Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@kacwi ja se testovala pred terninem jen kdyz jsem mela jit na turu- a to pro jistotu, jinak az 2-3dny po, ale stejne ta potvora cervena pokazde nakonec dorazi.
@upuska
@kolibricek36 my se snažíme první měsíc, takže tomu moc nevěřím, že by to vyšlo, ale ráda bych byla 🙂
@kacwi at se vam to povede co nejdriv a bez maleru
@kolibricek36 děkuji, budeme doufat
@kacwi hodne stesti
@kacwi joo.. to znám 🙂 Jsi na dobrém místě, tady se čeká fajnově 😉
Dnes jsem teda nakonec nikoho nezabila, asi to způsobil jeden neznámý člověk, co se na mě odpoledne řádně zaculil 🙂.
Ahoj holky, tak co, jaký jste měly dneska den? 🙂 Já tak nějak nanic... Venku bylo hnusně (odpoledne se to trochu zlepšilo), nic se mi nechtělo dělat, dneska 15DC a ovu testy sněhobílé, chlap na druhé straně republiky a ke všemu vedle v bytě dělají rekonstrukci, takže kravál jako blázen. ☹ Už mi jen chybělo jít třeba něco vyřizovat na úřad... 😀 Doufám, že vy jste se měly lépe 😉
@dark666lady
@lavender19xx já jsem si spravila náladu na cvičení (pominuli pohled do tech zrcadel) a pak sedankem u kavy s kamoskou..takže nakonec bylo celkem fajn, ale do tři to byla fakt krize..tak at je zitra lepe, holky 🙂
@dark666lady
@upuska Já měla fakt den..na kole jsem vyrazila, naštěstí vybavená, takže jsem moc nezmokla..ale nutně jsem potřebovala kalhoty na túry a tady prostě nic nemaj! Když jsem si konečně vybrala, tak jsem se přesvědčila, jak jsem se za poslední měsíce vyžrala, když mi byly 38 fakt těsné..a to vypadám hubeně, ale všechno mi jde do zadku a břicha..takže kalhoty nemám, 40 mi byly už zas velké a dlouhé, a já nevím, v čem budu o víkendu chodit..asi nahá..
@upuska cvičení a pak sedánek, dobrý program 🙂. To já jsem rozhýbávala záda doma a pak jsem si četla, takže idylický večer.
Dnes už je nálada lepší, tak snad nepotkám nikoho, kdo by mi ji zkazil 🙂
@komive mam stejny problem 😀 😀 😀
@kolibricek36 @komive @lavender19xx no, ženy, já jsem na tom podobně..jen už ty kalhoty velikosti 40 uplně klidně unesu ☹ od jara mám navzdory mé snaze redukovat a tvarovat postasvu 2kg nahoře a svalová hmota to fakt neni ☹ jsem si řikala, že to asi bude těma kapičkama, co užívám 😀 jinač nevim 😀 😎
Ahoj holky dnes mi byl dělán test z krve a výsledek 109,6 U/I všude ale čtu výsledky v (mIU/ml) nevíte teda jestli těch mých 109,6 U/I je pozitivní ? Děkuji za odpověď 🙂 🙂 🙂
@upuska si pis ze jo. Ja behem 3let pribrala nehoraznych 7kg a to nepocitam ty 2mesice tehu. Nejim vic jen beru vitaminy a dr. mi jeste dava co 3 mesice B12 - pak se nemam co divit. ☹ B-)
@kolibricek36 fakt myslíš, že je to tím? jako moje životospráva určitě neni košer, občas si dám nějakou prasečinku nebo vínko..ale snažim se to minimalizovat a od toho jara jsem přidala víc pohybu..tak jsem spíš doufala, že ty dvě kg půjdou dolu, ne nahoru ☹
@upuska patent na rozum nemam, ale dle me pokud mas vic pohybu tak to asi bude tim
@upuska
@kolibricek36
@komive
tak já tu asi budu prudit, ale s váhou problém nemám, jen před ms se mi nafoukne bříško poněkud, ale jinak v poho. A samozřejmě když jsem si myslela, že jsem těhu, tak jsem měla krásný buben 🙂, klasika.
Spíš kašlete na váhu a berte to na cm, to je směrodatnější 😉, chodit pěkně na procházky a hýbat se a bude to v poho.
@lavender19xx procházek mám - se psem denně 😀 😀 😀 - i na kolách si vyjedem, akorát ted to jaksi vázne, mám ošklivý zánět průdušek - před 14 dny to samé - je to hrůza 😠
@lavender19xx ale neprudis, my ti to prejeme 😀
Krásnou neděli přeji, dámy, asi jsem si v poslední době nějak dopřávala sladké, tak mě bohužel opět navštívily kvasinky... Výhodou je, že už neotálím a letím do lékárny pro globule, takže po třech nocích by mělo být zažehnáno, ale stejně mě to štve. Jsem člověk, co má rád jídlo (ale není to na něm vidět), mám ráda zeleninu, ovoce, mléčné výrobky, všelijaké zrníčkové pečivo, maso... a sladké 😀.
Nezkoušely jste některá po kvasinkách ještě nějaké doléčení, aby se už nevrátily? Kdysi mi to nabízela sestra u bývalého gynďáka, jedna tableta se měla polykat, jedna zavádět na noc, ale to jsem ještě byla chudá studentka, která byla ráda, že za Candibene bude doplácet jen pár kaček.
Jinak dnes 14DC, ovu nikde, kvůli těm kvasinkám se mi to teď blbě detekuje, takže vyčkám a uvidím 🙂
@lavender19xx Já si koupila červené lapacho. Buď jako čaj (ten mi teda nechutnal) nebo v kapkách). Od té doby kvasinky nebyly a to už jsem ho před pár lety přestala používat. Je to přírodní a posílí imunitu (a nestojí majlant) 🙂
Nezkoušely jste některá před MS ovu test? Včera jsem si ze srandy v poledne jeden udělala, jenom jsem předtím vypila za dopoledne dost vody a jsou na něm pěkné čárky, cca stejně silné jako minulý měsíc při ovu. Tak si říkám, jestli je to před MS normální nebo můžu být těhotná? Měla bych to dostat 8-10.10. a nevím, kdy byla ovulace, tento cyklus jsem se nesledovala.
@saidy vow, to by byl odobré 🙂, zkus si nahmatat čípek- před ms by měl měknout, ale jestli jsi těhu, měl by být tvrdý 😉.
Jinak díky za tip, lapacho už mám i doma jako čaj delší dobu, jen jsem ještě neměla odvahu si ho připravit, protože se musí povařit na plotně.. tak na to vlítnu 🙂
@lavender19xx zatím mi příjde tvrdý a zavřený, ale začíná mě pobolívat břicho, tak se bojím, že zítra mrcha doleze ☹

@kolibricek36 možná si udělám den před ms, ale dřív asi ne