Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@twistinka123 držím pěsti, aby vám to plánování takhle krásně vyšlo 😉 . Tady pokecáš určitě
@twistinka123 vítám tě 🙂
@terka228 tak jak jsi na tom?
Diky moc za privitani🙂 abych rekla pravdu tak bych se rada uz snazila ale nejak manzel si dava na cas domluvili jsme se v nejblizsi dobe ze tomu nechame volny prubeh takze to necham na nem.prasky neberu od ledna.a ovulaci citim kazdy mesic takze doufam ze to pujde dobre. Uvidime. Delala jsem na gyn takze nejake postrehy mam🙂
@lucie_k_s tak planujem 8.9. snad už bude niečo vidieť
@lavender19xx já ho prodloužený mela od ovu porad, začal se zkracovat a uzavírat az den očekávané MS...
@06lienocka já jdu 6.9. To už by tam melo byt něco vidět... Doufám, ze mi da i fotecku... Sice tam bude jen tečka, ale chci to jako překvapil pro rodiče ;) mas nějaké příznaky? Já zítra zkusim digital a jestli čárka sílí...
@lucie_k_s tak skoro na rovnako sme ja 8.9. idem mna len pobolieva podbrusko a som unavena inac zatial nic, aj ja by som rada fotku ked pojdem vychádza mi to 6+2 toho 8.9. tak potom pisni ako test ja tiež vaham ci si urobit
Dobře ráno holky, tak me už i digital ukázal + a klasický pěkně sílí!! Neztracehte naději prosím a zkuste použít tu cipkovou metodu, tělu je jedno nějak Jonáš či ovulacbi testy, které mohou byt zavádějící... Zkuste poslouchat své tělo ;) fotka mi pres mobil nejde, zkusim potom pres PC... Děkuji moc za podporu! Myslím na vas na všechny ;)
@upuska Já čípek zkoumala když jsem šla čůrat a to ne vždy... Myslím si, že jednou ráno a jednou večer stačí... A co máš s tím čípkem teď? Mě se měnil i během dne... Mírné odchylky neřeš...
@silvie15 http://www.symptomy.cz/kontrola-delozniho-cipku
Tady je to moc pěkně napsané...
Kdybys chtěla osobní zkušenost: Já měla minulý cyklus den před ms čípek jako bahno a ms dorazila hned druhý den ráno... Při ovulaci mám čípek vzadu a otevřený tak, že tam do té dírky vám fakt skoro prst... pak se mi prodlužuje a až do konce cyklu ho mám tvrdý, ale dírku jsem tam měla tak nějak pořád, ale už menší... Den v očekávané ms se mi čípek zkrátil a je teď tvrdý jako kámen 😉
Jsem zdravotní sestra a spíše řeším početí a těhotenství z anatomického hlediska na alternativní metody moc nevěřím, takže spíše hlídám své tělo a zkouším jak reaguje... Hodně jsem si četla anatomii...
Snad vám to pomůže, já jsem to hlídala dva cykly a druhý se poštěstilo 😉 Držím palce
@bonynka1981 Ahoj, ne ne nepsala 🙂 Proč???
@lucie_k_s gratulace k tehu!!!
@pitris77 na webu neplodnost.org mela nejaka pitris77 dotaz. Tak jsem myslela ze jsi to ty 🙂
@lucie_k_s super gratulujem
Ahoj holky, dneska v noci mě začalo tlačit břicho a tlačí mě i teď, takže bych to viděla, že zítra 22DC to dostanu, jako minule....a tentokrát je mi z toho div né do pláče, už mi dochází trpělivost..☹ Včera jsem viděla známou..břicho neměla, ale z toho jak si ho pohladila usuzuju, že je těhotná..a nebo už mi fakt hrabe a vidim těhotenství za vším, což je taky možný 😀
@upuska asi si to tu uz pisala ale jak dlouho se snazis?
Holky se mate ze uz se aspon snazite. Ja vyhlizim den kdy manzel povoli...🙂 rekl mi v nejblizsi dobe ale co to znamena 🙂 jeste ze me zamestava prace a muj 4letak
@twistinka123 to je docela široký pojem, kor u chlapa 😀 Ale tak nějakou dobu už ho znáš tak bys mohla vědětkdy, což? 🙂
@silvie15 no rekl mi do Vanoc...uvidime.jsem uz docela natesena 🙂

@lucie_k_s fakt díky za tip, hned jsem to šla prubnout 🙂) A je to divné, může být týden po ovulaci (Kterou jsem necítila) a už týden před ms tvrdý a tak jako prodloužený a uzavřený? No jo, další voda na můj mlýn, že by se mohlo jednat o těhu.. 🙂