Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska_ No co bych pro tebe neudělala 😀 😀 že bych měla ovulaci? To nééé....No hele asi tak...Já ani nevim jak to vysvětlit. Minule jsem to měla dostat 28DC (srpen) a nedostala jsem to celý měsíc a vlastně další měsíc jsem to dostala na čas jakoby 28DC (září) - ale jelikož jsem to nedostala, tak to byl 56DC jestli počítám dobře....Na Gennetu mi řekl, že to mohlo být biochemické těhu či co 😕 ....No a teď jsem 32DC
@upuska ovu podle učebnic... jo, kdo dnes jede podle učebnic, moje tělo určitě ne! 🙂 Dneska jsem 5DC, odpoledne po práci jsem si řekla, že zkusím jeden ovu test, jen tak ze zvědavosti.. No regulérní duch tam je, kdybych měla takového na tt, tak už vyvěšuju státní vlajku! 😀 Takže to vypadá, že fakt budu mít brzy ovu a (bojím se to skoro napsat), partnera pod jednou střechou... Takže jdu rozhýbat záda, ať jsem pěkně ready 🙂
@lavender19xx že moje tělo nejede podle učebnic a tabulek, to už tu všichni víme, ale ty jsi měla být výjimka, co potvrzuje pravidlo 😀 ale kdyby ti ovulka měla vyjít na den, kdy bude tvůj drahý doma, tak budiž ti odpuštěno 😀
@upuska bohužel, budeš muset najít jinou výjimku 😀. No odteď pro sichr o tom nebudu mluvit tak týden a snad to vyjde. Akorát si teda ještě nepřipadám vůbec sexy, po poslední ms, která odešla dnes (a po tom všem jídle) mám strašné břicho, cpala jsem do sebe všechno možné horem dolem a u střízlíka to vypadá blbě, musím se dát rychle dokupy 🙂.
Co ty, zkusíš ještě doktora, nebo dáte jeden cyklus podle sebe? 😉
@lavender19xx já vůbec nevím, trpím několikanásobným rozštěpením osobnosti 😀 chvíli si říkám, že to do konce roku necháme osudu, pak mě zase přepadne panika, že na to není čas.. Na to si říkám, že půl roku je asi celkem standart, tak proč to hrotit..ale co kdybych ještě zkusila ty ovu testy, co mi tu zbyly?! Ty, který podle mudra nefungovaly?! No, nevím. Musím to ještě probrat s drahým 😉
@upuska netrp 😉, proberte s přítelem projekt a bude 🙂
@maggie_ hele a třeba to teď vyjde
Holky, ve mně se celý týden tluče nějaká chřipka..nic vážného ale dost na to, abych byla kaput a byla ráda, že jsem ráda..dost dobře si nedokážu představit, že bych byla těhotná a nemohla si vzít prášíček - mám teď na konci měsíce nejvíc práce, tak abych byla schopná podat nějaký výkon, jinak se tím zbytečně neláduju...a už vůbec si nedokážu představit, že bych měla doma nějaký dítko a musela se o něj postarat..Tak mě to zase přivedlo k úvaze, jak já to jednou zvládnu? 😅
@yelowangel_ Čauky žluťásku 🙂 hele pochybuju, zase jen zpoždění 😝 😀
@upuska_ No cóó 😀 těhotná jsem s timahle testama pořád 😀 super pocit....nekapu hele, nějak nevim kdy začít a pořád si nejsem jistá 😀 najednu stranu jsem ráda, že nejsem těhu, kvůli svatbě a na druhou...chcííí 😝 😀 😀
@maggie_ kolikátý jsi DC? Ja jsem26 ale prsa zase nebolí takže vim ze se zase nezadarilo ☹. Toto byl můj předposlední pokus, pak vas opustim a smirim se s tim ze s novym partnerem mít dite nebudu. Stejně uz si pripadam za zenitem ☹.
