Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@beata.n a nebyla ta nakonec ta cysta?
@kolibricek36 to nevím-volala jsem si dneska na gyndu a dr mě objednal až na 4.ledna-při obtížích mám volat a vezme mě dřív. Ale říkal, že pokud nemám bolesti a na ms teprve čekám, tak mám vyčkat. Tak čekám 😠
@upuska té masáže bych se nebála, nebo toho nahrazování. Ja mám vlivem práce a ježdění dostihaku v minulosti záda na dvě věci od krcni patere až po kostrč a.mamzel mě musí masírovat hooodne do hloubky téměř co tři dny. A první tři týdny kdy sem ještě neměla ani potvrzené tehu jsem normálně jezdila na koni v plné zátěži. Takze toho bych se nebála .....
@lavender19xx kamarádka říkala, že když byla tehu poprvé, tak se ani nesnažili a ani netušila a prý v té době hooodne slavili a tak, dělala v baru a to většinou i hostí zvou na panáka. Údajně ji doktor rekl, že je na to mrně připravené. Že se počítá s tím že se o něm neví tak se prej umí chránit.
A jinak se mám furt stejně 😀 21.11. jdeme na druhou fází kombinovaného prvotrimestralniho screeningu. Minulý týden mi opět brali krev, mrně roste jak kdyby si nasadilo sedmimílové boty. Mělo být minulé pondělí 10+5 a bylo 11+2 😀 tak snad těm screening dopadne dobře a už to bude moct manžel pustit do světa. Už ho neba vysvětlovat cizím proč sem furt zalezlá v baráku 😀
@upuska na to si stačí najet na začátek této diskuze 🙂, zakladatelka zjistila těhu po dvou týdnech (únor 2016), podbřišek popisovala tak, že čekala ms, takže to asi fakt nebudeme vědět do poslední chvíle... Schválně jsem to tu lehce projížděla, protože jsem viděla, že má termín ještě letos, takže měla štěstí 🙂.
Mně se čípek zase zkrátil o něco, zatím o moc nezměkl, ale u mě to vždycky trvá až do dne ms, takže to nic neznamená. Akorát jsem už po dnešku hrozně utahaná, ještěže je ve čtvrtek svátek 🙂.
@kolibricek36 krásná předzvěst 🙂
@lavender19xx to se nedivim 🙂 já si teď jen občas trochu loknu piva když potřebuju zapít mastné... Neutralizovat žaludek 🙂
Ahoj holky, tak poslušně hlásím, že ms se rozjíždí 😒 Ale aspoň něco, může začít nové snažení-což, to také není k zahození 😀 😀
Ale jsem i radši, potřebuji si dát váhu do pořádku-docela jsem přibrala, tak teď čekám na sestavení jídelníčku od trenéra a jdu na to-a't se pak v těhu nemusím hrozit těch čísel na váze 😀
@upuska no. Myslím že po tomto víkendu už bude po utajování. Původně sem to Bio otci ani nechtěla říkat, ale Bracha ceka potomka v únoru a my v červnu tak jsem si řekla, že by mohla být sranda jak to s ním slahne když se to dozví najednou. Tak sem mu vymyslela takový "dopis" A4 přeložena na půl v obalce. Po vytažení uvidí text "SEDNI SI, PORUC SI PANAKA, NASAD SI BRYLE A OTEVRI ME" po otevření dva ultrazvuky, jeden brachuv "V UNORU" druhý nás "A PAK ZNOVA V ČERVNU BUDES DEDKEM"
Brácha psal ze mám fotit výraz v obličeji po otevření, lepší asi bude to natočit 😀 abyste rozuměly, my se s biootcem ani jeden nestykame. Ale kdykoliv se náhodou potkáme všude rozhlasuje jak jsem jeho milovaná dceruška.
@beata.n ano, to je to pozitivum, že je tělo v pořádku a začne se odznova, i když jsi to teď měla dobrodružnější 😉. S tím jídelníčkem fandím, je to fajn nasadit nějaký režim před. Já jsem taková tyčka, že pro mě spíš bude to nabírání (až bude!) zajímavý zážitek 😀.
