icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
12. lis 2016

@lavender19xx jasne berem do party i @upuska.

kolibricek36
12. lis 2016

@beata.n my se taky snazili den pred a den po dalnici - ten muj proste v den dalnice usnul jak spalek, tak jen muzu doufat ze se podarilo - i kdyz pri me smule, kdo vi....

lavender19xx
13. lis 2016

@beata.n ou, no tak uvidíš, jak to bude pokračovat. Ale večeře je skvělý nápad 😉.
Můj včerejšek byl cestovní i kulturní, do postele jsem se dostala před půlnocí, takže dnes pěkně pomalu a budu dělat jen to, co budu chtít 🙂.
Akorát mám špatné svědomí, protože jsem si včera dala s kámoškou víno.. Nechce (a ani to nejde) se mi každému vysvětlovat, že se snažíme a tak jsem pozvolna vypila dvě sklenky, ze kterých vůbec nemám dobrý pocit. Víno bylo vynikající, svatomartinské, ale určitě bych se bez něj dobře obešla.. celou cestu domů jsem si slibovala, že jestli to tenhle cyklus klaplo, že se polepším 🙂.

lavender19xx
13. lis 2016

Tady u nás poletuje sníh- doufám, že jste si při prvním sněžení něco přály, dámy 🙂.
Já si přála včera, když začal padat.

kolibricek36
13. lis 2016

@lavender19xx no, to by mě nanapadlo... 😨

beata.n
13. lis 2016

@lavender19xx Tak véča dopadla výborně-i mi přišlo, že po delší době jsme se oba uvolnili a povídali jsme si jako dřív,poslední dobou furt oba řešíme své práce, nový byt, děti a nějak né moc náš vztah. Včera jsme byly v muzeu čokolády a bylo to super-děti navštívily peklo-s brekotem 😲 😀

Tenhle víkend je super. Z vína si nedělej vrásky,dvě skleničky opravdu ještě nikoho nezabily. Při prvním těhotenství jsem dokonce ani nevěděla, že těhu jsem-nesnažili jsme se a měli jsme tam dvě velké párty, kdy jsem se fakt nešetřila-jo to jsem byla ještě mladá 😀 a syn je ok. Jasný, když člověk už ví, tak se krotí, to ano, ale dvě sklenky nevadí. Já si i ráda v létě dala malé vychlazené pivo-jedno.

JInak dneska se mi zdálo, že jsem těhotná-furt jsem si dělala testy 😀 To je snad poprvé, co se mi o těhotenství zdálo. Ale tento cyklus nebude nic-mrcha se pomalu rozjíždí-ale udivuje mě, že přišla skoro o týden dřív....

luciasek1987
13. lis 2016

Holky jsem 11 dni po injekci ovitrielle a 9 dpo... nevim co me to napadlo ale testovala jsem z druhe ranni moci ... v urcitem uhlu se mi zda ze neco vidim... ale mozna si to jen nalhavam.. je mozne ze mam v tele jedte hcg z injekce? Diky

jullli
13. lis 2016

@luciasek1987 mas foto jsem dnes 8dpo teda bez inkekce a napadl me podobny napad testovat... Jinak podle me uz by to nemuselo byt od injekce ale od tehu ;)

lavender19xx
13. lis 2016

@beata.n to je zapotřebí, tak je fajn, že jste si to užili 🙂. A děti aspoň budou mít trošku respekt, z pekla 😉.
Já si ani tak nedělám vrásky z toho, že by to mohlo něco způsobit, ale že mi to prostě nesedlo, už jsem cítila, že se do toho vína i nutím.. Nebyla jsem vůbec připitá, protože jsme i jedly, ale už pár dní zase cítím nějaké tlaky v podbřišku, tak jsem si říkala, že by to byla blbost si to takhle pokazit. A dneska zase nějaké akce v podbřišku, nevím, jestli je to předzvěst ms, jsem 23DC, takže nezbývá než těch pár dní vydržet, aby se ukázala pravda, čípek je zatím tvrdý 🙂.
Jo, těhotenské sny jsou výživné, to tu známe 😀, ona někdy mrcha přijde, jak se jí to hodí, u mě to je v drtivé většině, když někam mám jet nebo máme oslavu ☹ 😀

luciasek1987
13. lis 2016

@jullli jojo ale na fotce neni videt vuuubec nic... koukej...

tornadolu
13. lis 2016

@luciasek1987 jak dloho jsi s požďenim?

jullli
13. lis 2016

@luciasek1987 nejaky naznak bych tam mozna videla asi tak jako u me 🙂

luciasek1987
13. lis 2016

@tornadolu mam to dostat az ve ctvrtek..

beata.n
13. lis 2016

Holky tak jsem zmatená-mrcha se v plné síle nerozjela, ale krev je tmavá a jdou i ven pucky-ale co mě zarazilo je to, že jsem chtěla dodělat ovulační testy co mám doma a celý min. týden jsem měla jen slabého dušíka a dneska jsem koukala jak puk- na testu je viditelný duch, jak den před ovulací 😕 Je možný, že to může značit nějaký problém v těle? Na těhu si už zálusk nedělám, díky těm puckům....

