icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

terka228
19. srp 2016

@kolibricek36 Ahoj, no nevím, je i není...nic nemáme vyřešené...k ničemu se pořádně nevyjádřil, jen že na bydlení už pracuje, a že se teda odhlásí buď tento nebo příští týden. Má tu ale ještě všechny věci. Jen pár triček a nějaké spodní prádlo si vzal... tak to tu na mě chvílema padá...snažím se být často s dětma pryč, ale ty večery jsou blbý :( moc toho nenaspím....jak jde do tuhého, už bych si to i rozmyslela... je to ještě prostě čerstvý... Davídek se na něj začíná ptát, protože dnes je den, kdy se normálně vracel domů z práce a my jsme plánovali společný víkend ...

kolibricek36
19. srp 2016

@terka228 aha, tak to je kapku blbý - no, pokud chce odejít tak at jde - držet ho násilím nejde. co by sis rozmyslela - jako to aby neodcházel - ale ty jsi to neřekla - odešel on, ne ty - hlavně žádné výčitky vůči sobě - bo se sesypeš a děti tě potřebují 🙂 jasně 🙂

terka228
19. srp 2016

@kolibricek36 Děkuju moc za srdíčko !!!!!! Ano, řekl to on a já souhlasila....a on byl asi překvapený...Když tím předtím vyhrožoval, já k tomu nic neříkala, po pár dnech byl rád, že může přijít domů....podle mně neumí řešit situace, jako jsou neshody v názorech a i já už to teď nevydržela a řekla, ať jde...jako je fakt, že držet ho tu fakt nemůžu a ani nechci... jen ta doba, než se to zklidní , je fakt blbá :(
Děkuju za podporu..

kastanek87
19. srp 2016

@kolibricek36 fakt? :( ach jo... 😠 😠 😠

kastanek87
19. srp 2016

@terka228 děkuji moc! Nemáš to jednoduchý ☹ ale věřím že to zvládneš, musíš si věřit :-* chce to jen čas no.... vydržet a překonat to všechno. Moc ti držím pěsti, ať to rychle přebolí a jsi zase šťastná! ♥

kolibricek36
19. srp 2016

@kastanek87 jo, bílo že bělejší být nemůže - ještě jsem si na to po ránu vzala brýle - to abych lépe viděla 😀 😀 😀
matně si vzpomínám tak jsem minule měla slabou druhou čárku na testu až takt 3 den po vynechání - no jsem z toho jelen - to bych se musela zeptat manžela ten si ten test tenkrát fotil

kolibricek36
19. srp 2016

@kastanek87 jinak z mého pohledu, můžem se snažit sebevíc - mimi prostě nebude - hm, to je hnus - žádnou HA jsem nikdy nebrala - dle dr. jsem v pořádku - jednou se to povedlo, bez nějakých vitamínů a kdesi cosi - tak co vlastně to moje tělo chce 😕 😕 😕 připadám si jak blbec

kastanek87
19. srp 2016

@kolibricek36 a měla jsi je dobře vyleštěné ty brýle? 😀 no hele, dokud není MS, šance tam pořád je!!!! 😉 ty si vlastně neměříš ani teplotu, ani ovu testy, že? Tak to bych byla úúúúplně v klidu, protože nevíš nic 😀 , tudíž ani test nemusí být pozitivní 😀 😀

kastanek87
19. srp 2016

@kolibricek36 hele já už tomu taky moc nevěřila, když ani ten clostil první měsíc nezabral, ale řekla jsem si, že ještě do konce roku to necháme být a uvidíme... a druhý měsíc braní je to tam. Ale radu typu nemysli na to a přijde to, ti dávat nebudu, protože já i když jsem si řekla že to necháme do toho prosince, tak stejně jsem na to myslela pořád... vyjde to, určitě!!!!

upuska
19. srp 2016

Jé, vy jste se tu zase rozkecaly, ženy 😀
Moooc gratuluju @kastanek87 na co je dobrej ten clostil? 😀

upuska
19. srp 2016

@kolibricek36 lupínky 😀 ty vogo, mělo tam být samozřejmě pupínky, si ten mobil píše co chce.. 😀 i když kdo ví, co tý naší maggie_ na čele nevyrašilo 😀

anarvin
19. srp 2016

Ahoj holky, pojďte na mě prosím přenést kousek pozitivního myšlení. Tři a půl roku se snažíme, jsem po druhém IUI, viditelný problém asi žádný závažný není, spermio průměrný, čekám tento víkend MS, bříško bolí jako by se měla spustit každým okamžikem, příznaky jsem nějaké měla, pár dní mi bylo docela blbě, ale poslední dva dny už nic... dalších x kamarádek je čerstvě těhotných, dnes mě teda opravdu přepadá beznaděj ... ☹ a to jsem jinak velký optimista, ale jsou okamžiky, kdy mě to potrápí... zkoušela jsem tři dny po sobě test, je tam pidi duch, který mi přijde že spíš slábne, takže nejspíš dozvuk Pregnylu... Kdyby mi tak někdo mohl říct, nebooj letos se už dočkáš... 😉

pitris77
19. srp 2016

@anarvin Ahoj 🙂 Řeknu Ti to, co říkám vždycky sobě - Naděje umírá poslední ;) Dokud to nedostaneš, tak naděje pořád je 🙂 Dneska ráno mě taky přepadla beznaděj, protože dnes 1DC a začínáme třetí rok snažení :( Naštěstí to zase přešlo a beru to s nadhledem, teda pokud si to jen nevsugorovávám 😎

