icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

luciasek1987
17. zář 2016

@krisatko jo to je pravda ale nebooj dopadne to dobre

krisatko
17. zář 2016

@luciasek1987 upřímně se modlim, abych byla tehu a všechny testy které jsem měla byly vadné, případně že by byly ovlivněné mým už 3 měsíce trvajícím nachlazením. Nedokážu si představit co bych dělala kdyby se přišlo na nějaký problém. Sice "necháváme na přírodě" ale zas až tak.... No. Uvidíme. Do čtvrtka už toho moc nezbývá. Těch pár dnů snad nějak doklepu

luciasek1987
17. zář 2016

@krisatko neboj se... to bude dobre 😘 ja uz jsem nas objednala v rijnu do CARU :(

pindruse16
18. zář 2016

@luciasek1987 ano, budu dnes testovat.. přítel mě teď přemluvil po cestě domů z párty, že by chtěl být u toho, protože je přesvědčen, že se tenhle měsíc mimořádn ě snažil a že to prostě muselo vyjít 🙂

luciasek1987
18. zář 2016

@pindruse16 tak dej hned vedet 🙂)

lavender19xx
18. zář 2016

@pindruse16 to je krásný přístup 🙂, tak jestli to vyjde, nesmíš ho zapomenout pochválit 😉

pindruse16
18. zář 2016

@luciasek1987
@lavender19xx holky tak tam nic nebylo.. prsa ale stále bolí (již 9.den) a čípek stále tvrdý... neztrácime naději 🙂 dnes 34DC, očekávaná MS příští týden..

luciasek1987
18. zář 2016

@pindruse16 zatim jeste uplne nadeji neztracim 🙂) jen me dnesni test tak trochu vylecil z te euforie... proste spis pocitam ze ms dorazi... a pak treba budu prijemne prekvapena... dalsi test zkusim za dva dny.. kdo se mnou?

rulfici4
18. zář 2016

Tak 7dni zpozdeni ve ctvrtek delany test a nic.ve stredu jdu k dr.ted uz test asi kaslu neverim tomu ze by neco ukazal

pindruse16
18. zář 2016

@luciasek1987 já pořád ještě věřím, že něco ukáže 🙂 v úterý budu testovat taky... zkrátka ob den, dokud to něco neukáže, nebo dokud nepřijde MS.. vzhledem k těm bolavejm bradavkám prostě jedno z toho v nejbližší době přijít musí.. snad to budou ty //. Co tvá prsa? Taky pořád bolí?

luciasek1987
18. zář 2016

@pindruse16 porad jsou citlivejsi.. ale bud uz jsem si na to zvykla nebo to prechazi.. to nevim..

upuska
19. zář 2016

@lavender19xx moje snění na téma těhotenství pokračovalo i na neděli.. Asi začnu hrát tetris nebo Maria..to mi taky pak leželo do snů..
Dej vědět, co ti řekl MUDr, jsem zvědavá

kolibricek36
19. zář 2016

@upuska hm, mě se taky zdálo - že čwkám holčičku, ale houby, dneka mrcha došla - je mi skoro do breku ze vzteku ☹ ☹ ☹
takže držím palečky at to asopn někomu vyjde O🙂

krisatko
19. zář 2016

Dobré ráno snazilky. Tak tento víkend mi dává břicho nafrak. MS samozřejmě stále nikde, testy už si nedelam, škoda peněz, když jdu ve čtvrtek k dr. Ale.... Od pátku až do včerejška jsme byli nonstop v zápřahu. Byli jsme s koňma na akci. Vozili děti, stavěli stánky, balili stánky.... No a v sobotu večer mě začlo sem tam povolovat břicho. V neděli už občas oli přes den a včera večer už sem nemohla ani usnout, protože ať sem si lehla jak sem chtěla tak sem pořád cítila takový zvláštní, od simrani po tlak v břiše. Je to divný. Už aby byl čtvrtek.

lavender19xx
19. zář 2016

@upuska tak bohužel nic.. Doktorka byla moc milá, ale neviděla tam lautr nic, krom volné tekutiny- řekla, že to mohla být prasklá cysta, proto ty bolesti ☹
Akorát mě překvapila v jedné věci- řekla, že levý vaječník se chystá na ovulaci. 19DC se teprve chystá?? 😲 Asi opustím své pracovní povinnosti a pojedu přepadnout toho svýho... 😀

upuska
19. zář 2016

@lavender19xx zajímavé..a břicho už nebolí, když je ta potencionální cysta prasklá? nebo teď zase bolí z chystající se ovulace? čert aby se v tom vyznal..

