Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lucie_k_s tak jsem ho zkusila, je pořád tuhý..
@twistinka123 nechali jsme tomu volný průběh v květnu, teď už je to 5.cyklus..vím, že to neni tolik..ale jak jsem psala, začínám být netrpělivá 😅
zdar holky, vy jste se tu nějak rozjely 😀
@kolibricek36 Nezahálíme ani o víkendu 😉
Ženy já se nemůžu už dočkat testu. 😀
Dobré ráno 🙂 koukám, že vás tu pár přibylo 😉 ....tak já jsem dneškem 33DC a testy negativní, tak už mi z toho hrabe no...Řekla bych že naděje // jsou tam, kde každý měsíc, tak jen čekám, kdy dorazí, abych mohla začít brát Gynex 😉
Ahoj holky, tak u mě padlo rozhodnutí - není na co čekat, tak jsem rovnou zavolala a objednala nás do CAR, takže 27.9. jdeme na první pohovor, tak jsem zvědavá co a jak se bude dít 🙂
@maggie_ nehaž flintu do žita 😀 😀 😀
můžu vám sem hodit můj dnešní test ? já pořád nevím, jestli mám začít věřit nebo ne, blbá píchnutá otrivelle, mám strach, že začnu věřit a že mi pak na krvi řeknou opak
@gabulkam_ No tak to máme stejný 😉 my jdeme 29.9. tak mě budeš moct aspoň proškolit, co tam budu dělat 😀
@selenas_ No můžu no, ale říkala jsem si, že počkám. Piju ještě Inofolic, ale toho mám plný zuby, mám po něm osypaný celý čelo - vypadám jak pískoviště 😠 😀 ...........Jinak hoď ten test, my ti ho zkomentujeme 😀
@krisatko_ No taky dobrý 😀 Já tedy pravidelný cykly neměla, ale brala jsem Utrogestan, se kterým jsem měla 26DC, po vysazení se mi to upravilo na 28DC - takže asi zase nic no 😀 😀
@silvie15 a co ti jako brání? 😀 😀 😀 dálnice či duch to je jedno, ale je lepší si počkat na termín MS, abys pak nebyla zklamaná z biochemického...
@maggie_ no co mi říkala sestra do telefonu, tak prý můžeme přijít oba, ale kdyby partner nemohl, tak můžu sama, že to je probrání situace a domluvení se co a jak dál... Info samozřejmě řeknu, i když nejradši bych byla, kdyby se stal zázrak a já chvilku předtím zjistila, že jsem těhotná 🙂
Holky....
Já už chci taky miminko ☹.... Nějak to na mě padá.... Vím, teprve 7 měsíců, ale i tak je to pro mě dlouhé :'-(
@jarmulka vydrž kočko, dočkáš se 😉 já už čekám 20 měsíců... ☹ a taky pořád doufám... 🙂
@beruska1889 to je hrozne.... Tady fnukam a přitom Ty.... Úplně se stydím za sebe.... Promiň
@jarmulka hrozné to je, ale co člověk nadělá, přírodě neporučíme a tohle prostě neurychlíme... věřím, že jednou mě to štěstí taky potká... co jiného mi zbývá, než věřit... Vůbec se nestyď ani neomlouvej 😉 , každý měsíc čekání navíc kdy člověk touží po něčem čeho se mu nedostává je dlouhý a depresivní, ale neboj dočkáme se všechny, dřív nebo později ale dočkáme 😉 takže hlavu vzhůru, ono to půjde 🙂
@jarmulka já to ale teď taky mam, že to na mě nějak padá..nečekala jsem, že se nám to povede hned, i když ruku na srdce - doufala jsem v to..ale řikala jsem si, že když se zadaří přes to léto, bude to optimální...hmm a kde nic tu nic..v sobotu jsem byla u sestřenice, ta má půl roční holčičku a skoro tří letého klučíka, tak tim víc mi to přišlo líto..začínám si připadat i nějak strašně stará..chtěla jsem být mladá mamina..no prostě schýza 😀 😀

@twistinka123 to věřím. Já už se těším až budou na testu dvě čárky 😀