icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
31. říj 2016

@maggie_ jo, to mi taky říkala mudr. že vajíčko sice může být oplodněné, ale neuhnízdí se .... jde o biochemické těhotenství - jde zjístit pouze z krve - aspon tak to říkala.

jinak holky dneska začínám testovat ovluaci - zda vůbec jí mám - kdy je nejvhodnější čas - kdy jste se testovaly?

maggie_
31. říj 2016

@kolibricek36_ No hold, radši nevědět, když už to tak je 😉 hele testovala jsem asi 5dní po MS a skoro až do konce, ale to je asi podle cyklu každé .... 🙂

@upuska_no já vim ženo .-D začnu, slibuju, jelikož ještě nic nooo....takže dneska týden zpoždění tzn. 35DC

@bonynka1981_ Dneškem 35DC (týden zpoždění testy negativní samozřejmě 😉 hele nevzdívej nám to tu...my taky ještě nic nenašli, nepočali - prostě to jednou půjde 🙂 naději holka....

yelowangel
31. říj 2016

Ahoj holky já vím že se moc neprojevuju ale poctivě čtu skoro všechno. @maggie_ nezoufej tak jako mám známou co je podle testů těhotná kdykoliv si ho udělá tak se prostě někdy stane že testy jsou snežně bílý a pak ta dotyčná zjistí že je ve 3. měsíci.
@kolibricek36 ovulaci jsem nikdy nesledovala ale záleží na délce cyklu, pokud máš cca 30 dní začla bych ten 5 - 7 den jak říká maggie a počítej + - týden že to může trvat než se čárka objeví.
Jinak se mnou je to nějaký divoký, týden mám břicho nafouklí jak balon, náladová su úplně nechutně, bolí mě prsa a mám takovej těhotenskej pocit...ale znám se beztak to bude PMS 😀 No nezoufejme jednou se zadaří

kolibricek36
31. říj 2016

@yelowangel já se neptala který den, ale ktereou denní hodinu - který den - to jsem i přečetla v přibalovém letáku
jinak pokud ještě nemáš MS, vždy můžeš doufat, že se to povedlo - nebo ne 😔

yelowangel
31. říj 2016

@kolibricek36 myslím že hodina je jedno ale mělo by to být každý den ve stejnou. Někdo radí i několikrát denně ale to mě přijde moc. Ale jak říkám nikdy jsem netestovala, spíš odhaduju z toho co jsem si přečetla z diskuzí. MS by měla dorazit příští týden, max za 14 dní ale to bych už měla týden zpoždění tak su zvědavá.

vanea
31. říj 2016

Ahoj holky, ovulka se měří později odpoledne, ráno se dělají těhu testy. Tzn ideální třeba dělat ovulační test vždy v 17 hod (já mám vyzkoušené, že nejlépe viditelnou čárku mívám okolo 16hodiny). Ale záleží to tělo od těla, některé je nastavené malinko jinak a viditelnější čárky jsou třeba až pozdě večer, nebo naopak už v poledne🙂 to si musíte vyzkoušet..obecně se ale ráno ovulace neměří. Je to jiné než těhu testy

maggie_
31. říj 2016

@kolibricek36_ Aha 😀 tak to je jedno, jen se to nemá dělat ráno, spíš odpoledne, třeba kolem 3-4...a dvě hoďky před tím nemáš pít ;)

upuska
31. říj 2016

já si snad tenhle cyklus taky ještě testnu, mam tu zbytky testíků

lavender19xx
31. říj 2016

@tornadolu tak držím pěsti 🙂, já mám čerstvě po snaživém víkendu, kvůli nemoci jsem ani nedělala ovu testy, prostě... ponecháno přírodě 😀.

@upuska no takhle podbřišek jsem cítila naposledy při ovu v červnu a to bylo lehce bolestivé tulení (protože ta poloha, která se nejvíc doporučuje na početí, je prostě... umačkávající 🙂).

upuska
31. říj 2016

@lavender19xx tak a teď 14 dní pozorování a čekání 😎 škoda těch testů, to by mě bývalo zajímalo..budeš je ještě zkoušet? kdybych já se měla řídit vyšetřením od dr. tak předpokládaná ovu bude až asi příští úterý..podle testů už před víkendem, asi je fakt ještě zkusim... a jak ti je?

jinak jsem zjistila, že jestli je každý cyklus ovulace na jiném vaječníku, tak na tom levém jsem teď měla 3x po sobě 25dní..na pravém to trochu hapruje 23, 21, 26..tak uvidíme, co bude teď..ale je tedy asi dost pravděpodobný, že ovulace bude uplně jindy než minulý měsíc..

tornadolu
31. říj 2016

@lavender19xx no uvidíme snad nepůjdu zas na vyvolavačku... Budu doufat ze to bude vše ok 😉

pitris77
31. říj 2016

@kolibricek36 taky doporučuji odpolední hodiny... zkoušela jsem to ráno i večer, abych věděla, co je lepší a jednoznačně odpoledne byly čárky viditelnější. Já testovala cca kolem 18-19 hodiny...

lavender19xx
31. říj 2016

@upuska noo, nebudu to hrotit, týden se asi ještě budu kurýrovat z rýmy a pak.. Jako těch testů mi líto je, asi je pak prubnu místo tt 🙂, když už jsem je kupovala.. Dneska už to šlo, jen jsem často musela říkat "moment" a odvracet se se smrkáním 😀,ale jinak dobré. Takže když mám čas myslet na blbosti, tak si říkám, jak se děloha stihne tak rychle zase vystlat, když bych fakt měla ovu hned po ms... aby se vajíčko mělo kam zavrtat 😲.

