icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lavender19xx
3. říj 2016

@zanetkamaresova metoda těhu- omyl, jinak to asi pojmenovat nejde 🙂

upuska
3. říj 2016

@lavender19xx 😀 vidim to stejně, to by bylo, aby nebylo 😀
jsem zvědavá, jak na tom budeš ten 19DC...ty jsi čípek začala kontrolovat až ke konci toho minulého?

lavender19xx
3. říj 2016

@upuska začala jsem ho kontrolovat někdy na konci srpna, ale někdy jsem vynechala den dva, když jsem byla na výletě a myslela jsem na úplně jiné věci, takže to nemám na 100%. Překvapilo mě, že měknout začíná až několik hodin po začátku ms a když jsem ho měla měkký mimo ten 24DC, tak jsem si fakt myslela, že už FAKT... ale zdá se, že čípek se přidal k sabotáži stejně jako prsa a podbřišek, sprosťák jeden 😀

upuska
3. říj 2016

@lavender19xx 😀 prostě matou..mně změknul 2x večer před MS, prvně jsem si myslela, že to je ovulace, protože jsem byla teprve 21DC, bolel mě podbřišek a prsa..ale mě teda bolí celá prsa, bradavky asi vůbec..takže jsem na MS ani nepomyslela, pak to byl dost šok..no a teď byl takovej všelijakej, až fakt, když se to rozjelo na plno, tak byl měkký..ale řekla bych, že tak 24 hodin cca.. a pak zase ztuhnul...toť mé dosavadní poznatky 😀 jsem teď zvědavá, jak se bude chovat ve srovnání s odhadem ovulace od doktora.. 😕
ale teď je mi fakt hezky, když se "nemusim" pozorovat 😀

lavender19xx
3. říj 2016

@upuska no a teď, co je výhoda- jestli když tě bolí "jen" bradavky, nebo celá prsa... 😀 Jo, teď to dej k ledu, už jen šest dní a budeš vědět víc 🙂

upuska
3. říj 2016

@lavender19xx no, já si řikam, že celá prsa nejsou příznak těhotenství..co jsem tu tak postřehla..ale protivný je to asi stejně.. 😀

tornadolu
4. říj 2016

@lavender19xx dobre ranko ano stihli jsme to se populit 😉 dneska je divný den bolí me hlava asik z tlaku venku je škaredě

lavender19xx
4. říj 2016

@upuska aha, tak moc to tu ještě pročtené nemám 🙂, každopádně mě dřív u ovu bolely právě ty bradavky, ale jak jsem se začala víc pozorovat, tak už je to samozřejmě jinak.
Řekla jsem si, že se fakt tento týden budu snažit víc pracovat než na to myslet... to znamená, že bych měla omezit koníka... jak moc pravděpodobné to je, víte samy 😀 .

upuska
4. říj 2016

@lavender19xx hm, to já si také řikám, ale zvykla jsem si tu zevlit a těžko se mi odvyká..pracovní doba pak lépe utíká.. 😅

lavender19xx
4. říj 2016

@upuska pravda, ale dohodla jsem se na kompromisu ráno a odpoledne, večer doma už to je.. v normě 🙂
Dneska tam je zase tak úžasně pršavo, že už se těším domů.

kolibricek36
4. říj 2016

@lavender19xx jj prsavo. Jsem rada ze jsem doma v posteli
😀 😀 😀 :-\ lezim ☹

upuska
4. říj 2016

@kolibricek36
@lavender19xx no, já jsem doma, takže se mi to pršavo fakt líbí a naplánovala jsem si tu nějaký tvoření na zvelebení ložnice, tak se těším, až budu mít "padla" a budu se na to smět vrhnout 🙂

tornadolu
4. říj 2016

Ahojky holky jak se mame?dneska je škaredě to je počasí akorad na tulení.jeste 2 a půl h a domu za chlapem jedte ze me ptedtala bolet hlava 😉

dark666lady
4. říj 2016

Ahoj holky, rozhodla jsem se, že tenhle cyklus na to půjdu čistě technicky 😎 Jelikož teda ty ovu testy nejsou zas tak průkazné, zajímá mě, jak je to s tím čípkem...? Je to nová otázka, já vím, ale tak za pokus to stojí. Před nebo během ovulace má být měkký nebo tvrdý? 😕 @tornadolu My doma právě máme sex jako zaručenou léčbu bolesti hlavy 😀

dark666lady
4. říj 2016

Mělo tam být, že je to blbá otázka, ne nová...

