Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@pitris77 ne je mu asi tak 5 let - je to složité na vysvětlování - jinak máme už naší Myšku, tu máme už 10 let ....
@kolibricek36 tak hlavně, že se ho ujmou hodní lidé, u kterých se bude mít dobře ;)
Ahoj všem 🙂 Mohu se k Vám přidat při tom čekání? S partnerem se snažíme už rok a pořád nic... ☹ Ale poslední týden je mi divně. MS mám dostat až kolem 20. tak s testováním musím ještě počkat-hrozně dlouhá doba 😀 Zkoušela jsem testovat v neděli, ale nevím, co jsem čekala,ale samo že bylo bílo. Hrozně bych si přála, aby to vyšlo.
@upuska "rozhodil celý cyklus"... ti chlapi s námi mávají 🙂. Teď jsem se podívala na kalendář a u mě už to teda budou pomalu 4 roky nebrání HA, takže si myslím, že tělo je srovnané, jen to chce naladit.
Do lázní, no listopad by byl skvělý, ale kdo nám předepíše procedury?? 😀
@dancamich ne, že bych měla vlastní zkušenosti, ale nebude to ještě tím kojením? Dřív přece ženy dýl kojily, aby hned neotěhotněly.
@lavender19xx letí to, viď..ale po těch čtyřech letech by už mohlo být tělo fakt srovnané
Já jsem zvědavá, co mi zítra poví Mudr. testy jsou už jen s dušíkama..spíš bílé, takže si myslim, že folík nenarostl 😖
@upuska tak dej vědět, jak to dopadlo, jsem napjatá 🙂
@lavender19xx taky jsem byla napjatá..fakt v nervu..ale folík narostl na krásných 23mm, prý je na prasknutí, takže si to teď máme užít
akorát drahý už byl kaput ráno, tak jsem zvědavá v jaké bude kondici večer...tluče se v něm nějaká chřipajzna.. 😅
Ahojky ženy tak má po Ms a můžeme se snažit znovu 😉
Ahojte. Ja prave cekam na ultrazvuk. Tak jsem zvědavá. Ale jakmile doma 'musime" tak to jaksi nejde nebo se nechce ☹
@bonynka1981 proto je lepší mužskýmu říct, ted ne, bude to až za 5 dní, to se pak tulánkuje :D
@salenas
@bonynka1981 musíme je na prd, příčí se to i mně..ale asi nás musim oba nějak naladit 😎
Tak sliznice nachystaná a folikul 19 mm. Zitra si mam píchnout pregnyl. Nejak mi povolily nervy a u doktora jsem se rozbrecela ☹. Snazil se me utesit.
@bonynka1981 pregnyl je na co?
@bonynka1981 a že ti ruply nervy chápu, někdy je to asi i potřeba ten stres oplavit..bude dobře, uvidíš <3
@upuska je to vlastne hcg hormon ktery zajisti aby folikul prasknul. Snad to teda rikam dobre 🙂
@upuska páni, dobré! Krom teda té chřipajzny.. četla jsem někde, že když muž cca 2 hodiny před tulením vypije kafe, tak to má blahodárný vliv na spermouše 😉
A aspoň tady vidíš, jak jsou ty testy na houby, jsem ráda, že jsem netestovala..
@lavender19xx nechci ti kazit naladu, ale ja zas cetla, ze spermijky jsou pak dezorientovane
@kolibricek36 mně ji nekazíš 🙂, já jen předávám, co jsem četla na jedné poradně. Ono je to stejně u mě neproveditelné, protože partner přijede a asi bych mu těžko nejprve vnucovala kafe a pak ještě dvě hodiny čekání 😀
@lavender19xx 😀 bezva od pondeli cekam MS a pak se zacnem opet snazit. Sice zazraky de deji, ale nezda se mi pravdepodobne aby u me spermie vydrzely 3dny - takze tento cyklud tehu vylucuji😀
@lavender19xx No, že budou testy až takhle na houby jsem nečekala..myslela jsem, že třeba čárka nezesílí uplně..ale že bude sílit v jinou dobu a v dobu ovulace bude bílo, to by mě nenapadlo..řikala jsem to doktorovi a on se jen culil a řikal, že víc než chemii by věřil fyzice..no..
a včera jsem zrovna zvažovala čím spermouše nabudit 😀 přítel ale kafe nepije, nedělá mu dobře..ale dopřála jsem mu čokoládku 😀
jo a včera jsem v Bille objevila grepový džus, stál 53,- což je na můj vkus vela, tak jsem ho tam nechala..
Partner ti přijede na víkend? jezdí pravidelně?
@kolibricek36 no, ještě jsi měla tělo oslabený nemocí..tak jestli má MS přijít, ať přijde včas a můžete na to brzy vlítnout 😉
@upuska jj. Uz mi to leze krkem, sedet doma.ATB mam do pristi stredy. Sice pocasi nic moc, akorat netusim proc teplomer ukaruje 37 ... Blbost asi poslu manzela pro novy
@kolibricek36 mohly by vydržet 3 dny, ale máš recht, je lepší se na to dívat střízlivě a o to víc být potom příjemně překvapen 🙂.
@upuska no to jo, čemu pak má člověk věřit.. tak fyzice, jo? Vtipálek 🙂. Čokoláda udělá taky své 🙂. No, není to právě pravidelně, dozvím se to třeba týden předem, takže proto je to sázka do loterie.. ale podařilo se mi dojít jakéhosi duševního klidu, takže pojedu o víkendu za mámou.
@lavender19xx Duševní klid, to je zásadní 😀 včera jsem ho těžce hledala, když drahý přišel domu, tvářil se jak boží umučení a na můj dotaz, co se děje, pravil, že je unavenýýý.. 😀 vy se takhle vídáte od vždycky?
@upuska klasika, oni snad mají jakýsi sedmý smysl.. :D Prakticky jo, no do budoucna doufám ve zlepšení (sice nejsem nějaká stíhačka, ale byla bych radši, kdyby měl práci v místě bydliště).
Na druhou stranu už jsem tu pročetla tolik diskuzí o příšerných manželech, manželkách a domácnosti, že jsem momentálně ráda za to, co máme 🙂.
Asi bych ty diskuze měla nechat být, na jedné jsem četla o choutkách, hned jsem v duchu hodnotila svou ledničku a podle ní čekám sedmihlavou saň 😀

@kolibricek36 takže ještě štěňátko??? A kde jste k němu přišli??? Já bych tááááák chtěla psa 😒 Teď se tetě narodilo 5 úplně úžasných štěňátek, že bych brala všechny 😎