Noo, jako že je ovulace jindy podle vaječníku? To bys byla opravdu speciální případ 😀, nechceš si to ještě rozmyslet? Délka cyklu je myslím podle vícero faktorů, životní styl, stres apod., ale tak vem si mě, do léta jsem měla ovu v půlce cyklu dlouhého 28 dní a teď se mi to zkrátilo a posunulo hned po ms..

@tornadolu přesně tak, myslet pozitivně 😉

krisatko
31. říj 2016

Ahoj dámy zdravím Vás. Čtu že některé jste těsně po snažení nebo těsně před.... Tak tfuj tfuj tfuj 🙂 Já dnes dostala tehu průkazku 🙂

tetr
31. říj 2016

@krisatko Gratuluji

upuska
31. říj 2016

@lavender19xx já nevím, to jsem vyčetla v diskuzích tady 😀 a proto jsem psala JESTLI...ale vzhledem k tomu, že někdo mívá jeden vaječník klidně nefunkční úplně, tak proč by nemohly fungovat různě..no doufám, že už nebudu mít prostor to na sobě zkoumat a MS nedorazí..

upuska
31. říj 2016

@krisatko ahoooj 🙂 a jak ti je?

kolibricek36
31. říj 2016

@krisatko no, posilam velkou gratuaci

petuliee
31. říj 2016

@krisatko parada gratuluji 😍

krisatko
31. říj 2016

@upuska parádně, vůbec o něm nevím. Jenom když je mu moc zima tak trochu píchne podbřišek ale jinak žádné zvracení a tak 🙂 Doufám, že mě vy dvě @upuska a @lavender19xx budete brzy následovat 🙂))

A ostatním moc děkuji za gratulace 🙂

tornadolu
31. říj 2016

@lavender19xx no uvidíme 9.11.jesli dojde MS.

lavender19xx
1. lis 2016

@krisatko tak to je fajn, že je ti dobře 🙂, no ráda bych už taky řešila příjemné věci, třeba brzy budu 😉

@upuska to by bylo fajn, však stačí bohatě jeden funkční 🙂

stomi
1. lis 2016

Zdravím dámy, jsem 10DPO a 4.11. bych měla dostat MS, od včera mě bolí dole, někdy pichne v levo, někdy v pravo, trochu jako jako na MS, což nemívám, není mi nic než dostanu MS, max se zhorší pleť, což se stalo, ale bolest v podbřišku přijde až s 1. dnem MS. K dotazu....má smysl si dělat test nebo cítím popichávání jen proto, že bych si to strašně přála.....taky mám sem tam bílý výtok....Má někdo zkušenost?

beata.n
1. lis 2016

Ahoj snažilky 🙂

člověk tu chvíli není a hned může dočítat milion stran 😀
Jak se máte? Nějaká nová těhulka?
Já zkusila tento měsíc ovulační testy-ovulace podle nich byla včera, tak uvidíme, jestli to bude mít nějaké výsledky 😵

beata.n
1. lis 2016

@kolibricek36 Ahoj, já testuji každý den ve stejnou hodinu. Dala jsem si to že v 15hod. Protože v práci obědvám ve 12hod., tak abych už i potom tolik nepila. Tak snad testy ukázaly dobře, že včera byla ovu

bonynka1981
1. lis 2016

Ahojky holky. Jsem 4DC. Tento měsíc nic. Pritel dnes odletěl do ameriky ☹. Takze prosinec je posledni pokus. Držím pěstí at mate dárečky v podobe dvou carek pod stromeckem. A nebo i driv samozřejmě 😉. Uz to bude rok od posledního tehu....

beata.n
1. lis 2016

@bonynka1981 Ten měsíc ti uteče jak nic uvidíš. Věřím, že jak si budete odloučení, že i to dokáže udělat své a budeš mít //. Nevěš hlavu...i když sama za sebe vím, jak těžké to je-snažíme se už rok a kousek a nic...

krisatko
1. lis 2016

@stomi s testem bych počkala aspoň do toho pátku. To už je jen pár dní,...

lavender19xx
1. lis 2016

@stomi můžeš to zkusit, ale nic tím neuspěcháš 🙂, pokud se ještě vajíčko nezavrtalo do sliznice, nevylučuje se hcg, zkus vydržet pár dní 😉.

Jsem dnes 11DC a na čípek jsem měla teda čas až odpoledne, ale je měkký jak bahno, takže ovu probíhá, přítel už je zase samozřejmě za sedmero řekami a sedmero horami, ale.. tulení bylo včera ráno, tak by to mohlo klapnout, co? 😀

petuliee
1. lis 2016

Ja dnes 5DC na ovulaku uz je dušík minuly cyklus 22dni tak taky pomali sup na to cipek sem nezkoumala 😁

Strana