icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
16. lis 2016

@upuska_ No jistěže 🙂

digisek
16. lis 2016

@maggie_ holka holka s tebou si to tvý tělo teda taky pěkně hraje vid ☹ ..... no třeba si říká že do svatby to nepotřebuješ tak tě tou mrchou nechce otravovat 😀

krisatko
16. lis 2016

@digisek @maggie_ to je dobrá hypotéza, že si tělo dává pause do svatby.... Ale neztrácej naději, třeba jen bude ovulka později a zadaří se jak u nás 🙂 ..... (asi by mi už měl někdo sundat ty růžový brejle)

beata.n
16. lis 2016

@lavender19xx
@upuska

Lavander to se máš, že jsi tyčka- já také bývala-jo kde ty loňské sněhy jsou 😀 Po obou těhotenstvích jsem si nějaká kilča naavíc nechala-asi na památku, aby mi nebylo smutno 😔 😀 A teď se jich nemůžu zbavit.... Mám i problém, že většinu času sedím v autě, nebo v kanceláři, tak to blbě vyběhám. Ale jdu do sebe.

Tenhle cyklus fakt stál za to....do poslední chvíle jsem si myslela, že to vyšlo...tělo jedno blbý, takhle mě mást..

@upuska Fakt jsme krajanky??? 😨 o je super! Klidně můžeme někdy posedět, pokud jsi někde blízko- já jsem tu chvíli-v červnu jsem se přistěhovala z Budějovic, tak krom zaměstnanců a rodiny tu nikoho nezmám

beata.n
16. lis 2016

@krisatko Vymyslela jsi to výborně, jak to říct taťkovi 😀 😀 Určitě si toho panáka rád dá. J8 jsem dělala u druhého těhotenství poukaz na mimčo-vzhledem k tomu, že to vycházelo na Vánoce(to oznámení rodině), tak to bylo super načasované. Buď i ráda, že ti není zle-já u obou kluků blila jak amina a není o co stát-a první měsíce jsem vypadala, jak při nástupu puberty, no hrůza, tak si to užívej 😀

beata.n
16. lis 2016

Holky já jsem ko- celý den dneska s mamkou běhám po obchodech a kupujeme dárky. Docela jsem i přemýšlela, jak jsou ty mé děti čím dál víc náročné......kde jsou ty časy, kdy chtěli k Vánocům živou kytičku??? Néééé, teď to je samé lego a dokonce hračky, u kterých ani nevím, co to je-ještě že máme google 😀 😀

Jdu hodit sprchu a udělat ze sebe člověka-večer razíme do Prahy na koncert Wohnoutů, tak aspoň nějaký relax

kolibricek36
16. lis 2016

Holky pomoooc, z niceho nic na ne vlezla priserna depka - uplne slzave udoli - musim se uklidnit driv nez dojde manzel z prace ...

beata.n
16. lis 2016

@kolibricek36 copak se stalo??

kolibricek36
16. lis 2016

@beata.n nic zvlastniho, jen jsem myslela zds vubec nekdy se to mimi povede. Sice uz se povedlo, ale nedopadlo to dobre

maggie_
16. lis 2016

@digisek @krisatko_ To by od ní bylo pěkný, jako je to moc fajn to nemít, ale už mě to sere 😀 jenom se akorát pořád bojim, kdo mi jednou řekne: "Hele víš, že máš červenej zadek?" 😀 😀

janina29k
16. lis 2016

@maggie_ možná blbej dotaz, ale máš v pořádku štítnou žlázu? Kontrolovali ti ji teď někdy? Mě nefungovala vůbec a proto jsem do září měla 3x MS za celý rok. Teď mi už zabrali prášky tak funguje dobře.

janina29k
16. lis 2016

Ženy já mám pocit, že už jsem se fakt zcvokla. Mám žaludek jak na vodě. Si to normálně vsugerovávám. Pochybuju, že by se nám zadařilo. A pokud by se zadařilo, tak pochybuju, že by mi bylo zle po pár dnech. Už aby bylo toho 22. ať vím jak jsem na tom. Teda dneska jsem si koupila tt, ale počkám si.

lavender19xx
16. lis 2016

@beata.n je dobré jít do sebe, kdo jiný by to měl udělat 😉. A jo, tělo mate ostošest (!), nebo se nám jen snaží do poslední chvíle plnit naše přání- vidíte holky, jak silnou vůli máme? Kdyby byla ještě silnější, tak i ty dvě čárky vytlačíme! 😀
A pozdravuj kluky Wohnutý, to budeš mít fajn večer 🙂.

@kolibricek36 je líp? 😉 Ono je to někdy třeba, vyplakat se v ústraní, pokud to jde, pak je zase líp..

