icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
24. říj 2016

@digisek_ No je mi jasný, že jsem Vám chyběla 😀 nééé....měla jsem teď 14denní dovču, tak jsem internet viděla leda zdálky 😉 ...

upuska
24. říj 2016

@dark666lady kontryhel jsem ještě nezkoušela, možná je na čase 😀 jinak jsi měla ovulační testy s podobným výsledkem jako já, ale podle utz jsem ji já měla až asi o 3dny později...safra práce, to mě zase chytá ďas 😎 a tvoje obavy chápu..teď už tu budou asi pořád..aby ms nedošla, aby bylo miminko, kde má, aby bylo těhotenství v pořádku, aby bylo miminko v pořádku..a taak, ale všechno bude dobrý 🙂

maggie_
24. říj 2016

@upuska_ No koukám, že někdy se tu mihne jen test dívčiny/paní, která sem do diskuze jindy nenapsala 😀 ...No je to v háji, proč se to takhle vleče nechápu....kolik nás, jakože nás zbývá, tak 8??

beruska1889
24. říj 2016

@maggie_ čau kočko, kde ses nám flákala? 😀 😀 😀 😉 už jsem se lekla, že jsi nás tu nechala... ☹ já už vesele navštěvuji CAR, mám za sebou vyšetření průchodnosti vejcovodů a vše je v pořádku, takže já i manžel jsme zdraví a nechápem proč to nejde ☹ tento cyklus jsem si píchala Pregnyl a měli jsme časovaný sex a teď čekáme co z toho bude... kéž by se už konečně zadařilo i nám... 2 roky jsou fakt dlouho... ☹

a jak dlouhé máš cykly? snad tedy dorazí mrcha co nejdřív ať se můžeš začít snažit nanovo 😉

upuska
24. říj 2016

@maggie_ tak to má být 😉 a byli jste někde nebo jste to móře fakt nakonec odpískali?

upuska
24. říj 2016

@beruska1889 průchodnost vejcovodů zjišťují laparoskopii nebo jak?

beruska1889
24. říj 2016

@upuska naštěstí jsem na laparoskopii nemusela 😉 dělali mi HSG - což je vyšetření s kontrastní látkou pod rentgenem, takže žádná narkóza a hned jsme se mohli začít snažit 😉 což je super, že člověk neztratí další čas zbytečně... 😉 navíc prý to po tomto vyšetření často brzy vyjde, jak se tam ty "trubky" všechny protáhnou a propláchnou 😀 😉 tak snad.. uvidíme... 😉

upuska
24. říj 2016

@beruska1889 aha, aha..mně právě mudr řikal, že mě když tak pošle na laparoskopii, kdyby měl přítel dobrý výsledky ze spermio, a že se tim někdy ty vejcovody rozhýbou, i když jsou vlastně v pořádku..ale jsem tedy ráda, že je i jiná možnost 🙂 každopádně už tu víme, že to protáhnutí trubek, jak píšeš má své výsledky, tak se snad podaří i vám ;) držím palce 🙂

dark666lady
24. říj 2016

@upuska No já jsem se o tom kontryhelu taky dočetla až tady a upřímně nejsem si doteď úplně jistá, co přesně měl dělat 😀 Myslím, že podporuje nárůst sliznice...asi 🙂 Chutnal mi, tak jsem si říkala proč ne. Však můžeš taky vyzkoušet, nemůže to snad ničemu uškodit. Moc, moc, moc držím pěsti, ať to BRZO vyjde! <3

pitris77
24. říj 2016

@upuska @digisek @maggie_ HEPČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ 😀

misicka74
24. říj 2016

Ahoj holky, můžu se přidat? chceme se začít snažit o miminko kvůli zdravotním problémům už teď (našli mi začínající endometriózu)...Máte nějaké doporučení, co před plánovaným otěhotněním dělat, brát nějaký doplňky? Moc díky

upuska
24. říj 2016

@pitris77 dííííík 😀 😀

pitris77
24. říj 2016

@beruska1889 držím pěsti, aby to propláchnutí zabralo!!!!! Já byla v září, průchodné prý byli krásně a nakonec po 25 měsících snažení je ten průplach asi rozhýbal a splnily konečně svůj účel 😎

upuska
24. říj 2016

@dark666lady děkuju 🙂 jak dlouho to trvalo vám? asi jsi to tu už psala..

