Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx no jo, jenomže jak tady pořád čtu, jak vás všechny od ovulace bolí prsa, citlivé bradavky, cítíte napětí, chodíte pořád čůrat, píchá vás v podbřišku, atd atd.... a já pořád nic, tak už si připadám divně 😀 tak nějak porouchaně 😀
@dark666lady neblbni, porouchaně si připadám já, že to cítim, když se ve výsledku nic neděje 😀 tentokrát to bylo echt citlivý, ale zřejmě to byla předzvěst chřipky, která mě sklátila
@pitris77 a ja si pciknuti nezasloužim?! ☹
@upuska Tak to přeju brzké uzdravení! 🙂 Taky se o mně pokouší nějaká viróza, ale tak zatím mám jenom příšernou rýmu. A ta je hrozně otravná ☹
@bonynka1981 jakpak to? 😨
@dark666lady jo, my to všechno cítíme... ale na testu máme pořád jen jednu / 😀. Takže klídek 😉.
Baby, nemate niektora fotku pepino ovulacneho testu? Myslim pozitivneho. Lebo robim si ich skoro od zaciatku cyklu a este mi ani raz neukazal pekne dve ciarky. A bolesti mam uz nejake tri dni. Co podla mna znaci ovulaciu. Len tie testy su podla mna stale negativne, tak teraz neviem :/
@lavender19xx Už je zkouším 😀 jsem nedočkavá a hlavně nechci to promeškat 😀
Dneska jsem na testu měla slaboučkého ducha tak je ještě brzo. Ty už testuješ?
JInak všechny moc zdravím, jdu pročíst, co jste tu vše napsali, ať jsem v obraze
@beata.n takže se už ale ovu blíží, dobré! 🙂 No já začnu asi až ve čtvrtek, dnes jsem teprve 4DC, ms mi pomalu odchází do pryč..
@lavender19xx Já jsem na tohle právě debil-s tím, jak se to počítá... 😕
MS mi skončila v sobotu, takže je na ovulaci ještě asi brzo ne? 😕
Chjoo, kde jsou ty časy, kdy jsme si řekli-bude mimi a ono hned bylo...
@beata.n většinou bývá cyklus dlouhý 28 dní, takže 26 je spíš kratší..já to mám ale taky..25, 26..někdo mívá i delší klidně přes 30 dní..a ovulace by podle učebnic měla být zhruba v polovině cyklu, to ale taky není pravidlo, na které se dá spolehat, takže když ty ji budeš mít za dva tři dny, tak to určitě brzo po MS není..uvidíš, jak ti budou sílit testíky 😉
Tak podle kalkulačky na netu to vychází, že plodný den by měl být v neděli-orientačně
Ahojky, nakonec se MS rozjela, takže dnes jsem 2DC.
@maggie_ bereš stále objednávky na ptáky? Pokud ano tak prosím asi 8.11. a vránu, díky 😉
@dark666lady buď ráda, že neobjímáš mísu. Já jsem musela jíst celý dopoledne každou hodinu, když byla těhotná celý 1.trimestr. Jinak jsem trávila čas na záchodě.
@janina29k No já chápu, že to je určitě dobře, že si těmi nevolnostmi nemusím procházet, na druhou stranu se cítím tak nějak ochuzená o ty příznaky 😀 Nemít pozitivní test, tak o tom ani nevím. Ale to se mnou asi teď lomcují ty hormony 😀
@janina29k_jistěže 😉 píšu si..........mimochodem @pitrs77_koukám, že jsem tě tu měla koncem října, takže jako 😀 není zač za // 😀

@lavender19xx teď mám lesku v oku od rýmy, že bych ho mohla rozdávat 😀