icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

saidy
11. říj 2016

Tak já hlásím, že u mě ovu test v těhotenství "funguje" - je falešně pozitivní.
Ovulační test je ze soboty (z naředěného vzorku) a těhotenský ze dneška 🙂

upuska
11. říj 2016

@dark666lady teda to je taky pěkně naprd tohle objednávání, můj doktor má naštěstí čas, az mi to je trochu podezřelý ..zkus si to naplánovat zhruba na polovinu cyklu, aby ti rovnou mohla udělat ultrazvuk..
Jinak ti rozumím, včera jsem byla dost mrzuta, dneska to naštěstí přešlo, přečetla jsem si par pozitivních komentu a říkám si, že není proč veset hlavu, ale uvidim kolik humoru budu mít ve čtvrtek..😉

upuska
11. říj 2016

@saidy paráda, gratuluju a držím palce, ať je všechno v pořádku 😉

janina29k
11. říj 2016

@saidy to vypadá dobře.. gratuluju, ať je všechno v pořádku 😉

lavender19xx
11. říj 2016

@dark666lady takže osobní přístup jí nic neříká.. To mi připomíná ten vtip, bohužel jsem to našla jen v angličtině ("aby to bylo spravedlivé, každý budete mít stejný úkol: vylezte na strom"). No tak jestli tě objedná na prosinec, tak je to vyřešeno, ale neboj, věř tomu, že se dřív zadaří 😉.

Jinak k dnešním symptomům, 17DC, bradavky mám skoro celý den tuhé jak smirkový papír a jsou bolavé. Ale náladu mám dobrouu! 🙂

lavender19xx
11. říj 2016

@saidy pěkné, blahopřeji 🙂

upuska
11. říj 2016

@lavender19xx to se ti děje běžně? Mě tlačí podbřišek, po 1,5 hod jízdy busem, už nevím, jak si sednout..přikládám to ale dzinum, ve kterých nejsem zvykla trávit cely den a asi jsou mi lehce knop.. Ještě 15min..

A ten vtip sedí :-/

lavender19xx
11. říj 2016

@upuska ani ne, většinou jsem to měla při ovu, ale teď už jsem fakt zmatená- nesedí to vůbec s čípkem, moje tělo mě viditelně hejtuje :o

upuska
11. říj 2016

@lavender19xx čípek je tuhej?

adel122
11. říj 2016

@saidy gratuluji 🙂 ja dnes koupila clearblue 🙂

adel122
11. říj 2016
dark666lady
11. říj 2016

@ saidy Jee to je super, blahopřeju a ať je všechno v pořádku 🙂 @upuska to objednávání je fakt k ničemu, ona má tolik pacientek, že to sotva stíhá a tak to podle toho pak vypadá. Ale jinak jsem s ní byla spokojená, ale to je asi tím, že jsem neměla žádné problémy 🙂 @lavender19xx ten obrázek jsi vystihla přesně, ale tak co už. Tenhle cyklus je pro mě už ztracený, ale tobě budu moc držet pěsti. 😉 Vlastně všem, které na druhou čárku taky čekají a budu očekávat samé radostné zprávy 🙂 Jo a ještě mě tak napadlo... Nevíte jestli můžu chodit ke dvěma gyndařům nebo můžu být registrovaná jen u jednoho?

dark666lady
11. říj 2016

No tady se to krásně množí ty pozitivní testy 🙂
@adel122 gratuluji a taky držím pěsti, ať je vše v pořádku 😉

saidy
11. říj 2016

@adel122 gratuluju, ať je všechno v pořádku 🙂 kdy se chystáš na kontrolu k doktorovi?

adel122
11. říj 2016

No, zitra budu volat, tak jsem zvedava kdy me vezme. Malinko me desi ze me popichava na jedne strane, takze misto nejake radosti ve me hloda, aby neslo treba o mimodelozni :/ to jsem cela ja, pesimista kazdym coulem. ☹

adel122
12. říj 2016

@saidy ahojky, tak ja uz volala a sestricka mi rekla ze aby to bylo uz videt tak vlastne mam prijet 24.10. Jinak bych casove rekla, ze jsme na tom stejne s tydnama 🙂

lavender19xx
12. říj 2016

@upuska jo, jak veka.. 🙂 Ale dneska už mě konečně přestaly bolet bradavky, aspoň nějaké pozitivum. Teď snad bude do konce cyklu už klid, ať se můžu věnovat práci 🙂.

