Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx 😀 honí tě mlsná jo? Mně se před chvílí vrátil drahý z práce a první na co se ptá, jestli už ve mně spermoušové řádí 😀, tak řikam, že by to chtělo dneska další várku a třeštil na mě chudák oči se slovy "to si nemůžu dát ani pivo, co?" konečně mám fakt pocit, že jde o nás společný projekt 😀
jinak čípek se netváří, že by chtěl ovulovat, takže mám pořád tendenci zpochybňovat mudrova slova..ničemu nerozumim
Já doufala že se ms nedostaví,už mě ale bolí břicho,měkne a zkracuje se čípek,takže to zítra očekávám,ach joo ☹
@kolibricek36 no to snad nééééééééé 😨 to by neudělali ne??? ☹
@pitris77 no snad ne, ale ten pes měl problém, zadní nohu tahal, nemohl jí zvednout - přičemž čural jak fenka
jinak vím co stojí veterinář, my platili za Myščiné zuby - trhání a čištění přes 3 tisíce ....
a případná oprace nohy, by stála více .......
@kolibricek36 to je mi líto ☹
@upuska no hlavně bych toho snědla dost... včera. Dnes jsem si musela přivstat kvůli cestování a zatím jsem do sebe s bídou dostala jen čaj, takže to svádím na tělo- neví, co chce!! 🙂
Chichi... no a dovolila jsi mu vypít jeho vitamíny, než došlo na tulení? O vlivu piva jsem nikde nečetla 😀. S tím čípkem je to zapeklité, asi s námi taky hraje nějakou hru..
@kolibricek36 náš jezevčík taky tahal nohy... nakonec to byl skříplý nerv a injekce a pár prášků to spravilo :( Snad mu bude brzo líp, bobkovi 😖
Holky ja bych dneska snad zabijela- leze mi vse na nervy.... Manzel sel radsi ryt.
@lavender19xx Ahoj ;) tak jak se vydařil víkend? Vitaminy jsem mu nezakázala, nemělo by to smysl..o pivu jsem taky konkrétně nečetla, ale o alkoholu obecně. Kamarádka řikala, že měl manžel po kalícím víkendu výrazně horší spermiogram než, když se nic nedělo, takže jsem to přednesla doma, ať s tím naloží po svém 😉
@kolibricek36 co ty, přešla tě ta bojovná nálada? Doufám, že je líp 😉
Ahoj kočky mám dotaz :D jak dlouho po ukončené ovu vám jdou vidět na testech dva proužky (ten jeden skoro neviditelný, ale je tam) ? 🙂 mám ovu testy dr max
@upuska ale jo, docela to preslo. Dnes jsem si pfo jistotu udelala test - snehobily - tak je to dobre, muzu rict dr. aby me kapku pokrupala- napravila zada
@vanea nám, co tu jsme, se to ještě nepovedlo 😉. A jak dlouho po ovu máš? Říká se, že jak se vajíčko uhnízdí, tak by to pomalu mělo začít.
@upuska víkend super, užili jsme si to báječně, i když počasí v neděli bylo horší. Nabrala jsem sílu na další týden, ale dneska toho bylo tolik, že už jsem jí dost vyčerpala 😲 🙂.
A... naložil s tím po svém? To teď bude čekání, co? 😎
Tak ve čtvrtek pozitivní ovu test,hned ten den sem manžela přepadla snad to vyjde :(
@lavender19xx no já mám celkově ty pruhy slabé, ale to nejsilnější co kdy bylo, tak je tak 4 dny zpátky🙂 od té doby mám dva proužky každý den, ale ten jeden je furt stejně slaboulinký..dle výpočtů a hlenu měla být ovu 12.10. (což jsme se zasnažili) , ale v ten den zrovna ovu testy ukázaly prázdnotu...tak kdo se v tom má hergot vyznat :D
@vanea pruhy.. myslíš i ten kontrolní? Teď jsem si uvědomila, že jsem ti v minulé odpovědi blbě odepsala- nevšimla jsem si toho "ovu" v testech... Tak já pro sichr netestuju, protože psaly holky, jak je to vypeklo. Sleduju čípek od druhé poloviny srpna, ale on mrška jako kdyby to věděl, tak se chová všelijak 🙂.
Ahoj všem snažícím 🙂
Tak mě dneska přišla mrška ☹ Už jsme doufali, že to klaplo-skoro 14 dní mi bylo opravdu všelijak, že jsem si byla i jistá, že tam mimčo je-no jde vidět, že i jako druho matka se mám ještě co učit.
No co nadělám, počkám až odejde a jdeme na to znovu, dneska jsem si koupila i ovu testy, tak to vyzkouším.
Holky a jak to máte vy s ovu testy?
Ahoj holky. Ja uz fakt blaznim. To je strasna doma. Dneska mela prijit MS a nic. Test rano taky nic. Ten modry. Tak jsem zkusila ovulacni test a takhle to dopadlo. Co myslite? Vypovida to o necem? To bude strasny zklamani, az MS zas prijde ☹ celej minulej tyden mi nebylo dobre a obcas krece v podbrisku. Jindy nic necitim. Ani v prubehu MS o ni v podstate nevim...
Taky bych řekla že kolem 6.10.proběhla ovu,tak zkus test třeba koncem týdne.
@salenas jo, pidi ducha vidim, ale fakt jen malinko. Jak to celej den furt pozoruju, tak uz si rikam, jestli sem si ho tam nevymyslela 😀 MS mela dojit dnes. Uz jsem pred dvema mesici zkousela ovu testy a taky sem to dostala od ovu za 11 dni a pry se tato doba nemeni. Zitra to jeste necham a ve stredu zkusim asi znovu. Snad to vyjde 😉 jinak cystu jsem nikdy nemela, tak snad ani ted 😉
@lupmice88 Neboj, určitě to vyjde 🙂
Jsme s partnerem taky z toho zdrbnutí,ale nemá smysl se tím užírat-ono to vyjde 🙂
Je fakt, že se sice snažíme už rok, ale intenzivně až poslední dva měsíce.
Jak dlouho používáš ovu testy? Musím pořádně pročíst, jak na to-nikdy jsem je nepoužívala-oba kluci byli hned
@vanea
@lupmice88 no, holky, u mě ovu testy totálně selhaly nebo nevím, co si mám myslet..čárku jsem měla skoro stejně intenzivní jako kontrolní 11 a 12DC, tak jsem čekala ovulaci 13DC, ale podle mudra a ultrazvuku byla ovu až po 16.DC, kdy na testu byl jen pidi duch spíš nic, takže fakt nevim..posnažili jsme se ale 12DC i 17DC, tak uvidíme, jak to dopadlo
@lavender19xx samozřejmě jsem teď chvílemi napnutá, jak kšandy..podbřišek mě tlačí průběžně pořád..dneska jsem měla i několikrát pocit, že mi pnou prsa..no, nic, co by se mi nedělo běžně 😀

☹ bobiška nám nedali ☹ já jen doufám že ho za pár dní nebudou chtít utratit, až zjístí co tpo obnáší - hlavně veterinární péče a ten jí potřebuje jak sůl ☹