icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pindruse16
7. zář 2016

@valin já jsem ráda, že mám mladou maminku... hodně si spolu rozumíme, jsme jako kamarádky... 🙂 (neříkám, že se starší maminkou bych to tak neměla, ale nemůžu soudit)... ono fakt záleží, jak se k tomu ta maminka staví a jak je psychicky vyspělá... prostě se to nedá paušalizovat... Ty vypadáš rozumně, tak bych se toho nebála.. ať si říká kdo chce, co chce.. je to tvoje tělo, vaše dítě a nikoho jinýho.. kort když jste zabezpečený, tak v tom fakt nevidím problém 🙂 jejich řeči bych brala jedním uchem dovnitř a druhým ven 🙂

valin
7. zář 2016

To uz jsem jednou psala ze s onlouvam za kmaradku co blbla na mem telefonu :( ale ted je to jaksi aktualni
@upuska

valin
7. zář 2016

@pindruse16 dekuji moc mi pomahas ,mam.jedin pochybnosti o tom okoli... :(,

komive
7. zář 2016

@valin Tak si to na profilu vymaž, vypadá to pak docela nedůvěryhodně 😉

byra
7. zář 2016

@valin a doma (rodiče) už to vědí?

upuska
7. zář 2016

@valin to tedy vypadá nedůvěryhodně, když jsi se v tu dobu radila ještě v dalších dvou diskuzích..píšeš, že počkáš na MS, takže ještě nemáš zpozdění..kdy má dorazit?

lucianek123
7. zář 2016

Ahoj ve spolek 🙂 Tak ode dneška se k Vám přidávám...Brala jsem antinu 16 let v kuse, včera skončila ms, dneska jsem měla vzít 1.prášek, ale neeee 😀 Začala jsem pít kontryhel, dnes jdu i k dr.na preventivku a nechám si napsat kyselinu listovou...jsem zvědavá, jak to budu mít rozhašené po tolika letech dopování 😕 Hlavně ta moje endometrioza, před 4 lety mi odebírali při laparo ložiska, při dalších 2 laparo už žádnou neobjevili...ale pořád mě píchá jakoby na pravém vaječníku, hlavně při konci ms a nic nenašli, tak já nevíííím ☹

komive
7. zář 2016

@lucianek123 Ježiš, já četla ve spodek, už jsem taky dobře pomatená 😀 no vítej! Hele, může se tě zeptat, jak se ti projevila ta endometrióza?

pitris77
7. zář 2016

@yelowangel Ahoj, já ho brala tři poslední cykly a měla jsem obdobné příznaky, ale nijak dramatické a hlavně takhle to mám skoro před každým koncem cyklu, takže jsem tomu nepřikládala váhu ..

lucianek123
7. zář 2016

@komive Děkuji 🙂 Strašný bolesti břicha, jako kdyby někdo vzal kudlu a vrtal se v břiše 😢 Jsem vždycky říkala, že tam mám satana 😀

upuska
7. zář 2016

@komive ten spodek je tu hlavní téma, no 😀 😀 už to ale nechlastej 😀

@lucianek123 jinak ahoj a vítej ;) tobě endometriozu nezastavila ani antikoncepce?

komive
7. zář 2016

@lucianek123 Jako i mimo MS? To muselo být fakt nepříjemný ☹

lucianek123
7. zář 2016

@upuska Děkuji 🙂 Nene, objevila se i přes antinu...před rokem jsem změnila dr., tamta mi přišla, že nic neřeší...napsala mi novou antinu, která je dobrá na endometriozu, že jí zastavuje, či co 🙂 Od té doby lepší, ale to píchání jakoby v pravém vaječníku je neustále...sice, v menší míře, oproti, co jsem zažívala předtím, ale stejně...to jsem se kroutila v křeči a myslela, že umřu 😕

upuska
7. zář 2016

@komive
@lucianek123 kamarádka má endometriozu, objevila se jí až po porodu a řikala, že jí bylo nejvíc zle zhruba v době ovulace..původně si myslela, že je to od zad a masérka jí pak nasměrovala na gyndu..druhá kamarádka, co to má taky měla největší bolesti při MS..pamatuju si to už na základce, byla uplně vyřízená a třídní se ofrńovala, že nic nesnese, protože je jak lunt...☹

