icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

silvie15
28. srp 2016

@twistinka123 to věřím. Já už se těším až budou na testu dvě čárky 😀

upuska
28. srp 2016

@lucie_k_s tak jsem ho zkusila, je pořád tuhý..
@twistinka123 nechali jsme tomu volný průběh v květnu, teď už je to 5.cyklus..vím, že to neni tolik..ale jak jsem psala, začínám být netrpělivá 😅

lucie_k_s
28. srp 2016

@upuska tak super ;) to vypadá dobře... A je zkrácený?

upuska
28. srp 2016

@lucie_k_s kdepak..nahmátla jsem ho lehce, akorát dirka byla jakoby výš..zboku, ale to občas mívám..jak když je tam pokroucený nebo co

ale díky za ten odkaz, je to tam lepší popsaný než v článku, který jsem četla já.. 🙂

lucie_k_s
28. srp 2016

@upuska hele uvidis... Když přijde MS tak si ho celý cyklus kontroluj a uvidis sama... ;)

upuska
28. srp 2016

@lucie_k_s minule jsem ho měla den před MS měkký, myslela jsem si, jestli nemám druhou ovulaci..nevěděla jsem, že před MS měkne..tak jsem zvědavá kolik dní si tenhle cyklus připravil..

kolibricek36
29. srp 2016

zdar holky, vy jste se tu nějak rozjely 😀

lucie_k_s
29. srp 2016

@kolibricek36 Nezahálíme ani o víkendu 😉

silvie15
29. srp 2016

Ženy já se nemůžu už dočkat testu. 😀

salenas
29. srp 2016
maggie_
29. srp 2016

Dobré ráno 🙂 koukám, že vás tu pár přibylo 😉 ....tak já jsem dneškem 33DC a testy negativní, tak už mi z toho hrabe no...Řekla bych že naděje // jsou tam, kde každý měsíc, tak jen čekám, kdy dorazí, abych mohla začít brát Gynex 😉

gabulkam
29. srp 2016

Ahoj holky, tak u mě padlo rozhodnutí - není na co čekat, tak jsem rovnou zavolala a objednala nás do CAR, takže 27.9. jdeme na první pohovor, tak jsem zvědavá co a jak se bude dít 🙂

kolibricek36
29. srp 2016

@maggie_ nehaž flintu do žita 😀 😀 😀

krisatko
29. srp 2016

@maggie_ Já jsem dnes 41 DC // nikde a mrcha taky nic. Dříve jsem měla jak hodinky 28 dní a byla tu. Dneska mě chytla příšerná horkost a bolest v podbřišku, tak by mě zajímalo co to? :-/

salenas
29. srp 2016

@maggie_ gynex můžeš začít brát kdykoliv, ne ? mě vůůůbec nechutnal :D

salenas
29. srp 2016

můžu vám sem hodit můj dnešní test ? já pořád nevím, jestli mám začít věřit nebo ne, blbá píchnutá otrivelle, mám strach, že začnu věřit a že mi pak na krvi řeknou opak

maggie_
29. srp 2016

@gabulkam_ No tak to máme stejný 😉 my jdeme 29.9. tak mě budeš moct aspoň proškolit, co tam budu dělat 😀

@selenas_ No můžu no, ale říkala jsem si, že počkám. Piju ještě Inofolic, ale toho mám plný zuby, mám po něm osypaný celý čelo - vypadám jak pískoviště 😠 😀 ...........Jinak hoď ten test, my ti ho zkomentujeme 😀

@krisatko_ No taky dobrý 😀 Já tedy pravidelný cykly neměla, ale brala jsem Utrogestan, se kterým jsem měla 26DC, po vysazení se mi to upravilo na 28DC - takže asi zase nic no 😀 😀

kolibricek36
29. srp 2016

@silvie15 a co ti jako brání? 😀 😀 😀 dálnice či duch to je jedno, ale je lepší si počkat na termín MS, abys pak nebyla zklamaná z biochemického...

gabulkam
29. srp 2016

@maggie_ no co mi říkala sestra do telefonu, tak prý můžeme přijít oba, ale kdyby partner nemohl, tak můžu sama, že to je probrání situace a domluvení se co a jak dál... Info samozřejmě řeknu, i když nejradši bych byla, kdyby se stal zázrak a já chvilku předtím zjistila, že jsem těhotná 🙂

maggie_
29. srp 2016

@gabulkam_ No tak nějak to říkala, že se tam domluvíme a tak ;) pravda....No tak taky bych byla ráda, ale u mě to moc nehrozí no 😀 tak držim palce, aby to bylo u tebe jinačí...

salenas
29. srp 2016

@maggie_ tak mě ho okomentujte, upozorňuji, že ty čísla znamenají dobu od píchlé ovitrelle / doba od Ketu, celou dobu hlídám ovu testama, zda se sníží hcg ..

maggie_
29. srp 2016

@selenas_ To má bejt vtip? 😀 to jako pochybuješ o čem? 😀 😀

helen_h
29. srp 2016

@salenas Chápu dobře, že již 12. den po KET? A na krevní odběr jdeš za 2 dny?

jarmulka
29. srp 2016

Holky....
Já už chci taky miminko ☹.... Nějak to na mě padá.... Vím, teprve 7 měsíců, ale i tak je to pro mě dlouhé :'-(

jarmulka
29. srp 2016

@salenas to je krásné!!!!!! Potichu gratuluji

beruska1889
29. srp 2016

@jarmulka vydrž kočko, dočkáš se 😉 já už čekám 20 měsíců... ☹ a taky pořád doufám... 🙂

jarmulka
29. srp 2016

@beruska1889 to je hrozne.... Tady fnukam a přitom Ty.... Úplně se stydím za sebe.... Promiň

beruska1889
29. srp 2016

@jarmulka hrozné to je, ale co člověk nadělá, přírodě neporučíme a tohle prostě neurychlíme... věřím, že jednou mě to štěstí taky potká... co jiného mi zbývá, než věřit... Vůbec se nestyď ani neomlouvej 😉 , každý měsíc čekání navíc kdy člověk touží po něčem čeho se mu nedostává je dlouhý a depresivní, ale neboj dočkáme se všechny, dřív nebo později ale dočkáme 😉 takže hlavu vzhůru, ono to půjde 🙂

upuska
29. srp 2016

@jarmulka já to ale teď taky mam, že to na mě nějak padá..nečekala jsem, že se nám to povede hned, i když ruku na srdce - doufala jsem v to..ale řikala jsem si, že když se zadaří přes to léto, bude to optimální...hmm a kde nic tu nic..v sobotu jsem byla u sestřenice, ta má půl roční holčičku a skoro tří letého klučíka, tak tim víc mi to přišlo líto..začínám si připadat i nějak strašně stará..chtěla jsem být mladá mamina..no prostě schýza 😀 😀

salenas
29. srp 2016

@maggie_ není to vtip :D píchala sem 3x za sebou v rozmezí 5 dnů otrivelle, tak mám strach, že je to prostě ve mě nahromaděný

Strana