icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

pitris77
20. říj 2016

@kolibricek36 chjo, drž se prosím Tě :( Budu na Vás myslet!!!!!

kolibricek36
20. říj 2016

@pitris77 dík - snad - ale naděje si nedělám ☹

pitris77
20. říj 2016

@kolibricek36 naděje je vždycky a já vždycky doufám...

kolibricek36
20. říj 2016

@pitris77 taky doufám, ale za týden má 101 let, zazraky se sice dějí - ale se bojím, spíš vždy čekám to nejhorší

pitris77
20. říj 2016

@kolibricek36 úžasný věk!!!!!!!!!! Přeji babičce, aby ji zdraví ještě sloužilo!!!

kolibricek36
20. říj 2016

@pitris77 nic, zavírám krám (notas), přeji všem dobrou noc a krásné dny 🙂

pitris77
20. říj 2016

@kolibricek36 dobrou a klidnou noc a ráno moudřejší večera ;)

pitris77
21. říj 2016

@upuska @kolibricek36 tak právě se mi v troubě peče cuketová pizza 😎 😎 Už se těším 😀

upuska
21. říj 2016

@pitris77 jé, vy se budete mít..hned bych si jí dala 🙂

ko87
21. říj 2016

Ahoj holky, doufám, že se máte líp než my. Na mě a bohužel i na syna včera skočila nějaká chcipavka, tak mám aspoň o zábavu postaráno a na pozorování příznaků nějak nezbývá energie. Ale jestli tam to mrně je, a já mám divnej pocit, že jo, tak si to chudák hnedka takhle zkraje užije. A já se bojím vzít si naky léky, kdyby náhodou. ☹

lavender19xx
21. říj 2016

@kolibricek36 dneska jsem 26DC (obvykle mám 28 dní), ale od rána cítím, že to asi dorazí, trochu mě tlačí podbřišek, ale hlavně pocitově.. čípek ještě nezměkl, což ovšem nic neznamená 🙂.
Tak aspoň teď všechno smázneš a začneš nanovo, bez antibiotik a v pořádku 😉. Jinak dík za tip na remosku, zkusím to.

@pitris77
@upuska holky zníte nadejně 🙂, ale u sebe tomu po dnešním ránu nedávám lautr nic, čekala jsem, že ještě pár dní bude klid a zatím to vypadá, že ms dorazí už dnes- jestli se mi takhle postupně zkrátí cyklus, tak to abych zase všechno přehodnotila... 🙂 (ale zatím by to vyšlo na příští tulení dobře, záleží, kdy mrška dorazí... mrškou myslím ms, ne přítele 😀)

upuska
21. říj 2016

@lavender19xx no, nadějeně..chvíli si je i dělám, pak je zase ztrácím..jsem 24DC čípek se dneska zvednul oproti včerejšku..@pitris77 jooo, šáhla jsem si 😀 nejradši bych testovala, ale vím, že to stejně nemá smysl..ježiš, nesnášim tyhle spekulace, který stejně nikam nevedou, ale copak to jde se jim ubránit?! 😀
a na tebe jsem taky zvědavá..držela bych se toho, že je čípek tuhý, tak MS nedorazí 😉

lavender19xx
21. říj 2016

@upuska zkus to vydržet, spekulace nech v práci 😉, já se tak psychicky připravila, že to dnes přijde, že se při každé návštěvě wc divím, že ještě nic 🙂. No je trošku měkčí než včera, ale pořád se nedá nazvat měkkým..

@ko87 v tom mumraji příspěvků jsem úplně přehlédla.. neboj, on to pulec vnímat nebude, pokud tam je 😉 a na nachlazení je stejně nejlíp peřina, čaj s medem a klid (a to by se mu líbit mohlo).

kolibricek36
21. říj 2016

Holky dik za srdicko. Jedu k sestre. Tady jsem na trni. Je to pry hodne spatny😢😢😢

lavender19xx
21. říj 2016

@kolibricek36 drž se, ženská vydrží víc než člověk 😉

kolibricek36
21. říj 2016

@lavender19xx pry rozsahly hematon v mozku.

ko87
21. říj 2016

@lavender19xx No doufám, blbý jsou snad akorát horečky, ty nemám. Klid by byl fajn, ale na ten můžu s tím malým tajfunem zapomenout 🙂 Jinak koukám, že jsme na tom zhruba stejně, co se týče cyklu. Já dnes 27dc. Testnu v neděli, dyl to asi nevydržím. Nechystás se taky testovat?

lavender19xx
21. říj 2016

@ko87 a malý tajfun není oslabený nemocí? 🙂 Podle toho, jak se mi teď cyklus mimovolně zkracuje, tak si nemyslím, že se zadařilo, navíc fakt cítím, že to přijde během odpoledne, takže.. testování odložím po příštím tulení 🙂.