@janina29k jak jsem psala výše @beata.n, naše přání mají velkou moc 🙂, nejlepší je, jak se člověk cítí důležitě pár dní po ovulaci a pak to spadne s příchodem ms... 🙂 Já uvidím zítra, jestli uvidím.

janina29k
16. lis 2016

@lavender19xx držím palce, aby mrcha nepřišla!

upuska
16. lis 2016

@kolibricek36 doufám, že už je líp..někdy je potřeba ukápnout slzu..já jsem byla na skok ve městě a uvědomila jsem si, že se začínám na maminky s kočárkama dívat s lítostí..do pláče mi vyloženě není, ale ouvej je mi dost..od rána lehce špiním, koupila jsem kontryhelový čaj, tak MS může dorazit v plné síle, ať můžu začít s další kúrou..i když mě to na jednu stranu už vůbec nebaví...a spíš než odhodlaně se cítím rezignovaně..8. cyklus za námi..

its_my_life
16. lis 2016

Ahoj děvčata, doufám, že nevadí, že se vtírnu 🙂
Mám druhý den zpoždění MS, včera na testu duch, ale až po limitu, takže zítra další testování, tak jsem zvědavá, potřebuji si nějak zaměstnat hlavu :D Částečně mi s tím tedy pomáhá 18m cácorka, kterou už máme. Ale jsou to nervy, vydržet netestovat :D

kolibricek36
16. lis 2016

@lavender19xx @upuska nějak mi došlo, že by bylo lepší to vzdát - než se upínat na nějaký zázrak ....
sice 8.12. jdu na preventivku, tak mám v úmyslu jí říct, at mi udělá aspon hormonální profil.

lavender19xx
16. lis 2016

@kolibricek36 řekni, dobrý nápad 😉.

@janina29k dík 🙂, ale už cítím, jak se mi na tváři klube jeden kousek, no.. no to může být čistě z té čokči 🙂.

krisatko
16. lis 2016

@maggie_ naprosto přesně chápu jak to myslíš a jak pořád cekas kdy už. Taky sem chodila preventivně dva měsíce v kuse na záchod co chvilka, pokaždé při zvláštním pocitu jako když zacina ms a nic. Když něco tak jen výtok. A nakonec už ani nedorazila. Vlastně přesně dva měsíce. Od 20.7. do 20.9. kdy sem poprvé zahlidla slabou druhou čárku na testu.

lavender19xx
17. lis 2016

@janina29k zatím je držíš velmi kvalitně! 😉

@its_my_life ahoj, včera se mi to tu večer sekalo ostošest, tak už jsem neodepisovala, no to je to nejtěžší- vydržet a dělat něco smysluplného 🙂. Tak ať ti v tom cácorka pomáhá 😉.

upuska
17. lis 2016

@lavender19xx tak jak jsi na tom, holka moje? Doufám, ze líp než já - 1.DC

tornadolu
17. lis 2016

Ahoj holky tak jsem dneska 40Dc test jsem si delala včera a bili včera ne bolelo břicho brečet tak si rikam tak konečně MS a nic 😓 dneska teplota 37.jsem z toho hotova.. V pondělí jdu k New gynekologii tak jsem zvědavá co mi řekne

tornadolu
17. lis 2016

A teplotu nam ted 37,7,jen tak jsem si ji zakusila to by to nelo znamenat?

jullli
17. lis 2016

@tornadolu takovou teplotu mam bezne vecer a honim duchy druhy den je to tezko soudit :(

krisatko
17. lis 2016

Hezký večer dámy. Sedím na pohotovosti s bodavyma bolestná kolem pupku. Zřejmě zlucnikovy záchvat. Ale protože jsem tehu delali krom břicha i utz mrnete. Asi zrovna tančilo sambu protože tam sebou mrskalo mavalo tapickama a vystrcilo na nás zadeček. O půl hodiny později na utz břicha už v klidu leželo 🙂

tornadolu
17. lis 2016

@jullli no dekuji za info...

lavender19xx
17. lis 2016

@upuska takže dorazila... tak třeba ten kontryhel zabere pěkně 😉. Já ještě nic, občas mi v podbřišku píchne, milionkrát jsem se dívala, ale mrška nikde. Jestli mi chce zpříjemnit zítřejší cestování na víkend, tak teda pěkně děkuju předem 😀, to abych se preventivně do autobusu nabalila.. Teď jsem na vážkách, když přes noc nedorazí, jestli už mám fakt testovat zítra ráno, protože pak budu na víkend v čudu.
@tornadolu ou, no teplota je normální, ona spadne o trochu níž až s příchodem ms.. To mě mrzí, že se ti to opakuje.
@krisatko ale holka, co to čtu?? No hlavně že je mrně veselé, držím palec 🙂, ať jste oba brzy doma.

krisatko
17. lis 2016

@lavender19xx chtěli si mě tam nechat i když na nic nepřišli. Takže jedu domů dám si zdravou veceri a pujdu to zaspat.

tornadolu
17. lis 2016

@lavender19xx jsem z toho nějaká smutná... Třeba nebudu mic mit deti...

lavender19xx
17. lis 2016

@tornadolu ale to je hloupost, takové myšlenky.. Třeba se ten cyklus jen potřebuje srovnat, v pondělí to všechno doktorovi řekni a uvidíš 😉

Strana