upuska
13. lis 2016

@lavender19xx @kolibricek36 zdárek, to me těší, děvčata, že mě berete do party, ale já si tenhle cyklus velké iluze nedělám. Náš plán tulit se obden vzal za své a naše score je fakt žalostné..o podbřišku vůbec nevím a prsa se ozvou občas.. Čípek je několik dní tuhý, ale dneska strašně nízko.. V úterý ráno mám jít na masáž a váham..nerada bych zazdila i tu malou jiskricku naděje a stejně tak nerada bych zbytečně prošvihla příležitost nechat si porovnat pánev ☹

luciasek1987
13. lis 2016

Holky zitra budu 10 dpo, jelikoz me ode dneska boli bricho jako na ms tak zitra zkusim testnout.... kdo testne se mnou?

beata.n
13. lis 2016

@upuska Nevěš hlavu- taky jsme si plánovali, jak se do toho hezky opřeme a moc jsme tomu nedali 😠 Ale příští cyklus to chceme napravit....
Být tebou, tak na masáž vyrazím-hezky se odreaguješ a chvíli vypneš-a hlavě uvolníš tělo 😵

@luciasek1987 už jdeš na to? Tak držím palce, ať se na testu objeví očekávané // 😵
Já počkám, kdy se konečně rozjede mrcha na plno-snad už zítra, ve středu jedeme na koncert do Prahy a nerada bych řešila mrchu tam...

beata.n
13. lis 2016

holky přikládám foto testů-čárky vypadají trochu slabší než v reálu

beata.n
13. lis 2016
beata.n
13. lis 2016

Holky nějak se mi to uložilo v blbým formátu...

petuliee
14. lis 2016

@beata.n tfuj tfuj at sílíííí 🙂

salenas
14. lis 2016

@beata.n duši na ovutestech jsou úplně normální, prostě to ukazuje, že je v těle hormon LH. Nic to neznamená. Koukni o stránku dvě dozadu, jedna holčina sem dávala své ovu a měla duchy celý cyklus, jen na ovulaci čárka jako hrom. Sílící čárku si pak hlídej na těhu testu, na ovu ne 🙂

lavender19xx
14. lis 2016

@beata.n teoreticky to může být buďto cysta nebo těhu, pokud se ti to nerozjede do zítřka, zavolala bych doktorovi.

@upuska myslíš, že by masáž tomu mohla tak moc ublížit? Já si právě nadávám kvůli tomu vínu, včera jsem byla úplně mátožná.. A dneska se mi zkrátil čípek a zdá se mi, že trochu změknul :-/, no uvidím, jak to bude pokračovat, do čtvrtku ještě času dost.
@luciasek1987 jejda, tak pozdě už jsem tu nebyla.. tak dej vědět, jak to dopadlo, držím pěsti 🙂

upuska
14. lis 2016

@lavender19xx já nevim no, říkají, že masáž bederní části zad a kříže se v prvním trimestru dělat nemá..natož když potřebuju nahodit pánev 😀 pořád si tedy řikám, že dokud nebudu mít zpoždění a na testu dvě čárky, tak budu konat jako bych těhotná nebyla..když jsem se na začátku října objednávala, tak jsem doufala, že už budu mít jasno..no jo no 🙂

to vínko bych si nevyčítala, když jsi nevycvakla celou flašku a nebylo červené..já jsem si v sobotu taky dala, ale vůbec mi tedy nechutnalo..tak jsem měla jen skleničku a něco..

lavender19xx
14. lis 2016

@upuska správný přístup 🙂. No to je právě ono- taky jsem se už chtěla objednat na jeden drobný zákrok s laserem, ale to se dělá jen přes zimu, pár měsíců čekačka.. A když doufám, že v té době už budu těhu, tak se mi do toho nechce.
Bylo červené.. právě si říkám, že mi asi uspíší ms, protože cítím podbřišek, mám zase citlivá prsa.. Asi s tebou budu držet basu tento cyklus :-/ 🙂.

upuska
14. lis 2016

@lavender19xx objednej se, když tak to zrušíš 😉 a citlivá prsa a bolavý podbřišek můžou být příznak MS ale stejně dobře i těhotenství, tak ještě pár dní napětí 🙂

kolibricek36
14. lis 2016

@lavender19xx hm, já se na to už fakt vybodnu - max 5 dní do MS, a nic krom citlivých prsou zatím nepozoruju - sice bazalka je posledních 5dní kolem 37° - hm, takže klidně MS může přijít a taky nemusí

lavender19xx
14. lis 2016

@upuska dobrá, když to říkáš 🙂, ale minule to bylo ganz to samé, takže by mě to moooc překvapilo. A asi bych skákala do stropu, že jako KONEČNĚ 😀.

@kolibricek36 tak dokud se bazálka drží, je to dobré 😉.

upuska
14. lis 2016

@lavender19xx no jsem zvědevá, jestli až to přijde, to bude to samé a nebo uplně jiné a fakt to budeme hned vědět, že se něco děje 😀

a jak se má @krisatko ??

kolibricek36
14. lis 2016

Hele cemu se zadarilo u nas

Strana