ko87
21. říj 2016

@lavender19xx 😀 jo, je řádně protivnej. V aktivitách a la 'jak co nejvíc potrápit matku' mu to zjevně nebrání. Právě se prodral přes barikádu ke knihovně a hází knížky na zem.
No tak uvidíš, zřejmě už máš víc zkušeností. Pro mě je třeba sledování čípku úplný sci-fi. Mě tak různě poboliva podbřišek, ale nějak si nepřipouštím, že by se tak mohla ohlašovat ms. Jestli dorazí, tak mě pěkně naštve.

lavender19xx
21. říj 2016

@ko87 no jo, víc zkušeností.. ale nemám žádného malého tajfuna 🙂. Sledování čípku je dost jednoduché a nenáročné, ale když už jsi porodila dítě, tak už je trochu pootevřený prý stále, nejen při ovu a ms. A já se radši smiřuju s ms, než být pak moc zklamaná (radostně překvapit se pak nechám ráda 🙂).

ko87
21. říj 2016

@lavender19xx Však on si k vám cestu najde 😉 Jak dlouho se snažíte? Zatím užívej klidu. Já si občas říkám, jestli jsem se nezbláznila, že chci další.

lavender19xx
21. říj 2016

@ko87 zatím chvilku, od konce června + na koníkovi jsem od půlky srpna, takže jsem na sobě hned cítila všechny těhotenské příznaky :D, klasika. No určitě je to fajn, že chceš další, když už jednoho máte doma, budete mít veselo 🙂.
Pořád čekám čekám, ms nikde. Ne že bych na ni spěchala, ale když už na ni jsou celý den příznaky, tak.. šup šup 🙂

ko87
21. říj 2016

@lavender19xx To my veselo už máme, syn je trochu živější 😀 ale je fakt, že kdyby se zadařilo, tak k sobě bude mít parťáka a snad se pak trochu zabaví spolu. I když bych radši holčičku 🙂 Ale to by se musel stát zázrak.
Tak třeba jsou to příznaky něčeho jiného 😉

lavender19xx
21. říj 2016

@ko87 tak to, že by to byla holčička, by nebránilo hrám- mám staršího bratra a do všeho jsme šli spolu, společně jsme si hráli i zlobili, společně to pak slízli 😀, na své dětství nezapomenu, bylo nádherné.
Ps: zázraky se dějí 🙂
Příznaky něčeho jiného- na to si počkám. Přes léto jsem se dost rozdivočila, myslela jsem, že se zadaří hned, jako mnohé jiné tady, no a teď začínám být klidnější a nechávám tělo, aby si řeklo, co jako chce.

upuska
21. říj 2016

@lavender19xx ms neprisla, vid? Ja ti to rikala 😝 aspon nekomu by mel ten cipek fungovat 😀 mne ji hlasi aplikace zitra, tak jsem zvedava

anyt9178
21. říj 2016

Ahoj holky vidite neco???????? Vsem moc preji dve 😉

lavender19xx
22. říj 2016

@upuska nepřišla 🙂, až dnes před chvilkou, už jsem si říkala, co ten podbřišek teda vyvádí... a čípek je měkký fakt až teď po začátku, ráno byl ještě tuhý.
Takže cyklus byl 26 dní, ode dneška začínám nanovo a jsem zvědavá, jestli se ovu potká s přítelem, možná pro tentokrát zkusím výjimečně i ovu testy 😉, ať je nějaký adrenalin.
Tak kdyby ti přišla dnes, tak jsme jak... cyklické ségry? :D

@anyt9178 noo... zapeklité 🙂

ko87
22. říj 2016

@lavender19xx Já mám taky staršího bráchu a je pravda, že jsme si spolu hráli, ale řekla bych, že pořádně jsme si začali rozumět, až tak když jsem byla na gymplu. A teď je to super, páč máme stejnej čtenářskej vkus 🙂
A koukám, že už ses dočkala. Tak aspoň, že ta výroba miminka je vcelku příjemná činnost 🙂
A ja před chvílí zjistila, že mi zbyl jeden test z minula. Tak asi prece jenom zkusím zítra. Už jsem si říkala, že to nebudu hrotit a koupím test někdy v týdnu, až mi bude líp.

ko87
22. říj 2016

@anyt9178 Když se na to zaměřím, možná i něco málo vidím 🙂 Přeju, aby to vyšlo.

dark666lady
22. říj 2016

Ahoj holky, jak se máte takhle při víkendu? Pár dní jsem tu nebyla a dívám se, že jste se pěkně činily, tolik stránek 😀 Tak co, je tu nějaká nová těhulka? A co vy ostatní, nějaká změna? 🙂 Já mám dneska 31DC a neděje se nic jako obvykle. Ale podle těch mých ovu testů, co jsem tu sdílela, jsem beztak tenhle cyklus ani neovulovala, takže ještě tři dny a můžem začít nanovo 😉

Strana