anarvin
20. srp 2016

@pitris77 Ahoj, děkuji za podporu 🙂 taky mám "depku" obvykle jen jeden den takže dnes vidím vše optimisticky a když se ms ještě nedostavila tak doufám a věřím 🙂 vím co je to čekat víc než tři roky, je to už dlouhé ☹ nevzdávejme to, ono to jednou přijde! 😉

upuska
20. srp 2016

Holky, jak se máte? já mam po dlouuuhé době polovičku na flámu a tím tedy celý večer pro sebe..a vůbec nevim, jak s tím efektivně naložit..číst si, vymalovávat, pedikura, manikura..taky tu na mě číhá hromada prádla na vyžehlení 😀 😀

bonynka1981
20. srp 2016

@upuska ja si dnes celej den ctu. Dcerka odjela ke svemu tatinkovi tak relaxuju 🙂

pindruse16
20. srp 2016

@upuska ten můj taky vyrazil do města a ještě jsme si před tím stihli lehce vjet do vlasů :D no já se učím na úterní zkoušku, občas pokouknu na internetu po nějakém bytě ke koupi (to byl důvod naší rozepře)... No a po deváté hodině to vidím na film a sklenku vína 😀

upuska
20. srp 2016

@pindruse16 jé, já už si naservírovala křupky a teď odolávám té sklence vína 😀 ..a proč jste si vjeli do vlasů? máte každý jinou představu? nebo je k tomu laxní?
@bonynka1981 tak to si hezky relaxuješ..🙂 co čteš? Já už nečetla strašně dlouho, mám tady Dívku ve vlaku, co jsem dostala k narozkám...ale před chvílí jsem vylezla ze sprchy a pracuju na té pedikúře 😀 😅

bonynka1981
20. srp 2016

@upuska jedu vsechny detektivky od Jo Nesbo. Uz ctu 4 knihu v rade. Jinak si davame s pritelem sampicko. Mam ovulaci, boli me celej spodek tak uvidime co z toho bude 🙂

kastanek87
20. srp 2016

@upuska Děkuji moc 🙂 clostilbegyt je na podporu ovulace. Nastimuluje folikuly, já jsem po nem mela dva dominantní a víc malých, takže se jeden díky bohu chytl 😀

pindruse16
20. srp 2016

@upuska představu máme stejnou, ale jak píšeš, je k tomu laxní a ve chvíli, kdy mi řekl (ač to nemyslel zle, ale prostě mi dobíhá ms tak hormony pracujou a dotklo se mě to) , že stejně ještě nejsem těhotná, tak to větší bydlení nespěchá (bydlíme v garsonce), tak mě to rozbrečelo a zároveň naštvalo, že proběhla výměna názorů a za 10 minut už jsme byli zase samá láska 🙂 ale prostě říkám si, bůhví jak mi bude až se to podaří, abych pak měla vůbec energii obíhat hypotéku, nákupy nábytku.. člověk nikdy neví, jaký to těhotenství bude.. Tak jsem si říkala, že bysme ten nákup bytu mohli začít realizovat, zároveň přijít na jiný myšlenky než na plození potomka a třeba by nám to v tom rozmnožování i pomohlo 😀 jenže on má furt času dost.. mimčo chce stejně jako já, ale asi si všechno představuje jako Hurvínek válku. :(

kolibricek36
21. srp 2016

@pindruse16 sice my na ton byli obdobně - přestěhovali jsme se z garzonky do většího do 2+1 a mimi stejně nic - sice je fakt máme víc místa, ale pro dva lidi a psa se mi zdá obrovské - akorát to byla výhoda, že jsme koupili v tom samém baráku a o 2 patra níže - ale na stáří to bude dobrý 😀 😀 😀

slenuska
21. srp 2016

@terka228 To mě mrzí, jak to u vás dopadlo a drž se..všechno přebolí, pokud jste se dohodli na odchodu..hodně sil:-*

@kastanek87 Gratuluju, super zpráva a ať je vše v pořádku!!

ahoj holky, dovča byla pěkná, na Mácháči je to an kolo jak dělané, takže výlety, houby, borůvky..večer grilča..MS jsem nedostala, bolest prsou a žaludek na vodě, no a hle po 10 ti měsících po revizi máme // 🙂
Zatím tomu nějak nemůžu věřit a mám strašný strach, že to nedopadne..stěhujem se, pak jedu do lázní, máme vše tak naplánované..jen aby to bylo ok..
po neustálých nemocích a táty smrti, je to úplný zázrak a už jsem nedoufala..
Na gyndu nechci hned, ať je něco vidět a ne stres měsíc jak minule..Musím věřit a pozitivně myslet🙂

kolibricek36
21. srp 2016

@slenuska blahopřeji - at prospíváte 🙂 😎

terka228
21. srp 2016

@slenuska Moc gratuluji!!!!! A hlavně ať je i dál vše v pořádku 🙂

kolibricek36
21. srp 2016

@terka228 ahoj, jak je?

terka228
21. srp 2016

@kolibricek36 Ahoj, tak se to u mně nějak stabilizovalo.... už i spím a včera jsem konečně něco i snědla 🙂 Jen mám hrůzu z příštího týdne...vše máme ještě před sebou..všechny papíry a dohody... Už taky měknu... 🙂 ale to k tomu asi všechno patří. Prostě se to musí přežít .... Já myslím, že blbý budou Vánoce, že budeme sami...ale na jaře už bude hej 🙂

terka228
21. srp 2016

@kolibricek36 Děkuju za zeptání 🙂

kolibricek36
21. srp 2016

@terka228 no, asi jo, ale drž se ....

bonynka1981
21. srp 2016

@terka228 jsi silna holka!!! Ja jen nepochopila jak to mas s tema klukama. Jednoho mas z predchoziho.vztahu a druheho s tim co odesel ted? Promin ze se ptam. ☹

Strana