upuska
4. říj 2016

@dark666lady při ovulaci má být měkký, vysoko a otevřený...posílám návod 🙂

http://www.symptomy.cz/kontrola-delozniho-cipku

a že sex (popř. masturbace) je dobrý na bolení hlavy, jsem už taky slyšela..uvolňuje totiž napětí ;)

lavender19xx
4. říj 2016

@dark666lady držím pěsti, ať je tvůj čípek zodpovědnější než ten můj 🙂.

tornadolu
4. říj 2016

@dark666lady hezky pěkně

tornadolu
4. říj 2016

@upuska to souhlasim 😉

dark666lady
4. říj 2016

@upuska, @lavender19xx, @tornadolu Holky tak já nevím, ten článek by si měl přečíst spíš můj čípek, protože takhle se vůbec nechová... Měkne si kdy chce, a který je den cyklu ho vůbec nezajímá... Všechny mé snahy zatím zdatně bojkotuje.... 😒

tornadolu
4. říj 2016

@dark666lady asik blbla otázka čipek jsem si nibdy nezkontrolovala jak se to děla bo kde hmátnout?k čemu to je dobrý?snad se nezlobite ze se ptám nikdy jsem to nedělala toto😉

dark666lady
4. říj 2016

@tornadolu To je vcelku jednoduché, protože čípek je vlastně vchod z pochvy do dělohy a v pochvě vlastně ani nic jiného nahmatat nemůžeš si myslím 🙂 Mrkni na ten odkaz, co posílala upuska, tam je to hezký popsané 😉

upuska
4. říj 2016

@dark666lady
@lavender19xx možná bude nakonec fakt nejlepší se na všechny pozorovací techniky vyprdnout, sexovat, jak je libo, kdy je libo..působit si potěšení a to by bylo, aby nebylo.. 😀

dark666lady
4. říj 2016

@upuska Asi máš pravdu.... No jasně, že máš pravdu, ale občas je to silnější než já 😀 Obzvláště ke středu cyklu je to horší 😀

upuska
5. říj 2016

@dark666lady já vím, mám to tak taky...minule to vypadalo, že ovu byla až kolem 14DC, tak si řikám, že zatim je čas, ale už mě taky napadlo, že co když budu mít zrovna teď cyklus kratší a přijde dřív..😀 prostě to v tý palici mám pořád 🙄

krisatko
5. říj 2016

Holky jak Vás tu čtu .... když si vezmu že já si myslela že už ovu byla a že máme "zaděláno" a přestali jsme se "snažit" a stejně se to povedlo..... Tak nechci vidět žádný takový smajlíky /mračíky.... Ono se to jednou zadaří i Vám, musíte pořád doofat 🙂

upuska
5. říj 2016

@krisatko no, vám se to zadařilo moc pěkně 🙂 já jsem doufala, že se nám to do půl roka povede bez tlaků a ono houbelec..a jak ti je? ;)

krisatko
5. říj 2016

@upuska V rámci možností, skolila mě nějaká chřipajzna nebo co, kašlu, smrkám, tak dycky akorát poklidím zvěř a jdu se válet do gauče s čajíkem 🙂 V pátek jdu zase na kontrolu.

lavender19xx
5. říj 2016

@krisatko souhlasím, bez snažení to jde líp, jen když ten chlap není doma pořád, se to dělá hůř 🙂

krisatko
5. říj 2016

@lavender19xx to zcela chápu .... ale nedokážu si to představit. Můj když občas jede někam na noc tak jdu spát třeba až ve dvě ráno a i tak slyším pořád někoho chodit po baráku. Ještě že máme dva vlčáky a i kůň je hlídací :D

Strana