@adel122 to vypadá dobře 😉, tak se opatruj.

lavender19xx
12. říj 2016

@dark666lady no asi by to byl problém kvůli pojišťovně, tak si holt budeš muset vybrat, jestli přejít k jinému, nebo zůstat u té tvojí.
Jinak díky, já jsem ráda, že jsem si s tím snažením vzpomněla relativně brzy, protože nahnat ovu (která se posunuje) a přítele 'na jedno místo a čas' je, zdá se, zatím největší výzva mého života! 😀

upuska
12. říj 2016

@lavender19xx jsem si řikala, jestli to nemůže být příznak těhotenství..já totiž nejenže je hledám u sebe, ale už i u ostatních 😀 😀

lavender19xx
12. říj 2016

@upuska normálně, všimla jsem si toho! 🙂 (dík, podpora musí být)
Taky bych tu mohla napsat, že chodím často čůrat, ale po tom létě už se fakt snažím v klídku, vyčkávat na ms a neblbnout..

upuska
12. říj 2016

@dark666lady
@lavender19xx no, já si vůbec nedokážu představit nemít přítele doma...teď mluvím tedy o tom synchronizovat jeho přítomnost a cyklus...jinak si to dokážu představit občas docela dobře 😀 ale už jen když mi Mudr v pondělí řekl, že jestli folík vyroste, tak se pak máme tři dny po sobě intenzivně snažit, tak mnou uplně projela jako když vlna odboru..no, odpor je silný slovo, ale cítila jsem, jak jsem se zatla..brr.. 😅 možná proto, že nemám ráda, když mi někdo diktuje, co mám dělat 😀

kolibricek36
12. říj 2016

Je, tady se nam konecne mnozi pozitivni teh. testy.
Tak se drzte a ja vam gratuluji.

upuska
12. říj 2016

@lavender19xx jo, to chápu..já právě taky a hlavně jsem pořád přesvědčená, že jsem aspoň trochu senzibilní a až budu těhotná, tak to budu vědět bez ohledu na "příznaky" 😀

jinak jedna věc je podpora a druhá je jpodpora ve vytváření falešných nadějí 😀..ještě za chvíli budu vidět duchy na testech, kde fakt nejsou a je se mnou konec 😀

kolibricek36
12. říj 2016

U nas se ted zije zachranou jednoho psa. Takze mam o zabavu postarano.

lavender19xx
12. říj 2016

@upuska taky si to myslím, nebo spíš doufám, že to pak poznám 🙂. A s tou podporou- já ti věřím, že to myslíš dobře, jsem ráda, že jsem to ukočírovala a teď už jedu v klidovém režimu.. 😉

Na druhou stranu mě dokážou znejistit diskuze, na vedlejší "Od ovulky den po dni. Snažilky, jak to máte?" psala autorka, že ji bolí prsa až po ovu a sice z důvodu stoupající hladiny progesteronu, což mě zaujalo (informací není nikdy dost)... Když ještě retrospektivně vzpomínám na poslední 3 roky, kdy neberu HA, tak na začátku to byl mazec, ale rychle se to ustálilo, začala jsem poznávat období ovu- podbřišek, citlivá prsa, někdy hlen cca tři dny po sobě, pak klid. Od tohoto července už mi prakticky celý cyklus 'něco je', takže si připadám jak cvok, který by z fleku jel do lázní 😀.

pitris77
12. říj 2016

@kolibricek36 záchranou psa :-O doufám, že to s ním vypadá dobře ;)

upuska
12. říj 2016

@lavender19xx no, já už jsem taky bez HA tři roky..teď někdy to bylo..ale vůbec jsem na sobě nepozorovala žádné změny..hlavně pak krátce na to ode mě odešel manžel, takže jsem řešila uplně jiné věci než cyklus..vím, jen že byl pravidelný a pak později, že mě zhruba v polovině občas někde "píchlo" a já si řikala, že to bude asi ta ovulace..že s ní souvisí i hlen jsem netušila, ale objevoval se a protože mě nijak neobtěžoval, tak jsem to neřešila s mudrem 😀 ale ani jsem neřešila kolikatý DC jsem ☹ prsa mě začala bolet, až když jsem poznala současného přítele a to tak, že i od 5DC do konce (předtím vždycky jen pár dní před MS a to i při braní HA), asi mi rozvířil hormony a celkově rozhodil celý cyklus, protože v tu dobu začaly nepravidelnosti.. které plus minus trvají..
takže...kdy vyrazíme do těch lázní?? 😀

kolibricek36
12. říj 2016

@pitris77 no v to doufam, tesim se az nam ho daji-bobka. Ja sice ven jeste nechodim takze se na nej nemuzu chodit aspon divat

dancamich
12. říj 2016

Děvčata mám na vás dotaz. S manželem se snažíme o druhé mimčo, ale nedaří se nám. Dceru (14 měsíců) ještě kojím a menzes jsem měla jednou teď v srpnu. 😒 Těhotenské testy mám negativní. Otěhotněla některá z vás i přesto, že při kojení neměla MS? Děkuji za odpovědi. 🙂

upuska
12. říj 2016

@dancamich bratrancova žena takhle neplánovaně otěhotněla a klučík se jim narodil, když bylo malé 14 měsíců - na ní čekali asi tři roky 🙂

Strana