icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

twistinka123
1. zář 2016

Holky muzu mit dotaz?nemate vyzkousene neco co vyvola a urychli prichod ms?🙂 docela bych ji rada uz dostala abysme od pristiho mes mohli zkouset.tak jen trik🙂

lucie_k_s
1. zář 2016

@upuska Tak to je mi moc líto ☹

lavender19xx
1. zář 2016

@upuska nic si z toho nedělej, dopadla jsem stejně, ms přišla na den přesně.. akorát že čípek byl tvrdý do poslední chvilky (pozoruju ho teprve pár dní, ještě to nemám vysledované)
Dobrá zpráva je, že... jsme zase na začátku cyklu... který nám frčí bezvadně... jednou se to musí prolomit! 😉

lavender19xx
1. zář 2016

@twistinka123 slyšela jsem, že heřmánkový čaj, ráno a večer, ale jestli to pomůže..

twistinka123
1. zář 2016

@lavender19xx hmmm to jsem neslysela.tak prubnu🙂

kolibricek36
1. zář 2016

@twistinka123 no, jedině injekce ... babské rady jsou na nic 😀 😀 😀

salenas
1. zář 2016

@twistinka123 červené víno a vařící koupel :D

yelowangel
1. zář 2016

@salenas to je spíš na to aby v případě těhotenství potratila

salenas
1. zář 2016

@yelowangel nepíše, že je těhotná ani že má podezření ..

yelowangel
1. zář 2016

A tak jistá si tady nemůže být žádná z nás 🙂

salenas
1. zář 2016

@yelowangel tak předpokládám,že když shání info, tak ví,že není, samo bych těhuli víno ani vařící koupel nedoporučila 🙂

kolibricek36
1. zář 2016

@salenas jenže ono, to shánění může být i na to, aby potratila, proto jsem napsala, že babské rady jsou na nic

beruska1889
1. zář 2016

@twistinka123 za sebe můžu doporučit Gynex kapky, měla jsem po vysazení HA šílený problém s cyklem, dlouhé zpoždění, pak jsem začala užívat Gynex a do 3 dnů ms přišla a kapky mi cyklus krásně srovnaly a ani jsem nemusela na žádné vyvolávačky... vybrala jsem asi 2 balení.... 😉 pak už nebyly potřeba 🙂

beruska1889
1. zář 2016

Ahoj holky, já dnes opět 1DC ☹ takže ani o dovolené se zázrak nestal ☹ 20 měsíců v háji, takže nás objednávám do CAR ... snad nám to tam urychlí a k mimču nám pomůžou...

upuska
2. zář 2016

Dobré ranko, holky moje, moc děkuju dobré duši za srdíčko 🙂

komive
2. zář 2016

@beruska1889 ☹ tak budu držet palečky, určitě tam s váma něco vymyslí! 🙂

katgatoo
2. zář 2016

@beruska1889 dobře děláš, uvidíš, jak se ti uleví, že na to nejste sami a konečně se vám v tom bude někdo cíleně věnovat. Od doby, co chodím do CAR ze mě spadlo napětí, protože přesně vím, co se se mnou děje.

beruska1889
2. zář 2016

@komive děkuju, no snad jo... 😉 zas takový problém nemáme, tak jsem na ně zvědavá 😉 😀
@katgatoo taky myslím že toho marného čekání už bylo dost... já bych tam možná byla už dávno, ale odkládala jsem to kvůli práci, došlo mi že to asi moc nemá cenu tak už na to kašlu a jdu do toho, bezdětná kvůli práci fakt nezůstanu 😉

komive
2. zář 2016

@beruska1889 Tak to je zas dobrý, že už víte problém, to by mohlo jít všechno rychlejc 🙂

beruska1889
2. zář 2016

@komive jo naštěstí mám super gynekologa, chodím přímo k primáři a ten mě hned komplet vyšetřil, takže super... a na spermiu taky žádná hrůza jak mi řekl manžel, tak snad nám provedou IUI a bude zaděláno 😉 😀

aymy31
2. zář 2016

Zdravím vás snazilky a omlouvám se ze vám vstupují do diskuze,jen si nevím rady a stále se jen pozorují a procitam diskuzi. Dnes jsem se odhodlala napsat a požádat vás o názor nebo jestli i některá z vás to měla jako ja. Dnes jsem 28 dc 13dpo,tt negativní,ale dnes v noci jsem měla jednorázový nahnedly vytok a poté ještě jednou dnes odpoledne. Dokonce ani podbrisek neboli jako jindy před ms. Jediný příznak co pozorují je ze mi je zima a nemám vůbec chuť k jídlu ale nevolno mi není. Měla některá v den ms hnědý vytok tt negativní a přesto později zjistila ze je tehu? Děkuji a všem přeji brzy //☺

silvie15
2. zář 2016

@aymy31 ahoj. Já jsem na tomysli docela podobně. Jsem 26DC a 12DPO a TT jsem měla dnes taky negativní. Já mám ale zatím stále jen bílý hustý výtok. A vůbec teda nevím na čem jsem. Měříš BT? 🙂

aymy31
2. zář 2016

@silvie15 ahoj děkuji za zpravu😊. Bazalku nemerim ani s cipkem si nevím rady tak nezkoumam. Všude píšou ze nidace je az do 10 dne ale dnes jsem našla článek ze může být i az 14 den po oplodnění tak se toho držím jak tonouci stébla ze by to spineni mohla být nidace☺. Mas nějaké příznaky?

silvie15
2. zář 2016

@aymy31 co jsem já četla tak právě uhnízdění bývá až do 14teho dne a je doprovázené lehkým špiněním. No u mě se to těžko pozná páč jsem hrozný všežravec, ale cítím takové škrábání v podbřišku, mam hustý bílý výtok a včera jsen teda zajídala cereálie salámem 😀 Já BT měřím a zatím se držím ve vysokých teplotách takže se toho zatím taky držím a modlím aby to vyšlo. 😀

aymy31
2. zář 2016

@silvie15 ty jó tak to je super tak to máš opravdu velkou nadějí držím palce. Kdy budes opět testovat? Ja když to nedostanu tak v neděli ráno. Nepamatuji si ze bych někdy před ms měla takto naruzovely hlen-vytok a pak nic tak se toho držím. Jinak me vždy začlo bolet břicho a do půl dne se rozjela klasická krev -menstruace. Proto to cítím jako nadějí která předtím nebyla.

silvie15
2. zář 2016

@aymy31 já budu testovat v pondělí ráno, páč jsem na víkend pryč. 🙂 Vlastně mě napadl jeden možný příznak a to ze strašně moc piju. Jak mi normálně stačí vypít litr vody denně tak teď mam porad žízeň a piju i 4litry denně. Tak tonoucí se vždy stébla chytá. Já už se taky chytám všeho. Ale myslím ze ten výtok by mohl mít něco společného s uhnízděním 🙂 Jak dlouho se snažíte? 🙂

valin
2. zář 2016

Ahojte.. Potrebuji radu uz jsm z toho blazen kazdy mi rika neco jineho.. Snad už se z toho vymotám.. Když posledni ms jsm mela 18.8. Az 23.8 mohla jsem otehotnet od 25.8- az do 1.9? Nebo jsem vedle a otehotnet jde v jinych dnech??

silvie15
2. zář 2016

@valin záleží kdy máš plodné dny. Většinou se uvadi ze je to v půlce cyklu, ale každá žena je individuální a má ovulaci jindy. 🙂

valin
2. zář 2016

Aha a po jake dobe si teda udelat test? :o

silvie15
2. zář 2016

@valin těhotenský nebo ovulační? 😀

Strana