lucianek123
7. zář 2016

@komive Ano, bylo to i mimo ms, uprostřed cyklu, zrovna jak se jí chtělo mě trápit 🙂

upuska
7. zář 2016

Holky, posluchám si Óčko a zrovna mi tu hrajou Savage Garden - Truly Madly Deeply..to je moje srdcovka 😵 oouuu ouuuu 😀

komive
7. zář 2016

@upuska @lucianek123 Já se ptám, protože mívám fakt bolestivou MS..jenom první den a pár hodin a jsou to křeče, ale jsem taky vyřízená ten den..na základce jsem trpěla hrozně, někdy jsem i zvracela..musím říct, že už se to zlepšilo, ale endometriózy se právě bojím :-/

valin
7. zář 2016

@komive jdu na to dekuji

lucianek123
7. zář 2016

@komive Jestlito je jen 1den ms, tak to by endometrioza nemusela být 😉 Zjistí se jen přes diagnostickou laparo, ultrazvukem vidět není

lucianek123
7. zář 2016

Jinak holky, já chci otěhotnět hned 😀 Mám novou práci, docela na nervy, přečkat zkušebku a jít na riziko...mám to ale pěkně vymyšlené,co? 😀 Kéž by to šlo si lusknout a bylo to takhle i ve skutečnosti 🙄

komive
7. zář 2016

@lucianek123 Taky si říkám..třeba ty tvoje bolesti jsou k něčemu jinýmu, když ti pak na laparce už nic nenašli?

@upuska tak jo, já už si nikdy, ale nikdy nepřihnu, slibuju! 😀

upuska
7. zář 2016

@komive hm, možná by stálo za to, pořešit to s doktorem..

komive
7. zář 2016

@lucianek123 To jsi tu správně, my všechny chceme..HNED! 😀 (teda já vlastně ne, s mužem jsme si dali teď pár měsíců pauzu, ale hned jak nastoupím do nové práce..tak na tom budu jako ty 😀 )

upuska
7. zář 2016

@lucianek123 johoo, takových by tady bylo, co to chtějí hned, že jo holky 😀 😀 já už to chci hned od května a pořád to nějak nefunguje 😀

upuska
7. zář 2016

já nevim, jestli v týhle skupině neni špatně už jen ten název..předlouhý čas..sami jsme si to tu určili 😀 asi se zdekuju a vymyslim něco příhodnějšího..třeba "těhotníme lusknutím prstu - všichni sem, teroristky prioritně" 😀

lucianek123
7. zář 2016

@komive Na ultrazvuku viděli jakoby útvar o velikosti asi 7cm, tak mě poslali na kolonoskopii, jestli nemám srůsty na střevě po slepáku a taky nic neviděli 😢

komive
7. zář 2016

@upuska Jako asi jo, ale já na to měla x let antikoncepci právě, od 16 do 22, pak jsem vysadila a někdy je to takhle hrozný a někdy vůbec, třeba teď poslední dva cykly vůbec nevím, co je to bolest..prý po porodu se to zlepší..

valin
7. zář 2016

@upuska je to smazane jak jsem psala nebylo to za me. Za me to je takto.. Posledni ms 18. Srpna az 22.srpna pak jsme se nehlidali (kdyz to napisu takto) ve dnech ovu 30-31. Srpna taky ted by mela dorazit ale mam vselijake priznaky co jsem se divala na internetu, ted ocekavam jestli ms prijde za 3 dny to bude 11 dni od ovu tak chci vedet jak na tom.jsem

lucianek123
7. zář 2016

Jinak dneska poslední cigárka a vínečka, od snažení končím, kdyby to náááááhodou vyšlo 😀 Co jsem četla, tak se doporučuje styk obden, aby byly spermie v té nejlepší kondici???? 😀

komive
7. zář 2016

@upuska Teď jsi na to kápla, ten název je úplně blbej! Lusk!

Strana