Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska taky si myslím, že radši začnu s ovu testíky dřív, u mě jeden nikdy neví 🙂
@gabulkam no vidíš a já jsem si říkala, kam jste všechny zmizely... ☹ chápu, že jak se nic moc neděje, tak člověk nemá ani moc důvod a hlavně chuť psát... ☹ tak ať Ti to hlavně dobře dopadne u nového doktora 😉 pak dej vědět co vymyslel 😉 a proč nechceš jít rovnou do CAR? tam s tím přeci jen mají více zkušeností a mají i více možností.... já se tomu taky dlouho bránila a teď jsem ráda, že se konečně něco děje... 😉
@upuska no říkala jsem si, že to budu testovat jenom co dva dny, ať jde vidět, jestli to sílí, takže zase až zítra a co myslíš? Jasně, že jsem to testovala i dneska ale až kolem desáté a ještě jsem měla jinou značku testu, tak čárka byla slabší.... Takže nastal mód PANIKA 😀 Jsem prostě úplně marná. A ano, ten kontryhel mi poradila @lavender19xx takže pokud ti něco poradí, určitě jdi do toho! 😎 A já posílám veliké díky <3 Jinak se pořád modlím, aby ta menzes nedošla. Znervózňuje mě, že nemám žádné příznaky, asi bych radši objímala mísu, abych měla pocit, že se fakt něco děje.... Jak říkám, jsem úplně marná... 😀
@lupmice88 ahoj, jasně povídej 🙂
@lavender19xx Ahoj, děkuju moc, to jsem tak nějak tušila, a co nějaké konkrétní účinky, proč působí, nebo spíš na co, jestli se jako nějak upraví cyklus, nebo je třeba lépe rozpoznatelná ovulace a tak 🙂 na internetu jsem něco málo přečetla, ale takové osobní zkušenosti jsou lepší:D
@lavender19xx zlato, tak co poradíš mně, hm? 😀
@dark666lady a příznaky..já je měla skoro celý týden, ani si nemyslim, že byly vsugerované..prsa k prasknutí, podbřišek pnul a pálil a stejně nic..už jsem se skoro nechala zmátnout..😀 zítra ale testuj poctivěji, ať jsou výsledky směroplatné a zbytečně se neplašíš 😀
@upuska no teď mám GS mamatest, ale jsou nějaké divné. Nejradši bych ty, co jsem měla předtím, ale ony byly jen v balení se šesti ovu testy a to mi teď příjde zbytečné kupovat. Už tak mi těch ovu testů zbylo ještě dost 🙂 No musím se něčím zaměstnat, ať na to pořád nemyslím.... A to je docela výzva 😎
@beruska1889 No my jsme právě v CAR byli, ale první co na nás vybafli bylo, že jdeme rovnou bez jakéhokoliv vyšetření do IUI a teprve pak když to nevyjde, tak bychom zkusili nějaké vyšetření. Což se nám prostě nechce. Za prvé já nemám vůbec žádné základní vyšetření ani hormonální profil - jelikož můj doktor se mnou nic nedělal, ale rovnou nás poslal do Car a manžel taky nemá spermiogram a mě to přijde hrozně hrrrr - rovnou IUI a pak uvidíme. Takže proto chci změnit nejdřív doktora, který bude aspoň ochotný mi udělat hormonální profil, zkusil by mě pohlídat jestli mi při mém PCO vůbec rostou folikuly atd....
@maggie_ no doufám, že by to mohlo vyjít přirozeně, třeba jen s nějakou menší podporou, ale nechceme prostě rovnou bez jakýchkoliv pokusů s nějakou podporou jít do umělého... je fakt, že všechno trvá a ještě s mým cyklem, kdy MS bez vyvolávací injekce nedostávám a než si pro ní jedu, tak mám cyklus třeba i 45 dní, tak o to to je vše delší ☹
@gabulkam aha, no tak to potom chápu, v tom případě myslím že je jednak blbý doktor a jednak blbý CAR když mají takový postup... ☹
mně teda můj gyndař když jsem k němu přišla, že se nám nedaří, rovnou udělal hormonální profil, 3 cykly mi sledoval ovulaci na UZ, pak nás poslal na spermiogram a až pak nám doporučil konzultaci v CAR, kde se nás ujali a jak jsem psala, udělalo se kontrolní spermio a mně poslali na tu průchodnost a teď pokud to nevyjde jdeme na první IUI 😉 takže fakt super přístup, nikdo nás do ničeho nenutí a postupují fakt od nejšetrnější metody za což jsem ráda, měla jsem strach že nás rovnou poženou na IVF ☹ a to jsem nechtěla, když jsme oba zdraví.... jo a to jsem měla ještě chodit na UZ ke svému gyndaři, ale na to jsem se vyprdla, jelikož kvůli práci fakt nemůžu lítat každou chvíli po doktorech, takže jsem si nechala jen ten CAR ať to nekombinuju a ke svému půjdu až s pozitivním testem 😉
@beruska1889 no tak to je super přístup... takhle bych si to představovala. A až tohle vše absolvuju u svého doktora, tak pochopím, že přijdu do CAR a tam mi hned řeknou jdeme rovnou zkoušet IUI a ne takhle... z toho důvodu to beru od základu jinak ...