@upuska tluče? Na mě skočila včera, během pár hodin jsem byla ze stavu "úplně v pohodě" na totálním smrkání, rozlámaném těle a večer horečka jak blázen... Takže tulení proběhlo vlastně ze zdravotních důvodů na setřesení teploty a vůbec nevím, jestli se s takovou vůbec může zadařit... není to pech?? Chce mi tím matka příroda něco naznačit? ☹ 😀
@bonynka1981 dokud nás vidíš, nejsi za zenitem 😉, neztrácej naději!
@lavender19xx no, to jsem si taky říkala, my jsme ale kaput oba, tak nevím v jaké formě můžou být spermousove..ale na tulení nemám ani pomyšlení, i kdyz už jsem bez horečky, tak bych nejradši někde odložila hlavu..hele a co testy, proužek sílí?
@upuska na testy jsem neměla sílu, možná dneska.. ale protože se prolévám různými čaji kvůli rýmě, tak nevím, nakolik budou adekvátní..
Tak já jsem řekla, že jestli mi chce zdravotně pomoct, tak mě potulí.. nebyl proti 😀, snad to ode mě nechytne, to by mě mrzelo.
@lavender19xx tak hlavně, že byla síla a chuť na tulení 😉 já jsem teď vygruntovala byt a můžu v klidu odpadnout..ještě bych tedy potřebovala vygruntovat sebe, ale to už je asi nad mé síly 😀 tak ať ten moribundus odejde tak rychle, jak rychle přišel 😉
@upuska obojí bylo (řekla bych až posedlost) 🙂, ale testy jsem nedělala, kvůli tomu množství tekutin by to asi nefungovalo.. ale v podbřišku cítím takové to popichování jako při ovu, takže bych se přiklonila k tomu, že probíhá. Mám z toho dobrý pocit, i když mě ještě bolí v krku.
Jo, gruntování svojí osoby jsem naštěstí stihla ještě předtím, než mi začalo být blbě 😀, ale zase nemám vygruntovaný byt, takže... má to své pro i proti 🙂
@lavender19xx já jsem dala nakonec do pucu i sebe a byla jsem taaaak spokojená 🙂.. Dneska se mi ale zase přitížilo, už jsem z toho mrzuta..ale pobavil me přítel, včera u TV mi pravil, že mě znásilní a že by se to mohlo ujmout, když jsme oba chrabrus..tak nevím, jestli se to ujalo, ale nakonec jsem si dala říct 😀
@upuska to je dobré, no v podstatě jste se oba léčili 😉. Mně je líp, i když teda představa, že mám jít zítra do práce a mluvit a mluvit a mluvit není moc utěšující, ale.. nějak to dám.
Dneska ráno ale teda to "léčení" dalo docela zabrat, protože mě podbřišek bolel ukrutně, holt... love hurts 😀, ale celou dobu jsem si říkala, že se třeba zadaří, tak to zvládnu 🙂
@lavender19xx love hurst 😀 možná tě to bolí víc, jak ti neni dobře, nebo to takhle míváš? mně teď dvakrát po sobě bolelo tulení, jsem přesvědčená, že to je od zad, protože jsem je cítila i předtím, snažila jsem se tu najít nějakou diskuzi na téma "Mojžíšová" a nic moc jsem nenašla..navíc mi u nás asi zrušili pilates dřív než jsem se tam zvládla vypravit..potřebuju dát ten spodek do cajku..
Cauky děvčata jak se mame?jak tak pocitam tak cca za 10dni by mela prijit MS ale nemusela by dorazit a byla bych rada za miminko
@tornadolu ahoj, po víkendu úplně K.O. žádná chvilička volna. Pořád musíme někam jezdit. Jeden den, k rodičům manžela , druhý k mojí rodině a dneska zase k jeho rodičům.
Dneska to moje zlatíčko milovaný bylo pěkně protivný a do toho má dnes druhý narozeniny. Je to neskutečný, že už uplynuli 2roky! Jak moc vyrostl a co všechno se naučil. Všem vám tady přeju, abyste doma co nejdřív měli takovýho rošťáka nebo rošťandu.

@maggie_ a tak dobře no..jistota je jistota 😀 a neměla jsi včera třeba teprve ovulaci? kolik dní jsi měla dlouhý ten minulý cyklus?