krisatko
24. říj 2016

Dobré ráno dámy, tak vidím po týdnu (prostě sem ten internet nějak nezvládala) že tu nějaké čekatelky přibyly a zase hned odbyly :D :D to je dobře to je dobře.... 🙂 jdu dočítat ... je toho jaksi moc 🙂

digisek
24. říj 2016

@pitris77 dííííííííík :-*

dark666lady
24. říj 2016

@upuska osm měsíců, takže to nebylo až tak strašné, pokud to dopadne 😉

upuska
24. říj 2016

@dark666lady my máme teď ukončený 7.cyklus a šestý měsíc a mám pocit, že už je to děs běs 😀 ale samozřejmě vim, že to je standart 😎 ... dobrý, takže nezoufáme, jedeme dál..půjdu do lékárny pro něco na bolení v krku, tak pořídím i ten čaj..
Tobě moc držim palce, ať je všechno v pořádku, testuješ dál nebo čekáš až bude po termínu MS?

beruska1889
24. říj 2016

@upuska děkuju moc a přeji Ti to samé a co nejdřív 😉

maggie_
24. říj 2016

@beruska1889_ No neboj, to bych vám neudělala 🙂 měla jsem dovču, tak jsem internet nechala ladem...tak je supr, že víte, že jste v pořádku .-) chápu, že je to dlouhý, i mě přijde 13 měsíců už dlouho, ale tak teď na to kašlu hold 😉 no držim palce, aby ten pregnyl pomohl :-*

@upuska_ No k moři ne...peníze jsme nechali na svatbu 😉 a ještě že tak, jelikož naše auto bylo nemocný a oprava 11 tisíc, takže super viď 😀 po republice jsme jezdili, ale počasí jako na hovno 😀 to byla blbost to nechat na říjen, když nejedeš k moři 😀

beruska1889
24. říj 2016

@pitris77 super! to ráda čtu, tak moc děkuji, snad i u nás to brzy vyjde.... 😉

upuska
24. říj 2016

@maggie_ ale tak jste aspoň vypnuli a vypadli z toho všedního kolotoče ;)

maggie_
24. říj 2016

@upuska_ Tááák 😉 no už jen počkat na Vánoce....😀

lavender19xx
24. říj 2016

@misicka74 ahoj a vítej 🙂, no určitě je dobré brát kyselinu listovou (v lékárně, stojí okolo 60 kaček), kontryhel, pokud potřebuješ srovnat cyklus + navíc ulevuje od křečí..
Jak ti našli endometriózu, laparo? Přeju ať z plánování přejdete rovnou na těhu 🙂

@dark666lady joo, kontryhel jsem ti poradila já... herdek chci taky //! 😀

misicka74
24. říj 2016

@lavender19xx měla jsem bolesti při menstruaci až jsem zvracela a skoro kolabovala, byla jsem na ultrazvuku a mám začínající srůsty a vaječník v blbé pozici už kvůli tomu. Zatím bez laparoskopie. Cyklus mám celkem pravidelný, antikoncepci neberu už přes rok 🙂 Dnes koupím listovku a budeme doufat 🙂 děkuji

vanea
24. říj 2016

@lavender19xx já chci taky, co je ten kontryhel za bylinný zázrak?:D k čemu to je, jak se to nejlépe konzumuje?:D

beruska1889
24. říj 2016

@maggie_ tak to jo, no už jsem se lekla 😉 😀 mně to teda přišlo nekonečné, když jsi tu nebyla tak dlouho, mrkala jsem na Tvůj blog a tam psali že jsi neaktivní tak jsem si myslela, že jsi to vzdala na celém koni....jsem ráda, že jsi zpět, já ani moc nepřispívala, jak se to tu tak hodně měnilo, přišlo mi že z těch začátků jsem tu snad jediná ☹
ale je fakt, že je potřeba si odpočinout, změnit prostředí a myšlenky, tak je fajn, že sis dovču užila 😉 no tak 13 měsíců je taky dost ☹ tak snad se brzy dočkáme, opustíme tuhle skupinku a potkáme se v termínovkách 😉 děkuju moc, snad k něčemu byl, když už jsem se musela píchat do břicha 😀 😉

gabulkam
24. říj 2016

@beruska1889 @maggie holky nejste tu z těch začátků samy... já to tady sleduji, ale jelikož se u mě nic moc neděje, tak ani moc nekomentuji... Jediné co, tak zítra se chystám k novému doktorovi, jestli mě převezme s tím, že na něj chci na rovinu vysypat, že od něj budeme chtít pomoct k miminku než vůbec půjdeme na CAR.

lavender19xx
24. říj 2016

@vanea je to bylinka, která se dá i nasbírat (určitě znáš), blahodárně působí na cyklus a početí- má se pít od prvního dne cyklu až do ovulace, ráno a večer. Samozřejmě se dá i koupit v sáčcích jako čaj.

lupmice88
24. říj 2016

ahojky holčičky,jdu na chvíli k vám :( 13.10 sem měla pozitivní ovu test,tak sme to s manželem vyzkoušeli.Ve středu bych měla ted dostat menstruaci a pri me smule urcite dojde :( testy od soboty cisty jak neco a to sem si rikala,ze nam to urcite vyjde :( a ono nic :(

Strana