Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@bonynka1981 Jj, přesně tak...
Ahojte kočenky, hlásím se zpět z dovolené... 😉 dlouho jsem tu nebyla, nějak nebyl čas, ale už tu budu zase non stop 😀 😉 Dovča byla nádherná, užili jsme si ji na maximum, jako asi ještě nikdy, doma jsme skoro nebyli a tak nám to hrozně rychle uteklo ☹ vůbec se mi nechce zítra do práce... ach jo.... ☹ A co vy? tak tak jsem Vás dočetla a vidím spoustu nových těhulí - všem moc gratuluji a doufám, že se k Vám i my ostatní brzy přidáme 😉 Přeji Vám hezký zbytek neděle... 😉 chyběly jste mi... 🙂
@slenuska Děkuji moc a též moc moc gratuluji 😉 já jsem taky stále nohama na zemi,na utz byla jen tecka,brali mi krev na hcg a dojít mam ve středu. Tak uvidíme. Moc ti držím pesticky,urcite to bude v pořádku !!!
@bonynka1981 tak a ja jsem cetla vcera skoro cely den, krasa 😀 .. Nesba mám taky přečteného, ale pak už jsem mela Harryho plny zuby 😀 Joona Linna, je podle me větší sympatak ;-D
Ahoj holky, tak teda nevím...včera se mi zvedl žaludek nad naším pejskem, že hrozně smrdí, a že ho musím pod hadicí vykoupat, dokud je teplo... Ráno jsem si řekla, že vlastně ani s jistotou nevím, kolik dní jsem po ovu( asi 9 nebo 13 ???) Měla jsem tu poslední test od Maxe, tak jsem ho udělala...že aspoň mi tu nebude ležet doma a uzavřu to tím úplně..... Tak to jsem fakt zvědavá.....
@terka228 tyjo je tam duch? 🙂 i kdyz nejsem lovic duchu, tak tady se mi zda, ze tam je 🙂 ... teda to by byla situace, pri tom co ted prozivas... to vypada, ze zakon schvalnosti fakt funguje... ted nechci aby to, co jsem napsala vyznelo nejak spatne, to urcite ne... ale jen nahlas premyslim, jak bych ve tve situaci asi reagovala ja (citlivka)...
@pindruse16 No, já raději nijak nereaguji...z takového ducha taky nic být nemusí...ale pravda je , že kdyby bylo, byla bych stejně ta nejšťastnější maminka... 🙂 Takže uvidíme co bude dál. Hold koupím za dva dny další test jestli nedorazí MZ...
@terka228 tak to je moc dobre, hlavni je, abys byla stastna!!! 🙂
@terka228 no při vší smůle, máš snad obrovské štěstí 😀 tak at z toho něco bude 😎
@terka228 no ty brďo 😀 taky tam něco vidím... jj, počkej dva dny a zkus znovu 😉 zatím se vůbec ničím nestresuj, na řešení kdyžtak budeš mít 9 měsíců 😅 😅
@terka228 je tam 🙂
@terka228 jé ty máš narozeniny - takže hooodně zdraví, štěstí - a k tomu vytoužené miminko - nádherné narozeniny ...
@upuska Joona Lina je kdo? 🙂
@bonynka1981 ten je z knih Larse Keplera třeba Hypnotizér, Písečný muž...doporučuju 🙂 a teď jsem skoro přelouskala tu Dívku z vlaku, chybí mi asi 20 stran a to je taky dobrý.. 😉
Holky moc vám všem děkuji i za přáníčka 🙂 uvidíme zítra...já se bojím ještě radovat.....ale můžu vám teda říct, že je mi docela šoufl...tak nějak divně 😒 a jsem hrozně unavená 😒 Teď jen nevím, jestli to jsou nervi nebo opravdu těhu 🙂 Každopádně všem moc děkuju za podporu 🙂
@terka228 vsechno nejlepsi k narozeninam... tak to je bajo, ze ty narozeniny aspon nekomu takhle hezky vysly 🙂
@pindruse16 No, byla jsem smutná, že jsem jako dostala rozchod, ale teď jsem zase nadšená, že by se mohlo rýsovat mimi 🙂
@upuska tak to jo. Dekuji.za tip. Nejak to s Harrym doklepu a prikupim neco.noveho 🙂
@terka228 ty jo ducha máš pěkného ... 😉 teď aby sílil... vypadá to, že máš štěstí v neštěstí... 😉 tak hlavně aby bylo vše v pořádku a ty abys byla spokojená 😉 a krásné narozeniny přeju, hlavně všechno nejlepšíííí 😉 😀 🙂
@beruska1889 Děkuju moc....snad to všechno vyjde 🙂

Ahoj holky. Ja si delala test 4dny pred menstruaci a byly tam dve carky. Jedna slabsi, ale ne duch. Dnesni test. Dnes jsem to mela dostat a nic 😍 mam zavolat k doktoru nebo mam jeste pockat?