icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pitris77
12. říj 2016

@kolibricek36 takže ještě štěňátko??? A kde jste k němu přišli??? Já bych tááááák chtěla psa 😒 Teď se tetě narodilo 5 úplně úžasných štěňátek, že bych brala všechny 😎

kolibricek36
12. říj 2016

@pitris77 ne je mu asi tak 5 let - je to složité na vysvětlování - jinak máme už naší Myšku, tu máme už 10 let ....

petuliee
12. říj 2016

@dancamich já ano dcera mela 2 as kojila sem....ale ms nebyla vubec a vse spatne dopadlo (náhodná trizomie) ale otehotnet lze ;)

pitris77
12. říj 2016

@kolibricek36 tak hlavně, že se ho ujmou hodní lidé, u kterých se bude mít dobře ;)

beata.n
12. říj 2016

Ahoj všem 🙂 Mohu se k Vám přidat při tom čekání? S partnerem se snažíme už rok a pořád nic... ☹ Ale poslední týden je mi divně. MS mám dostat až kolem 20. tak s testováním musím ještě počkat-hrozně dlouhá doba 😀 Zkoušela jsem testovat v neděli, ale nevím, co jsem čekala,ale samo že bylo bílo. Hrozně bych si přála, aby to vyšlo.

petuliee
12. říj 2016

@beata.n držím palce at to vyjde 🙂

beata.n
12. říj 2016

@petuliee děkuji moc 🙂 Už jsi přijdu nedočkavá, jak kdybych čekala na první dítko 😀
Ale třeťátko si moooc přejeme a čím déle čekáme, tím horší to je.

Také se snažíte?

lavender19xx
12. říj 2016

@upuska "rozhodil celý cyklus"... ti chlapi s námi mávají 🙂. Teď jsem se podívala na kalendář a u mě už to teda budou pomalu 4 roky nebrání HA, takže si myslím, že tělo je srovnané, jen to chce naladit.
Do lázní, no listopad by byl skvělý, ale kdo nám předepíše procedury?? 😀

@dancamich ne, že bych měla vlastní zkušenosti, ale nebude to ještě tím kojením? Dřív přece ženy dýl kojily, aby hned neotěhotněly.

upuska
12. říj 2016

@lavender19xx letí to, viď..ale po těch čtyřech letech by už mohlo být tělo fakt srovnané

Já jsem zvědavá, co mi zítra poví Mudr. testy jsou už jen s dušíkama..spíš bílé, takže si myslim, že folík nenarostl 😖

lavender19xx
13. říj 2016

@upuska tak dej vědět, jak to dopadlo, jsem napjatá 🙂

upuska
13. říj 2016

@lavender19xx taky jsem byla napjatá..fakt v nervu..ale folík narostl na krásných 23mm, prý je na prasknutí, takže si to teď máme užít
akorát drahý už byl kaput ráno, tak jsem zvědavá v jaké bude kondici večer...tluče se v něm nějaká chřipajzna.. 😅

tornadolu
13. říj 2016

Ahojky ženy tak má po Ms a můžeme se snažit znovu 😉

bonynka1981
13. říj 2016

Ahojte. Ja prave cekam na ultrazvuk. Tak jsem zvědavá. Ale jakmile doma 'musime" tak to jaksi nejde nebo se nechce ☹

salenas
13. říj 2016

@bonynka1981 proto je lepší mužskýmu říct, ted ne, bude to až za 5 dní, to se pak tulánkuje :D

upuska
13. říj 2016

@salenas
@bonynka1981 musíme je na prd, příčí se to i mně..ale asi nás musim oba nějak naladit 😎

bonynka1981
13. říj 2016

Tak sliznice nachystaná a folikul 19 mm. Zitra si mam píchnout pregnyl. Nejak mi povolily nervy a u doktora jsem se rozbrecela ☹. Snazil se me utesit.

upuska
13. říj 2016

@bonynka1981 pregnyl je na co?

