icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
24. říj 2016

@lavender19xx teď mám lesku v oku od rýmy, že bych ho mohla rozdávat 😀

dark666lady
24. říj 2016

@lavender19xx no jo, jenomže jak tady pořád čtu, jak vás všechny od ovulace bolí prsa, citlivé bradavky, cítíte napětí, chodíte pořád čůrat, píchá vás v podbřišku, atd atd.... a já pořád nic, tak už si připadám divně 😀 tak nějak porouchaně 😀

upuska
24. říj 2016

@dark666lady neblbni, porouchaně si připadám já, že to cítim, když se ve výsledku nic neděje 😀 tentokrát to bylo echt citlivý, ale zřejmě to byla předzvěst chřipky, která mě sklátila

bonynka1981
24. říj 2016

@pitris77 a ja si pciknuti nezasloužim?! ☹

dark666lady
24. říj 2016

@upuska Tak to přeju brzké uzdravení! 🙂 Taky se o mně pokouší nějaká viróza, ale tak zatím mám jenom příšernou rýmu. A ta je hrozně otravná ☹

pitris77
25. říj 2016

@bonynka1981 jakpak to? 😨

lavender19xx
25. říj 2016

@dark666lady jo, my to všechno cítíme... ale na testu máme pořád jen jednu / 😀. Takže klídek 😉.

upuska
25. říj 2016

@pitris77 jak ti chutnala cuketová pizza? asi se do ní dneska taky pustím

kikona123
25. říj 2016

Baby, nemate niektora fotku pepino ovulacneho testu? Myslim pozitivneho. Lebo robim si ich skoro od zaciatku cyklu a este mi ani raz neukazal pekne dve ciarky. A bolesti mam uz nejake tri dni. Co podla mna znaci ovulaciu. Len tie testy su podla mna stale negativne, tak teraz neviem :/

pitris77
25. říj 2016

@upuska cuketovou pizzu jsem nestihla dopéct 😀 Sme potřebovali odjíždět a ona né a né být hotová, tak jsem si ji brala na cestu ještě trochu blemcavou 😎 Ale kdyby byla křupavá, tak je dokonalá 😎

beata.n
25. říj 2016

@lavender19xx Už je zkouším 😀 jsem nedočkavá a hlavně nechci to promeškat 😀
Dneska jsem na testu měla slaboučkého ducha tak je ještě brzo. Ty už testuješ?

JInak všechny moc zdravím, jdu pročíst, co jste tu vše napsali, ať jsem v obraze

lavender19xx
25. říj 2016

@beata.n takže se už ale ovu blíží, dobré! 🙂 No já začnu asi až ve čtvrtek, dnes jsem teprve 4DC, ms mi pomalu odchází do pryč..

beata.n
25. říj 2016

@lavender19xx Já jsem na tohle právě debil-s tím, jak se to počítá... 😕
MS mi skončila v sobotu, takže je na ovulaci ještě asi brzo ne? 😕
Chjoo, kde jsou ty časy, kdy jsme si řekli-bude mimi a ono hned bylo...

upuska
25. říj 2016

@beata.n důležitý je, kdy ti MS začala a jak dlouhý máš cyklus

beata.n
25. říj 2016

@upuska Začala 16.10. a konec toho 22.10.. Podle všeho to vychází, že mám cyklus normálně 21 dní.

beata.n
25. říj 2016

@upuska Předchozí ms byla od 20.9.-25.9. tak nevím, jestli to počítám dobře

upuska
25. říj 2016

@beata.n nene, podle mých výpočtů máš cyklus 26dní - první den cyklu byl 20.9. a poslední 15.10. tj 26.. ty jsi dneska 10DC, tak jsi začala včas čárka bude určitě teprve sílit 😉

beata.n
25. říj 2016

@upuska No vidíš to, já to počítala blbě 😒 ☹ To mám docela dlouhé cykly teda...
Ty jo to mám ovu teda docela hodně brzo po ms-áááá nebo tomu nerozumím 😀

upuska
25. říj 2016

@beata.n většinou bývá cyklus dlouhý 28 dní, takže 26 je spíš kratší..já to mám ale taky..25, 26..někdo mívá i delší klidně přes 30 dní..a ovulace by podle učebnic měla být zhruba v polovině cyklu, to ale taky není pravidlo, na které se dá spolehat, takže když ty ji budeš mít za dva tři dny, tak to určitě brzo po MS není..uvidíš, jak ti budou sílit testíky 😉

beata.n
25. říj 2016

@upuska děkuji moc za tvou odpověď-jak jsem stará, tak jsem na tohle blbá 😨 😀 Ale jak říkám, nikdy jsem to neřešila, tak si přijdu jako pako. ZA celý rok, co se bezúspěšně snažíme jsem to neřešila-pořád jsem si říkala, že to prostě přijde samo. Ale už začínám být nejistá

beata.n
25. říj 2016

Tak podle kalkulačky na netu to vychází, že plodný den by měl být v neděli-orientačně

vanea
25. říj 2016

@beata.n ahoj, držím palec ať to vyjde, to bude první, nebo druhé?🙂

janina29k
25. říj 2016

Ahojky, nakonec se MS rozjela, takže dnes jsem 2DC.
@maggie_ bereš stále objednávky na ptáky? Pokud ano tak prosím asi 8.11. a vránu, díky 😉
@dark666lady buď ráda, že neobjímáš mísu. Já jsem musela jíst celý dopoledne každou hodinu, když byla těhotná celý 1.trimestr. Jinak jsem trávila čas na záchodě.

upuska
26. říj 2016

@beata.n není vůbec za co, uvidis jak ti teď budou vycházet testiky, jestli se shodnou s kalkukackou nebo ne..tak drzim palce, at se zadari 🙂

dark666lady
26. říj 2016

@janina29k No já chápu, že to je určitě dobře, že si těmi nevolnostmi nemusím procházet, na druhou stranu se cítím tak nějak ochuzená o ty příznaky 😀 Nemít pozitivní test, tak o tom ani nevím. Ale to se mnou asi teď lomcují ty hormony 😀

maggie_
26. říj 2016

@janina29k_jistěže 😉 píšu si..........mimochodem @pitrs77_koukám, že jsem tě tu měla koncem října, takže jako 😀 není zač za // 😀

upuska
26. říj 2016

@maggie_ a mě si napiš v týdnu od 4. do 10.11. jo?

maggie_
26. říj 2016

@upuska_ Mám tu volno od 1.11. do 6.11 😉 pak až od 11.11. 😕

upuska
26. říj 2016

@maggie_ s tebou je podnik, ženská..to je uplně mimo.. 😎

maggie_
26. říj 2016

@upuska_ No že si to ty ženo, hodim tě od toho 1.11. až na konec listopadu 😀 😀 vyhovuje? ....
Jinak já dneska 4dny zpoždění. Včera mě bolelo podbříško, že jsem si byla na 100% jistá, že to dostanu a nic jako 😀

Strana