icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
5. říj 2016

@krisatko
@lavender19xx já si taky neumim představit, že by byl celé dny pryč, ale sem tam jeden večer by mi nevadil 😀 pokud by to tedy zase nebylo jen trajdání po hospodách..ale mám ráda svůj prostor 😕

upuska
5. říj 2016

ježiš, ty smajlové maji uplně jiný výraz než chci

tornadolu
5. říj 2016
komive
5. říj 2016

@terka228 To chápu..uvidíš, jak to bude, někdy něco jde spravit, někdy už ne..ať je ti dobře :-*

lavender19xx
5. říj 2016

@krisatko hlídací kůň, made my day 🙂. No jo, máme to prostě takové zajímavější, ale věřím, že se jednou zadaří.

@upuska osobní prostor je fajn, smajlové už míň 😖 🙂

krisatko
5. říj 2016

@lavender19xx no jo. Lidi se diví, že když nám projdou za zahradou, procvalal k plotu 500 kilovy zvíře a zblízka si je hlasitého frkani prohlíží 😀

tornadolu
6. říj 2016

Ahojky holky me dneska bolí tak prsa ze to je hrozný nevim proč mam je citliví.Ms už jsem mela tak nevím co to je.. Třeba to vyspím ted,přišla jsem z práce po 12 tak to třeba přestane tak zatím

kolibricek36
6. říj 2016

@tornadolu no prsa muzou bolet z x duvodu, treba se poblazbily hormony. Me minuly cyklus bolela desne a nic z toho-nejprv zacly bradavky a pak cela, myslela jsem ze man zanet nebo co-s orichodem MS

kolibricek36
6. říj 2016

@tornadolu s prichodem MS presli vse-tehu test snehobily
Ten mobil si dela co chce, omlouvam se.

upuska
6. říj 2016

Holky, já jsem dneska tak napruzená...měla přijet kamarádka, ale napsala mi, že se jí v tom počasí nikam nechce, jestli nechci přijet já?! Chápete to? Od začátku léta jsme se viděly dvakrát, protože jsem byla já u ní...

komive
6. říj 2016

@upuska 😀 prď na ní..se ti taky nechce, ne, když je tak hnusně? 😀

upuska
6. říj 2016

@komive to si piš..☹

komive
6. říj 2016

@upuska Jinak je fakt hnusně..mám zařizování po městě a teda vůbec se mi nikam nechce, zvlášť na kole..asi jim zavolám, jestli nechtěj přijít ke mně 😀

kolibricek36
6. říj 2016

@upuska uplne te chapu, mam to vice mene totez. Dojet k nam byva potiz x krat to zmeni.a pak nekdy zrusi uplne.
Bohuzel tady kamaradky nemam.v rodnem meste jsem jich mela par. Tak jsem rada, ze aspon se ozve po mobilu-sms, nebo posle na mail.😀 O🙂

upuska
6. říj 2016

@komive
@kolibricek36 nám teď vázne i ta komunikace elektronická, má dvouletou holčičku, tak chápu, že se jí musí a chce věnovat a nemá čas vysedávat u pc a tlachat po netu..ale...no, nebudu se rozčilovat..
Vendy, na kole tomu ujedeš 😀 hlavně se nikde nevymázni, jestli je u vás tak nalito jako tady 😉

pitris77
6. říj 2016

@kolibricek36 no to znám, taky tady nemám kamarádky, jen známé a zbytek bydlí děsně daleko, takže když se navštívíme 1 x za rok, tak jsem šťastná jak blecha 😎 To říkám pořád - potřebuju teleport 😎

upuska
6. říj 2016

@pitris77 o teleportu taky mluvím často 😀 a to mám holky v okruhu 30km, sejít se je čim dál větší dřina natož všechny..

krisatko
6. říj 2016

@upuska Tak já jsem se přestala bavit s jednou co mi měla jít za svědkyni na svatbu. Postěžovala sem si že pořád jen jezdím já k ní aby aspoň jednou dojela ona k nám. No... A bylo to . Pak si našla vymysleny konflikt a už se nikdy neozvala. A to jsem po ní chtěla aby k nám přijela a pomohla mi vybrat saty.

upuska
6. říj 2016

@krisatko taky dobrý.. ach jo..jak to k sobě máte daleko?

kolibricek36
6. říj 2016

@pitris77 teleport-to jsem nikdy neslysela take slovo. Co je to?

lavender19xx
6. říj 2016

@kolibricek36 ty neznáš žádnou sci-fi, žádný Star trek nebo Hvězdnou bránu? 🙂 To je okamžitý přenos člověka z jednoho místa a druhé, hodilo by se to 🙂.

Jinak se přidávám též, dneska je to opruz, hroutí se všechny plány na víkend, jsem podrážděná na maximum, tak radši ani neotvírám pusu, abych neotrávila okolí... Prostě dneska se dere na povrch všechno špatné, i když taková nechci být, pomoooc! 🤐

krisatko
6. říj 2016

@upuska asi 30 km. Autem za chvilku.

upuska
6. říj 2016

@lavender19xx tak to je asi něco ve vzduchu 😀 já se rozhodla pro terapii "prací"

@krisatko taky dobrá štreka 😀 ..to je jak v mém případě..no, škoda slov

lavender19xx
6. říj 2016

@upuska asi něco bude v tom vzduchu..

kacwi
6. říj 2016

Holky testujete před ms nebo až se zpozdí?

lavender19xx
6. říj 2016

@kacwi radši až po zpoždění, je to jistější 🙂. Ale je tu hodně vyvolávačů duchů, kteří rádi adrenalin, záleží, do které skupiny patříš 😉

kolibricek36
6. říj 2016

@lavender19xx aha, uz mi to doslo, samozrejmne jsem videla. Akorat mi to nemysli, to vis nedostatek kysliku v mozku a nizek zacina

kolibricek36
6. říj 2016

@lavender19xx Mozek zacina lenivet😀

kacwi
6. říj 2016

@lavender19xx mám 5 dní do ms a je to hrozné čekat na ten den 🙂 ale asi si počkám 🙂 ze začátku mě bolel podbříšek a prsa, jenže podbříšek přestal jen prsa se stupňují a to, že chodím na wc co 10minut, tak o tom ani nemluvím 🙂

kolibricek36
6. říj 2016

@kacwi jak kdo,nektera co ma po biochemickem tak radej pocka. Jina zkousi jestli nebude aspon duch

Strana