Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@ko87 tak budu držet pěsti 🙂
@lavender19xx Tak to je jasné znamení! 😀 Určitě tím chtějí říct, že ty, co mají cyklus 26 dní jsou předurčeny k těhotenství, takže netřeba testovat 😀 Každopádně máš fajn, že se ti aspoň zkracuje cyklus. Mně těch mých 34 dní příjde nekonečných. 28 dní jsem to měla jen jednou a to když jsme jeli na pár dní na dovolenou do Aquaparku!!! Přišlo mi to dřív, takže jsem to měla celou dobu, takže jsem si to opravdu parádně užila. Moje tělo si se mnou prostě hraje a musím říct, že zatím vyhrává 😎
@lavender19xx Ještě mě tak napadlo, jestli se ti někdy nestalo, že bys měla pozitivní ovu test před MS? Já se v tom testování ještě úplně nevyznám, ale myslím, že další ovulace před MS být přece nemůže. Možná to je nějaká hormonální porucha? Už jsem z toho zmatená. Ty testy si prostě ukazují, co se jim zlíbí 😒
@dark666lady no, mně to sice nepřijde tak super, že se cyklus zkracuje, ale co nadělám 🙂. Třeba to teď vyjde.
Já jsem ovu testy dosud nezkoušela, takže osobní zkušenost nemám, ale už jsem se tu dočetla, že můžou být dvě ovulace v jednom cyklu za sebou, po pár dnech po sobě, takže i před tou ms to může být 😉. Nebo že ovu test vydetekuje těhu dřív než tt. Prostě se budu snažit dodržet ta pravidla testování (ne hned ráno, ale radši později + příjem tekutin) a uvidíme 🙂.
@lavender19xx No já jsem někde četla, že snad není důležitá až tak délka cyklu jako spíše délka luteální fáze a ta by snad měla být pořád stejná. Ale jistá si nejsem. Já už jsem četla věcí.... 😎 No a ohledně dvou ovulací, to u mně nehrozí. Podle toho návodu, co je u ovu testů se všechny moje mají vyhodnocovat jako negativní. A to s tou detekcí těhotenství pomocí ovu testů jsem tu už někde zahlédla, ale upřímně mě to ani nenapadlo. Teď ve mně ale začíná hlodat pokušení ten test vyzkoušet 😀
@ko87 Moc gratuluji, krásný testík 🙂 tak ať je všechno v pořádku! 😉
@dark666lady Děkuju a přeju, ať máš brzo podobný 😉
@lavender19xx
@ko87 Holky..... aaaaaa..... já vůbec nevím, co si mám myslet... nedalo mi to a udělala jsem si ten test. No jako málem sem se vyvrátila... Každopádně dostat to mám až v úterý... ještě teď mi to hlava nebere, v tomhle cyklu jsem to absolutně nečekala
@ko87 no tak to tvoje přání se vyplnilo dost rychle. "Brzo" je opravdu BRZO 😀 Pořád tomu nemůžu uvěřit... Koukám na ten test jako tele na nové vrata...
@dark666lady No tak to je paráda 😀 Moc gratuluju.
A tu čárku, jak máš pěkně zřetelnou. Já to měla dostat dneska a koukni na tu slabotu 😀
Holky, když vidím, jak to funguje, tak teda přeju všem, ať BRZO najdou na testu dvě čárky 🙂
@lavender19xx tak jsem ti v patách, holka.. Dneska asi můžu hlásit 1DC..včera ráno jsem lehce spinila, odpoledne mě pak rozbolelo břicho, že jsem si byla jistá, ze teta dorazila v plně polní a ono k mému údivu nedorazilo vůbec nic, takže vzplála maličká jiskricka naděje, která ale před chvílí zhasla..ráno jsem zase špinila a po tulenicku se to spustilo..tak jsem taková nějaká deprimovana a nevím, jak s tím naložit dál?!
@ko87
@dark666lady holky, moc gratuluju 😉 jste se tu s námi ani nestihly ohřát 🙂 ale tak to má být..
Ahoj holky 🙂
Tak jak se máte při konci víkendu? My dorazili z chalupy, tak se mi ani zítra nechce do práce. Koukám, že tu jsou nějaké čerstvé těhule, to moooc gratuluji, hlavně ať je vše v pořádku 😵
Mě už ms odešla, trvala 5 dní, tak se do toho znovu pustíme. KOupila jsem si i ovulační testy, tak jsem na to zvědavá-nikdy jsem je nepoužívala....
