Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@komive aha, no tak to bych fakt řešila s doktorem..jestli jsi to už neřešila..dělá ti ultrazvuk při preventivce? mě třeba nikdy..ale když vidim čim si teď prochází ta kamarádka ze základky, tak z toho mam docela vítr..dokud brala prášky byla v pohodě, ale po 3/4 roce od vysazení jí to nadělalo v těle paseku..na základě ultrazvuku jí poslali na laparo a tam jí řekli, že s ní nic neudělaji a kdyby měla děti, tak jí všechno vezmou...měla srostlý vejcovody, dělohu, střevo, močák..všechno snad co šlo..tak do ní několik měsíců cpali hormony, pak byla na operaci a teď má za sebou 2. IVF :(
@upuska hm, mě taky dělá ultrazvuk pokaždé, co to máš za Mudr?
@pitris77
@pindruse16 no fakt, mamka chodí ke stejnému a dělá jí ho při každé preventivce..asi je riziková s ohledem na věk, ale mě ho dělal prvně teď v srpnu, když jsem tam byla kvůli tomu, že jsem divně špinila..podle něj to byla ovulace..páč tam viděl nějakou tekutinu..jinak mi dělá jen stěry, koukne dovnitř a promačká břicho
Ale v listopadu jdu k nové doktorce, nebyla jsem u Dr. teď dlouho, takže uvidíme, co tam uvidí ona 🙂
@kolibricek36 Ahoj, můj doktor mi taky ultrazvuk nedělal. Měla jsem ho jen když mi i přes HA vynechala menstruace. Jinak po celou dobu jen stěry a vyšetření prstem. Až teď, když jsem řekla, že už se začneme snažit, mi udělal sono a vystrašil mě. Přecházím k jiné doktorce, jsem zvědavá, jestli jsem v pořádku nebo jestli bylo něco zanedbáno - což bych byla naštvaná, protože chodím na preventivku opravdu poctivě přesně po roce už od nějakých 15 let.
@pet_8 a co ti tak strašného řekl?
@upuska @kolibricek36 Nízká děložní sliznice. Prý na to, že jsem v den kontroly byla pár dní před menses jsem jí skoro neměla. Na to jsem se zeptala, jestli to jako znamená, že bych nemusela vajíčko udržet a on řekl - třeba to bude stačit. Takže já samozřejmě vystresovaná. Nevím výšku, nic. Ještě než se nezadařilo říkala jsem si - klid. Ale teď... Navíc mi díky tomu cvaklo, že vlastně mám hrozně slabý ty svý dny a spíš špiním, takže to asi nebude ojedinělá věc, jen mě to prostě nenapadlo předtím... No příští týden jdu k nové doktorce, tak jsem zvědavá a doufám, že mě uklidní a že je to OK.
@pet_8 já třeba začla ovulovat až rok od vysazení HA... :/ první tři cykly po vysazení jsem měla strašně nepravidelný a pak se prodloužily až na 70 a 80 dní... tak mi doktor předepsal Duphaston a díky němu jsem pak začla konečně ovulovat 🙂
@pindruse16 Tak já mám cykly od začátku relativně pravidelné a v normě (+- 28dní), ovulaci mám taky, teploty nízký na začátku a vyšší po ovulaci,... Jen prostě ten menses zlobí.
@lucie_k_s moc moc moc gratuluji. I když jsi to jako správná máma věděla hned od začátku 😉. Tak ať je všechno v pohodě.
No tak nová paní doktorka me objednala až na 22.9. což bude (pokud to do té doby nedostanou) už cca 65 DC paráda...

@upuska
@komive spis neco jako 'otěhotníme nejpozději příští cyklus' 😀