Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska taky může být dobrý - u nás rajčata nejedou - takže dělám bez nich - samozřejmě že i na tu naši se můžou dát
@kolibricek36 jasný, to je pak podle fantazie každého..co kdo má rád 🙂 ale je to dobrota
@upuska jj. a abych toho náhodou neměla málo, tak dělám pečený čaj - Tom přinesl asi 3 kg padavek tak co s tím ... 😀 😀 😀
@kolibricek36 @pitris77 holky, mě tak bolí břicho, že si dělám čim dál větší naděje, že to je příznak těhotenství a tím víc se pokaždý bojim jít na záchod, co tam najdu 😀
@kolibricek36 mnam 🙂 tak to si udělám variantu bez masou 🙂
Jak tak ctu tak nam z toho vseho vsem pekne hrabe 🙂. Bez urážky 🙂
@bonynka1981 mně rozhodně 😀 zrovna včera jsem si na tebe vzpomněla, jak jsi na tom..
@upuska to by bylo supeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kdyby se zadařilo
@bonynka1981 jo, přesně, kompenzuju to pečením 😀 😀 😀 ted najít skleničky na ten čaj ...
@upuska
@kolibricek36 jee, recepty, sem s nimi 🙂. Jsem taky konzerva, ale čas od času si osvojím nějaký nový recept, ono to chce. Na pečený čaj se chystám taky, ale mám jen remosku, tak pořád váhám, jak by to v ní šlo.
@upuska no snažili jste se, tak příznaky pracují.. a pocit teda pořád nemáš? 🙂 A břicho tě bolí stejně jako před ms, nebo jinak? Já už na sobě cítím takovou tu lehkou podrážděnost, která předchází ms, takže si moc naděje nedělám.
@lavender19xx jde to v remosce, i u babi nic jiného nebylo a dělalo se to 😀
@lavender19xx jinak který den cyklu jsi - já normálně madam červenou přemlouvám aby konečně došla - jsem cvok 😀 😀 😀
@upuska
@lavender19xx
holky, mě taky bolelo břicho (a pořád bolí) stejně jako před MS a o vraždící náladě ani nemluvě, čípek mám podle mě otevřený a poloměký pořád a MS už naštěstí nedorazila a snad ještě dlouho nedorazí 😎 Já doufám, že u Vás to bude stejně 😉
@pitris77 asi jak se roztahuje děloha - taky jsem to měla, když jsem byla těhu, a taky chodila snad co 5 minut na záchod 😀 😀 😀
@kolibricek36
@pitris77
@lavender19xx na záchod jsem lítala včera, prvně jsem si řikala, že jsem asi ustydla, pak mi nějak na mysli vytanulo, že by to mohl být příznak a krátce na to přešlo 😀 jinak ten "správnej a očekávanej" pocit zatim nikde, spíš je to čim dál větší touha, aby to byla pravda..ale dost možná je to fakt jen nastydnutí, myslim, že na tyhle příznaky je pořád brzy..můžu být taky 5-6DPO
@kolibricek36 jj, to bude tím 🙂 Já mám pořád děsnou žízeň, tak furt piju, proto se nedivím, že chodím pořád na záchod 😎
@upuska jsem 18Dc takze ta nejhorsi čekací cast cyklu cela prede mnou ☹
@kolibricek36 ale tak dobře, že došla dřív než později, když už dojít měla..a teď si to můžeš ohlídat..stejně bych ti ale doporučila navštívit mudra, ať ti uděla ultrazvuk, to by bylo asi nejjistější ;) a já mívám prsa pevnější i před MS..dneska mi přijdou echt, ale drahý ten pocit nemá 😀 je to komedie
@pitris77 tak mě napadá, nepozoruješ se teď ještě víc? já jsem si řikala, kdy tohle skončí, ale ono to asi jen tak neskončí co? 😀
Ahojky Ženy tak mam ovulaci tak dneska s přítelem si uděláme pěkný večer. 😉 tak uvidím jesli z toho něco bude 😉
já se na čas asi odmlčím - babi je na tom zle- mají podezření na krvácení do mozku ...
je mi hrozně ☹

@pitris77 @kolibricek36 já mám tenhle recept