icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

valin
2. zář 2016

Těhotenský 🙂

silvie15
2. zář 2016

@valin hák dlouhý máš cyklus? Většinou se doporučuje až budeš mít zpoždění. 🙂

valin
2. zář 2016

25-26 dni cyklus pravidelny 🙂 cetla jsem ze i po 10ti dnevh ale asi tedy radeji počkam

silvie15
2. zář 2016

@valin ono 6-12 DPO probíhá uhnizďování takže toho moc nepoznáš. Da se zkusit třeba den dva před pravidelnou MS ale může to jít a nemusí. Lepší je počkat. Bud to dostaneš a nebo ne a pak teda testovat. 🙂

valin
2. zář 2016

Dekuji moc 🙂 mela jsem v tom zmatek kamaradka byla tehotna a ms mela tak pockam ikdyz to je dlouhe 🙂

silvie15
2. zář 2016

@valin je to dlouhé snad pro každou 😀 A kdy máš ovulaci víš?

valin
2. zář 2016

@silvie15 to bude to ze uplne ne

silvie15
2. zář 2016

@valin a budeš si to zjišťovat nebo neplánujete těhotenství?

valin
2. zář 2016

Neplánujeme je to jestli se podari tak to tak bude

silvie15
2. zář 2016

@valin Aha. Tak snad vám to výjde 🙂

valin
2. zář 2016

@silvie15 dekujeme no tak se uvidí 🙂 snad se povedlo rekla bych ze kdyby ne budu zklamana ...

lavender19xx
2. zář 2016

@valin nechci, aby můj komentář vyzněl jakkoli nepřátelsky, ale proč se tu ptáš na těhotenský test a spol., když na svém blogu 11.8. píšeš, že test jsi měla pozitivní a máš i těhotenství potvrzené od doktora? Je to trochu matoucí..

valin
2. zář 2016

Ano to chapu ... Jednoduche vysvetleni sice zvlastni ma kamaradka byla v prekerni situaci a sama si na konikovi zalozit blog nemohla ... Skrz rodinu ajine... Takze to bylo za ni 🙂

lavender19xx
2. zář 2016

@valin aha, ok 🙂. Takže ona už těhotná je a ty na to čekáš, i když jste to taky nějak neplánovali? No tak držím pěsti, ať to vyjde, jak si přeješ 🙂

valin
2. zář 2016

@lavender19xx omlouvam se za zmatky no neplanovali 🙂 je to zamotane hlavne bych nechtela aby si nektere mysleli ze si vypisuji cokoli ... Chtela jsm ji pomoct tak prostrednictvim meho blogu 🙂
Ja ted tedy cekam na vysledky domaciho testu a jsem uz netrpeliva 🙂

yelowangel
2. zář 2016

@maggie_ holka ty ses nějak ztratila..bez tebe to tady nemá šťávu...

aymy31
2. zář 2016

@silvie15 o první jsme se snažily 3 roky a dvakrát potrat ve 3 měsíci a teď o druhé se snažíme rok a půl. Poslední dvě ovulace janem měla po pregnylu a zbývá nám ještě poslední pokus s pregnymem,tak se fakt modlim. Jak procitam různé diskuze a hledám tak jsem v noha diskuzich narazila na to ze některé psaly ze jako priznak měly neustálou žízeň a hodně pily. Tak moc moc držím palce. Vážně je to u tebe velmi nadějně.

lucie_k_s
2. zář 2016

@aymy31 ahojky me se vajíčko uhnizdilo az den po očekávané MS... A další den mi vyšel pozitivni test. K dr jdu az v úterý... Držím palce a zkus ten čípek... Když bude tvrdý mas naději, když bude jak bahno nebo měkký je to špatně... ;)

aymy31
3. zář 2016

@lucie_k_s pěkně ráno tehulko☺ a moooc děkuji. Čipem a ani na bazalku si netroufnu hrozně se bojím zklamání. Je pro né lepší v sobě živit tu nadějí...Dnes 29 dc a jednorázový ten ruzovy hlen po utrni byl naposledy včera večer.přes noc ani teď ráno už ne tak mi naděje zůstává a díky tvé zprávě také. Takže moc dekuju

fifacek
3. zář 2016

Ahoj holky, moc potřebuji poradit.. Dnes si píchám čtvrtý gonal ale MS nepřestává, mám to jako druhý, třetí den a přitom je to dneska sedmí den, břicho mě nebolí, je to normální že MS nekončí??? Děkuji za odpovědi

aymy31
3. zář 2016

@lucie_k_s a bolek te podbrisek jako při ms? Me začal bolet teď tak jsem dostala strach aby to nebyla ms.

silvie15
3. zář 2016

@aymy31 snad vám to výjde. My se snažíme o první. 🙂

aymy31
3. zář 2016

@silvie15 děkuji. Zatím jsem to nedostala,ale začal me pobolivat podbrisek typu jako když máš plný mocak jako při ms a jde to do třísel...Tak se děsím pokaždé když jdu na wc. Je to hrozný psycho. Hledám v diskuzich zda také některou v době co ma byt ms a není bolí podbrisek.

silvie15
3. zář 2016

@aymy31 to chápu taky se občas bojím jít na WC abych nezjistila ze mám MS. Mě dnes klesla teplota na 36.8 tak snad se zase zvedne. Byli jsme dnes na oslavě a cucla jsem si medoviny a začalo mě potom úplně píchat v podbřišku tak se toho zase držím jak tonoucí stébla. Snad by to mohl být příznak. 🙂

lucie_k_s
3. zář 2016

@aymy31 Ne nebolel... Ale měla jsem furt pocit jako, že ms přijde... Bolest byla asi za dva dny a úplně jiná.... Nedokážu jí popsat, něco mezi tlačením a pícháním a na jedné straně. teď jsem neměla týden nic a dnes se zase objevila ta samá. TT mi krásně sílí, ale pořád se bojím, musím to do úterý vydržet... Nejistota je hrozná... Držím palečky 😉

aymy31
3. zář 2016

Tak ja to dostala😭😭😭😭😭 . Vám snazilky držím palce. Ale stejně mi to nedá a ráno ještě test u protože to je slabý ale červený.

silvie15
3. zář 2016

@aymy31 to je mi líto. Taky se ale obávám ze to přijde. Mam takové zvláštně známe bolesti. ☹

lucie_k_s
3. zář 2016

@aymy31 to je mi moc líto... Ale není všem dnům konec... Alespoň můžeš čípek pozorovat od nového cyklu a budeš vědět hned ;)

lavender19xx
4. zář 2016

@aymy31 to mě mrzí... tak aspoň že to nejhorší padne na víkend (pokud tedy nepracuješ i o víkendu).

Holky já asi nejsem normální... Mám 4DC, už jen špiním, ale je mi hrozně- mám tak nízký tlak, že radši ani nic moc nedělám a už pár dní mám teplotu 37° rovných. Je to teda tělesná, ne bazální, ale i tak se mi to nezdá. Podotýkám, že u 37° umírám 🙂.
Blbé je, že i kdybych se dokopala k doktorovi, tak nejdřív ve čtvrtek, protože zítra jedu na 3 dny na služebku.

salenas
4. zář 2016

@silvie15 když ony předmenstruační bolesti jsou stejné jako ty příznaky na těhu, bolest v podbříšku, bolest prsou atd ... ještě to nevzdávej

Strana