (my zacli v listopadu), to uz se sakra musi preci prolomit...

byra
15. srp 2016

@maggie_ tak zkus pít ten drmek

maggie_
15. srp 2016

@byra @pindruse16_ No zlatíčka a hotovo ... Jsem objednaná zejtra na gyndu, tak uvidíme ;) všechno jim tam vybalim a postěžuju si, jak mi to nejde 😀 😀

pindruse16
15. srp 2016

@maggie_ uplne te u toho doktora vidim jako tu Marfusu z Mrazika: A pricaruj mi dve carky a jeste tenhle cyklus!!! 😀 (Tu Marfusu neber osobne, protoze ty jsi pekne devce 🙂, ale tu scenu miluju 😀)

maggie_
15. srp 2016

@pindruse16_ Ale prosim tebe, děkuju kočičko 😀 :* taková poklona....Jako ale jinak jo, jsme pořádná potvora, chudák doktoj 😀 😀

kolibricek36
15. srp 2016

@pindruse16 @maggie_ no chudák doktor 😀 jaště tam jdete obě v jeden den - ten bude mít co dělat 😀 ne, neberte mě vážně - snažím se nezcvoknout 😀

pindruse16
15. srp 2016

@kolibricek36 o to tady jde, nezcvoknout... i když podle toho, co se tu děje, si myslím, že už je pozdě 😀

Strana