@krisatko souhlasím, když to mezi vámi není žádné srdečné, tak ať zažije více vzrůša naráz 🙂, třeba se pak obrátí o 180° 😉. A pěkně vám to s bráchou vyšlo v jednom roce 🙂.
@lavender19xx no to Teda... Teď ještě aby to vyšlo jak chce naše mamka. Oni cekaj kluka tak my prej musíme holku 😀
@krisatko @lavender19xx jinak holky ta masérka mě dneska pěkně zrasila..mám záda citlivý, jak kdybych tam měla modřinu vedle modřiny..to už se mi dlouho nestalo, abych to takhle blbě snášela....a celý den mi zlobí termoregulace, pořád je mi zima..dopoledne jsem měla pocit, že se mi v očích objevil onen pověstný lesk v oku, ale během odpoledne se kamsi vytratil, už si ani nepřijdu tak krásná..suchý šampon nefunguje věčně.. 😀 😀 takže MS dávám ještě den, maximálně dva 😎
@krisatko aha, budoucí babička je nějaká náročná, koukám 🙂. Taky nevím, jestli to budu chtít vědět, asi joo.
@upuska ou, tak ale to se má říct, když už to jde do bolesti, aby zmírnila.. to nemá cenu, pak dva dny trvá, než se to tam rozleží. Mně se ještě neudělal žádný megajebák, jako se mi udělá pár dní před ms, ale známe to.. 🙂
Prý král, sto bodou! 😀
tak co holky je 16 očekávám šťastné zprávy 🙂
@lavender19xx tak jsem pořád královna 😀 samotná masáž mě nebolela, až k večeru se to rozleželo, ale dneska už je to dobrý..
Tělo tě napíná co..třeba není důvod, aby jebák klíčil 😉 chtělo by to tu zase nějaký přírůstek, už to tu nějak stagnuje 😉
Holky, jak je to s pitím kontryhelového čaje? Pije se od 1.DC do ovulace? Dneska přes oběd ho musím splašit.. 😎
@upuska To taky někdy mívám, že to pak bolí, ale další den je to super.
Když jsme u té Váhy, se mě kdosi ptal "Kolik už jsi přibrala?? " :D Tak sem řekla, že jsem kilo shodila :D :D Prej jakto? Těhotný dycky přibíraj a strašně! Říkám tak asi sem nějaká vadná, že se nevymlouvám na mrně a nervu do sebe vrchem spodem pátý přes devátý ale jím pořád stejně zdravě a pravidelně. 😀
@upuska já jsem právě jednou masérce neřekla, že by měla ubrat a dva další dny jsem si připadala jak pochroumaná 🙂. Ale je dobře, že jsi pořád královna 😉.
Noo, uvidíme, pořád je ještě čas.. včera jsem snědla balení čokoládových bonbónů, což běžně před ms dělám, protože MUSÍM... 🙂
Jop, kontryhel od prvního dne cyklu do ovulace. V každé lékárně ho určitě budou mít.
@krisatko buď ráda 😉, někdo to tak má, že nejdříve ubírá a pak teprve nabírá. A ty jsi už i ten začátek měla takový nenápadný, prostě rarita! 🙂
Dobré dopoledne holky...Tak já jsem objednaná na gyndu 2.12. na provokačku. Jelikož už jsem to před dva měsíce nedostal...Nééé nejsem těhotná, takže budeme nasazovat jinčí prášky Utroš nepomohl 😒

Ahoj holky 🙂
Tak ms stále nikde....i špinění už skoro není, tak nechápu-na těhu testu nic. Ještě vyčkám a uvidím- ale zatím ani náznak, že by měla přijít ms-nejsem ani jako běžně nafouknutá, prostě nic, ani bolesti-což je divný. Přijdu si jak tydýt- dvě děti a já teď nevím, co se mnou je, nebo není. Ale těhotně se necítím.
@lavender19xx na zákrok se objednej-kor když se dlouho čeká-zrušit se to může vždycky 😉
Tak já jdu na orient.tance, tak tu budu večír.