@dark666lady Na příznaky se vykašli. Je to strašně individuální a stejně hlavně ze začátku jich bude 90% vsugerovanych 😉 . Jinak já si dneska taky koupila další testy, že to zkusím za pár dní a doufám, že už tam bude ta dálnice. U syna jsem se spokojila se slabou čárkou, tak aspoň teď to snad zažiju.
@ko87 můžu se zeptat jakou značku sis koupila?
@gabulkam jasně, tak to se Ti nedivím, pokud nemáš ani základní vyšetření, to bych na Tvém místě řešila úplně stejně... no tak snad se Ti někdo už konečně začne pořádně věnovat 😉
@dark666lady Pepino, v drogerce jiný neměli. Tamten byl dr max.
@gabulkam_ No ano byli...Vzali nám krev a já si zaplatila nějaký test navíc za 750,-Kč. Prošetřili mě ultrazvukem. Všechno tam vypadalo v normě. Výsledek z krve v normě....Byla jsem objednaná na hydrolaparoskopii, která prej doktorce napoví, jak mé vaječníky fungují, zda jsou průchodné apod.....no a my to celé odvolali. Za prvé nás čeká svatba a navíc se upřímně bojim 😔 Jinak když jsi pod jejich "dozorem", tak prej největší šance je 5 následujících měsíců a ta svatba je v červnu no...
@maggie_ Jasný, tak to chápu, tak tomu teď nechte volný průběh - zaměř se na svatbu, aby bylo vše OK a třeba to dopadne přirozeně a po svatbě uvidíte 😉 nejlepší řešení...
Já sem také po návštěvě CAR tak nějak sekla s tím, že na to prdím a časem si najdu jiného doktora a vrhli jsme se do menších úprav v bytě a neřeším to, tak uvidíme...
Holky js jsem byla v Gennetu poprve pred 14 dny... jsem nadsena.. prostredi perfektni... vzali mi krev, moc 2dc jsem byla na hormonalnim profilu a pristi pondeli jdu na folikumetrii... psychicky jsem se dala diky tomu dohromady.. a ted uz jen cekam na vysledky...
@dark666lady jak sem četla ty jsi měla pozitivní ovu test a sex ste měli před tím testem?my ho měli v den pozitivního testu a čekám na ms ,která má přijít za 2 dny a tehu test negativní Tak tomu uz nějak nevěřím,ze by se to povedlo ;(
Já si snad zítra dojdu pro těhotenský test. Dneska jsem začala krvácet, tak jsem myslela, že MS přišla. A pak zas nic. To jsem měla při prvním těhu a druhý den už byl pozitivní test.
@upuska tobě těžko radit... zkus chytit jiskru v oku od zapálené svíčky 😉 🙂
@vanea osobní zkušenost... chtěla jsem jednou převést tělo, posunout ovulaci o pár dní nazad, tak jsem pila kontryhel jak zběsilá.. bohužel se nezadařilo a cyklus se mi zkrátil o 4 dny, tak jsem toho radši nechala 😀 (to bylo minulý c, teď jsem kontryhel nepila a stejně přišla ms o pár dní dřív- prostě je to silná bylinka, takže radši ji opravdu pít jen v tom období od prvního dne cyklu do ovu 😉).
Jinak se samozřejmě radí přátelit se se zády- jak máš potíže se zády, jde hůř otěhotnět, takže protahuju tělo jak se dá 🙂
@lupmice88 my jsme měli sex v den "pozitivního" ovu testu, to znamená tak 24 hodin před samotnou ovulací. No a upřímně, i ten den potom, jenomže to už prostě nějak nešlo. To je ten povinný sex 😀 Nevěš hlavu, pořád to může vyjít, některé holky mají pozitivní test až po vynechané MS. Moc držím pěsti!
@dark666lady pořád ti držím pěsti, hele příznaků si ještě užiješ, až si budeš říkat, aby byl chvíli klid 😉

@dark666lady ahojky mam na tebe otazecku mohu? .)