lavender19xx
19. zář 2016

@upuska Břicho cítím pořád, už od 6DC takové ty bolesti jako před ms... i teď, tak nevím. Ona říkala, že to ještě může být tou volnou tekutinou, že tam zlobí.
Máš recht, teď si zase dělám naděje, že bych to ještě mohla stihnout, kdyby ta ovu pár dní počkala (do pátku), fakt na chocholouška! 😀

upuska
19. zář 2016

@lavender19xx volná tekutina tam zlobí a jak se tekutiny zbavit ti asi neřekla viď 😀 šmarja..já pořád uvažuju, jestli mam s doktorem řešit tu svou ovulaci, ale bojim se a když to tak čtu, tak asi vim proč..

lavender19xx
19. zář 2016

@upuska tak to jsem někde i četla, že se to postupně vstřebává... Ona sama řekla, že teď nelze nic dělat, maximálně kdyby se bolesti zhoršily.
Hele když k němu zajdeš s něčím takovým, tak ti aspoň na tom ultrazvuku řekne, jestli se chystá nebo nechystá ovu 😉, mě dneska vyloženě zaskočila. Vyndala mi z hlavy jedny brouky a nandala tam nové 😀.

tornadolu
19. zář 2016

Dobré ranko děvčata tak jde volala na gindu a za týden mam přijít Ms zatím nikde.

luciasek1987
19. zář 2016

@tornadolu a kolik jsi dc?

upuska
19. zář 2016

@lavender19xx když on mi minule naordinoval proveru na srovnání cyklu a já jí neberu..jednak se mi nechce ládovat do sebe hormony a pak..hned ten první cyklus jsem jí užívat začala a dostala jsem to ještě dřív než běžně, tak v to nemám důvěru..každopádně si řikám, že on nebude mít pochopení pro mou alternativní léčbu - Gynex, Jeřáb ptačí a tak 😀
asi jsem taky slyšela, že se ta tekutina vstřábává, to je pravda..a s tou ovulací tim líp ne 😉...myslíš, že je to druhý v tomhle cyklu nebo že žádná zatím nebyla?

tornadolu
19. zář 2016

Udala jsem si test a nic

lavender19xx
19. zář 2016

@upuska aaha... A proč by neměl důvěru v Gynex, spousta ženských s ním je spokojených.. zkus mu o tom říct, to, že ti doporučil proveru a nesedla ti ještě není zločin 😉.
Počkej, jako jestli teď budu mít druhou ovu v jednom cyklu? To asi ne (necítila jsem žádnou, ale měla jsem ty bolesti, takže těžko říct), každopádně kdyby ještě chvilku počkala, nezlobila bych se 😀.

lavender19xx
19. zář 2016

@tornadolu tak je asi ještě brzy, nevěš hlavu 😉

tornadolu
19. zář 2016

@luciasek1987 poslední Ms byla 20.8.a 6.9.a9.9.jsem mela jen kapku krve nic víc

tornadolu
19. zář 2016

@lavender19xx no jsem z toho pav.

upuska
19. zář 2016

@lavender19xx no, to si myslim 🙂 polovička se ti vrátí v pátek jo? tak se máš dvojnásob na co těšit 😀
jestli k tomu Mudrovi vyrazím, tak to budu muset nějak okecat, ale vím, že běžně dochtoři nemají rádi, když je neposloucháš a kdybych mu řekla, že mi Gynex poradil jeden pán "léčitel" tak asi fakt rád nebude 😀
ale pořád tedy zatím doufám, že až tam půjdu, tak pro potvrzení těhotenství 😎

lavender19xx
19. zář 2016

@upuska jop, v pátek večer tu nebudu 😀
Hele tam mu dej graf úspěšnosti početi s gynexem a bude. Ty máš na své straně argument, že ti provera zkrátila cyklus, to se přece nedá celoplošně naordinovat jeden lék všem, vždycky budou lidi, co jim nebude pasovat...
Taky jsem dnes doufala, ale... už jsem se z toho otřepala.

tornadolu
19. zář 2016

Zítra na pul 8 jsem objednaná k doktorovi zed jsem tam opět volala

Strana