Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@pet_8 klasika... ale bývá to i naopak, volala jsem si radši dřív na kožní s vědomím, že to bude někdy na podzim.. no a sestřička mi celá radostná řekla, že můžu přijít ještě ten den, z čehož jsem teda nebyla odvázaná, ale nemohla jsem jí zkazit radost 🙂
Ahojte no tak je to 8DPO byla jsem u doktorky poslala me na krev a ultrazvukem mi delala vysetreni delohy no rekla mi ze mam zvetsenou a jeste na ms je brzy... Ztracim se
Tak co dámy, čekáme čekáme? 🙂 Za sebe musím říct, že to je na prd, včera jsem se dívala na Život je život (s Vetchým, Stašovou a spol.) a jak tam rodí ta nejmladší dcera za asistence své nejstarší sestry, tak jsem se normálně rozbulila dojetím. Tož tak, hormony jak ze řetězu, měla bych je začít radši uvazovat, zítra se totiž zase pracuje 🙂
@lavender19xx čekám, čekám..hraju si při tom na krotile duchů na ovulačních testech a snažím se nepropadat depresi..včera mi ale bylo malém do breku, když jsem se dověděla, ze další dvě známé a třetí neznámá jsou těhotné ☹
@upuska krotitelé duchů 😀, good. Podívej, to je v podstatě dobrá zpráva, asi jako když se hraje bingo. Na ně se dostalo teď, na tebe příště 😉.
Jestli tě to potěší, tak já teď asi dva příští cykly nenaženu svého chlapa do mé blízkosti v době ovu, takže... Ale uvažuju o tom, že přece jen zajdu k doktorovi, protože obden mě píchá v podbřišku a už se mi to nelíbí, jsem teprve 11DC.
@lavender19xx tak to jsi skoro jako já, já jsem 10DC..v podbřišku me nepíchá, ale tlačí, nejvíc ráno.. Spim na břiše a říkám si, jestli to může být od zad..dopoledne jsem byla chvíli vypsychlá a rozhodnutá, že zítra náběhnu na gyndu, na testu jen pidi duch, přitom jsem ovu čekala zítra, tak si říkám, aby vůbec nějaká byla..ted jsem se ale vyklidnila, břicho necítím a nemám ani žádný neobvyklý výtok a na ovu je ještě relativně čas..možná se jen moc sledují a hystercim..ty mas ještě nějaký jiny potíže, krom píchání v podbřišku?
@upuska Tak může to být přicházející ovu. Mě k tomu podbřišku ještě citliví prsa, nedrží se to celý den, ale skoro každý den chvíli. Víc se ale bojím kvůli tomu podbřišku, jestli nemám nějaký zánět nebo něco, už mi to nepřijde normální (hlen mám pořád hustý, bezbarvý, bez zápachu). Můj doktor bude v práci od středy, tak tam zkusím ráno zajít.
já vím, on mi řekne, že mám zrovna ukázkovou ovu... ale když to píchání mám už od prvního dne cyklu, tak ať se na mě nezlobí. Taky nechci hysterčit, jenže mi připadá, že se svým tělem vedu zákopovou válku 🙂
@lavender19xx nemůže to být u tebe příznak blížící se ovulace, když cítíš i prsa? Mně bolela těsně po skončení MS, teď jsou oka..a kdyz vidím to skoro bílo na testu, tak si myslím, že je ovulace v nedohlednu ☹
@lavender19xx no, tak to ti řekne, že se moc sledujes 😀 maj nás za blázny. Mně řekl minule, ze je to normální a tak schovyvave se usmival, ze bych mu dala tečku 😀
ahoj bando, momentálně jsem 23DC takže se bliíží testování, ale myslím, že nic nevykvete
@pitris77 tak to je síla na psychiku - ani se ti nedivím ☹
neboj dočkáme se taky 😀 😀 😀
@kolibricek36 já mám teď naději v tom, že podle dr. z CARu to vypadá na endometriozu... Příští týden bych měla jít na laparku a pak snad další cyklus by už mohl vyjít 🙂
@pitris77 tak jo, tak ti budu držet palce 😎
Ahojky zlatíčka, tak už ležim v natu a kolem desáté jdu na odběr vajíček.. Snad ta chvilka na sále proběhne jak má.. Držte prosím palečky.. Moc děkuju
@fifacek 😎 at se to podaří jak má 🙂
ahojte holky, dočítat to asi tady nezvládnu 😀 moc moc držím pěsti @fifacek ať to vyjde!!! jinak po 16 dnech krvácení už mě to přestalo bavit a šla jsem na gyndu a dostala opět norethisteron na 10 dní, potom opět dostanu MS a pak mám dojít na kontrolu 12DC, tak uvidíme. Jsem ale rozhodlá, že nebudu ani měřit, ani testovat ovulačníma testama, ani těhotenskýma a až budu mít měsíc zpoždění, tak teprve půjdu na gyndu, no, možná až po 2 měsících 😀 další zklamání už zažít nechci....
@fifacek Ahojky, držím pěsti 😉 ať jde všechno jak má... 🙂
Hezký večer dámy.... Takže já mám zítra termín další MS a ta předchozí ještě stále nedorazila, testy jsou negativní, k nové gyndařce jsem objednaná na 22.9. .... Ach jo :-/ začínám se bát že to není pouhé "zpoždění" ale něco divnějšího. ☹
@krisatko pokud víš na 100% že nejsi těhotná, zkus pít tonic! Když jsem měla zpoždění, tak jsem ho pila a ejhle MS se rozjela. Ale pozor, pro těhotné ten chinin není dobrej.

@komive to je ale Pech. Nutné potřebuju vědět proč !! Nemám MS 😀