upuska
13. říj 2016

@bonynka1981 a že ti ruply nervy chápu, někdy je to asi i potřeba ten stres oplavit..bude dobře, uvidíš <3

bonynka1981
13. říj 2016

@upuska je to vlastne hcg hormon ktery zajisti aby folikul prasknul. Snad to teda rikam dobre 🙂

lavender19xx
14. říj 2016

@upuska páni, dobré! Krom teda té chřipajzny.. četla jsem někde, že když muž cca 2 hodiny před tulením vypije kafe, tak to má blahodárný vliv na spermouše 😉
A aspoň tady vidíš, jak jsou ty testy na houby, jsem ráda, že jsem netestovala..

kolibricek36
14. říj 2016
kolibricek36
14. říj 2016

@lavender19xx nechci ti kazit naladu, ale ja zas cetla, ze spermijky jsou pak dezorientovane

lavender19xx
14. říj 2016

@kolibricek36 mně ji nekazíš 🙂, já jen předávám, co jsem četla na jedné poradně. Ono je to stejně u mě neproveditelné, protože partner přijede a asi bych mu těžko nejprve vnucovala kafe a pak ještě dvě hodiny čekání 😀

kolibricek36
14. říj 2016

@lavender19xx 😀 bezva od pondeli cekam MS a pak se zacnem opet snazit. Sice zazraky de deji, ale nezda se mi pravdepodobne aby u me spermie vydrzely 3dny - takze tento cyklud tehu vylucuji😀

upuska
14. říj 2016

@lavender19xx No, že budou testy až takhle na houby jsem nečekala..myslela jsem, že třeba čárka nezesílí uplně..ale že bude sílit v jinou dobu a v dobu ovulace bude bílo, to by mě nenapadlo..řikala jsem to doktorovi a on se jen culil a řikal, že víc než chemii by věřil fyzice..no..
a včera jsem zrovna zvažovala čím spermouše nabudit 😀 přítel ale kafe nepije, nedělá mu dobře..ale dopřála jsem mu čokoládku 😀
jo a včera jsem v Bille objevila grepový džus, stál 53,- což je na můj vkus vela, tak jsem ho tam nechala..
Partner ti přijede na víkend? jezdí pravidelně?

upuska
14. říj 2016

@kolibricek36 no, ještě jsi měla tělo oslabený nemocí..tak jestli má MS přijít, ať přijde včas a můžete na to brzy vlítnout 😉

kolibricek36
14. říj 2016

@upuska jj. Uz mi to leze krkem, sedet doma.ATB mam do pristi stredy. Sice pocasi nic moc, akorat netusim proc teplomer ukaruje 37 ... Blbost asi poslu manzela pro novy

lavender19xx
14. říj 2016

@kolibricek36 mohly by vydržet 3 dny, ale máš recht, je lepší se na to dívat střízlivě a o to víc být potom příjemně překvapen 🙂.

@upuska no to jo, čemu pak má člověk věřit.. tak fyzice, jo? Vtipálek 🙂. Čokoláda udělá taky své 🙂. No, není to právě pravidelně, dozvím se to třeba týden předem, takže proto je to sázka do loterie.. ale podařilo se mi dojít jakéhosi duševního klidu, takže pojedu o víkendu za mámou.

upuska
14. říj 2016

@lavender19xx Duševní klid, to je zásadní 😀 včera jsem ho těžce hledala, když drahý přišel domu, tvářil se jak boží umučení a na můj dotaz, co se děje, pravil, že je unavenýýý.. 😀 vy se takhle vídáte od vždycky?

lavender19xx
14. říj 2016

@upuska klasika, oni snad mají jakýsi sedmý smysl.. :D Prakticky jo, no do budoucna doufám ve zlepšení (sice nejsem nějaká stíhačka, ale byla bych radši, kdyby měl práci v místě bydliště).
Na druhou stranu už jsem tu pročetla tolik diskuzí o příšerných manželech, manželkách a domácnosti, že jsem momentálně ráda za to, co máme 🙂.
Asi bych ty diskuze měla nechat být, na jedné jsem četla o choutkách, hned jsem v duchu hodnotila svou ledničku a podle ní čekám sedmihlavou saň 😀

Strana