@upuska Díky, sama jsem z toho ještě celkem rozhozená a tím, že ta červená mrcha má dojít až v úterý jsem ještě k tomu dost nervózní. Ale tak zase si říkám, že pokazit se to může kdykoliv, tak prostě budu doufat. Nic jiného mi stejně nezbývá 🙂
Ještě mě tak napadá, že tu hodně holek řeší, že nemají pozitivní ovu testy, tak já jsem zářným příkladem, že i přesto ovulace může probíhat 🙂
No a pokud to klapne, tak budu mít doma ještě ovulační testy a gel (Conceive Plus) kdyby jste některá chtěla 😉
@dark666lady gratuluji a držím pěsti 🙂
@ko87
@dark666lady moc gratuluju 🙂
No a není to lepší nečekané? Páni, to by chtělo ještě do třetice.. někoho 😀.
@upuska chápu.. taky jsem to měla včera nejdřív dlouho slabé, než se to rozjelo i s cuckama, nu což... aspoň jsem si to nejhorší odbyla o víkendu a zítra už bude líp 😉
@beata.n tak jsme na tom stejně, taky budu poprvé zkoušet testíky 🙂. A začneš je zkoušet až v den podle tabulky z návodu, nebo podle sebe/příznaků?
@vanea tak to zatím vypadá, že to nedostaneš, co? 😉
@lavender19xx no byla by to paráda, ale nevím nevím..takoví duši (sice daleko slabší, ale bylo to víckrát) se mi ukazují už od ovulky🙂 kdyby to vyšlo, tak bych docela čučela:D těhu test jsem dělala ráno a nic🙂
@vanea moc testuješ 😉, zkus chvilku počkat, třeba budeš příjemně překvapená 🙂
@dark666lady máš krásnou čárku, žádnýho ducha, tak si myslim, že MS určitě nedorazí 🙂 a ty jsi dělala ovu testy?
@lavender19xx možná bych na tvém místě začala s testíkama dřív..záleží tedy jaké máš příznaky, ale známá měla potvrzenou ovulaci od doktora a břicho jí bolelo až po..já teď váhám, jestli jít zase tenhle měsíc na gyndu a nebo doufat, že ovulace bude ve stejných dnech jako teď..
@lavender19xx
@upuska
Díky holky, bylo to nečekané a je to super, ale pořád se obávám, že to stejně dostanu. Hlavně proto, že nemám žádné příznaky. Prostě nic. Jinak ovu testy, co jsem dělala tento cyklus jsou tady ve fóru na straně 227 myslím, takže podle všech kritérií negativní a ovulace stejně proběhla. 😀 No jinak sex jsme stihli jen den před ovu a ten gel jsme ani nestihli použít, zavedla jsem ho po, jen tak pro jistotu, ale nevím, jestli to mělo vliv. Ještě mě napadlo, že tenhle cyklus jsem poprvé pila ten kontryhel, tak možná to bylo všechno dohromady, kdo ví 🙂
Dobré ráno holky 🙂 koukám, že se nám to tady pořád hejbe....někdo přijde, někdo odchází se // ....smutný je na tom, že některé tu přežívají zatím všechny, ale snad se to prolomí no.... 😕
Jinak já dnes 29DC, TT negativní, takže zase nic a budu jen čekat, až bestie dorazí 🙂 jak jste na tom vy?
@upuska_ Holka moje, jsem zpátky 😀 😀
@maggie_ taky bylo na čase :-* jinak přesně jak píšeš, některé tu přežívají všechny..a jiní sem jen přijdou, aby nám řekly, že jsou těhu 😀 a my teroristky tu hnijeme dál..i když už se to taky snad pomalu hýbe, ale fakt jen pomalu @pitris77..pčíkni na mě 😉

@dark666lady holka, ani nic 🙂, jsem zase 1DC... krom toho, že se mi zkracuje cyklus, lautr nic nového :D.
A sranda je, že jsem si koupila ovulační testy na tento cyklus, ať je to jako zajímavější, pročítám návod a je tam tabulka, kde se podle délky cyklu určí, který den se má začít s testováním... a mají tam chybu (asi jen tiskovou, ale legrační), prostě mají 21, 22, 23, 24, 25 pak až 27 dní, vynechali délku cyklu 26 dní- což je zrovna můj případ tento měsíc!!! Mám si to brát osobně?? Nebo jako znamení, že by to mohlo jako klapnout? 😀