icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

upuska
17. lis 2016

@krisatko Tak se žlučník nepotvrdil? A je ti líp? Mě prvně napadlo, jestli nemůžeš mít skřípnutý nerv..

@lavender19xx aaa, to je napínavý 🙂 co říká čípek a co intuice? podle toho bych asi viděla testování 😉 já jsem si dala první téé a docela mi i chutnal..

lavender19xx
17. lis 2016

@upuska jo, napínavé jak malé gaťky... 😀 Musím se přiznat, že jsem zbabělec a na čípek jsem dnes nesáhla.. možná zítra ho prubnu, ale dnes už to nechám být. Intuice? Myslíš tu úžasnou ženskou věc, která ti řekne, jestli se máš začít učit štrykovat miniaturní ponožky, nebo je na to ještě nějaký čas? Tak ta mlčí jak zařezaná! 😀

upuska
17. lis 2016

@lavender19xx jo, přesně tu myslim 😀

lavender19xx
17. lis 2016

@upuska já to tak nesnáším, tohle období... s největší pravděpodobností se ráno probudím s mrškou, ale do té doby si budu muset zatrhnout každou myšlenku, které by mohly narůst křídla, protože jinak hrozí blázinec.. 🙂

krisatko
17. lis 2016

@upuska Nene. Ani žlučník, ani játra ani žaludek.... Krevní testy nic ani utz nic. Krom toho krepciciho prcka. Přesto si mě tam chtěli nechat, tak jsem jim zamávala a šla domů. Už to pomalu přechází.

kolibricek36
17. lis 2016

@lavender19xx tak štrykovat neumím, na to nemám vlohy 😀 😀 😀 na to kdyby něco mám manželovu mamku - minule mi už říkala, že mi uplete vybavičku - hm, jesti to někdy bude to je ve hvězdách 😕
@upuska takže mrcha ti dorazila - no já ji čekám nejpozději v sobotu - tedy jestli si zas nebude se mnou hrát na schovávanou 😀 😀 😀

kolibricek36
17. lis 2016

@krisatko no, hlavně že to nebylo nic tak strašného - tedy pokud to přešlo - přeji hodně zdraví oboum 🙂

janina29k
17. lis 2016

@lavender19xx to jsem ráda, že zatím nic. Zkus vydržet do pondělka. Jestli jsi těhu, tak to bude přesnější a pokud přes víkend dorazí, tak ušetříš test. Stále držím pěsti, aby to konečně vyšlo.

upuska
17. lis 2016

@kolibricek36 dorazila no, včera jsem začala špinit, tak to bylo jasný, klasický průběh..a dneska se to rozjelo..doufám, že to už nebude horší, zítra jedeme pryč na celý víkend..

kolibricek36
17. lis 2016

@upuska no my měme taky nabyto - zítra jedu do Valmezu na krajkářské trhy - musím něco vymyslet pro segru na narozky a vánoce do kupy . nemáš nějaký nápad - vloni jsem ji upaličkovala obraz
v sobotu jdem ke tchánovcům - manželova mamka si vyvrtla kotník ...... k tomu slepý děda .... no paráda
já nic udělaného nemám - navíc dělám ted bambulky dětem od školky na besídku

petuliee
17. lis 2016

Tak uz i ja se blizim do "cilove" rovinky pokud se zadarilo tak je to 14dni po oplodneni. Tak uvidime sem zvedava napnuta... Ale zase mam chut na bram salat. Tak jak u malyho 😂

janina29k
17. lis 2016

Tak je to bezva. Budu mít co dělat. Konečně máme hotovou stránku na náš obchůdek a můžeme na ní konečně začít pracovat. Člověk zaměstná myšlenky jiným směrem.

digisek
18. lis 2016

@maggie_ hlavně že tě neopouští humor 😀

beata.n
18. lis 2016

Dobré ráno ve spolek 😀

TAk kdo tu čeká na testování?
@kolibricek36 ?

Mě se mrcha ještě drží, tak už chci aby šla pryč, ať můžeme začít...

lavender19xx
18. lis 2016

@kolibricek36 já lehce štrykovat umím, ale ponožtičky a čepičky bych se musela naučit 🙂.

@janina29k pořád nic 🙂, tělo mě udržuje v napětí... No ráno byl takový šrumec, že jsem testovat nestihla a o víkendu jsem pryč, takže to bude napínavé dál, show ještě neskončila 😀.
Jaký obchůdek? 😉

janina29k
18. lis 2016

@lavender19xx koupili jsme pár balíků second handového oblečení z Anglie a sehnali dobrýho dodavatele na nové oblečení pro děti. A to co sestřenka vyřadí po dětech, ta už další neplánuje. První album už mám vložené. Ale to nejmenší, ty další budou horší.

kolibricek36
18. lis 2016

@beata.n no, zacla jsem lehce spinit - takze ani testovat nema cenu....

lavender19xx
19. lis 2016

@kolibricek36 tak jsme na tom stejně, mně přišla mrška dnes ráno... ☹ Díky všem za držení palců, bohužel se tělo rozhodovalo jen o dva dny navíc.

petra1612
19. lis 2016

Holky, u nás taky nic ☹ Ve čtvrtek jsem začala špinit, tak jsem to obrečela, že budeme čekat zase 5 týdnů na další šanci. Jenže včera se ms nerozjela, zase jsem jen špinila, tak ve mě vzrostla malilinkatá naděje. A dneska test sněhobílý a ms zatím nikde. Tak já teda nevím, co je to za blbý fóry ☹

petuliee
19. lis 2016

Tyjo to me mrzi holky 😞

krisatko
19. lis 2016

@lavender19xx tak to mě mrzí... Vy s upuskou vážně držíte při sobě..... Tak snad příště.

petuliee
19. lis 2016

kdo je ted na řad holky?

kolibricek36
19. lis 2016

@lavender19xx no, poradne se rozjela az dneska rano jsem namekko - doufala jsem ze jsme se trefili 😱

petuliee
19. lis 2016
bonynka1981
19. lis 2016

Ahoj holky. Hlásím se po delší dobe. Ani jsem nemela chut psat ale četla jsem vas. Minulý týden me odvezla zachranka. Diagnóza je vyhrezla plotynka ☹. Chodim o berli a na kapacky. Mam se modlit at nejsem těhotná protoze do mě balí sracky ☹. Přítel se mi vrátil z ameriky brzo takze jsme makli a teď prislo tohle. Tohle je šílenej rok. Od dubna je vse spatne u me ☹. Preji vsem at jsou brzy tehulky.

petuliee
19. lis 2016

BT 37,4 stupnu, unava jak cert ale do stedy stále daleko

krisatko
19. lis 2016

@bonynka1981 jejda chudino.... To je Pech ☹ co zkusit dornovku? Třeba by to trochu pomohlo.

janina29k
19. lis 2016

@petuliee já teda BT neměřím, ale unavená jsem a nějak mi blbne žaludek, mám hlad zvedá se mi z hladu, najím se a zas je mi těžko ( i po salátu, co jsem si dneska naordinovala). Já čekám jen do úterka co se bude dít nebo nebude - doufám

@lavender19xx to je mi líto, příště to určitě vyjde

bonynka1981
19. lis 2016

@krisatko copak to je zač ta dornovka?

lavender19xx
19. lis 2016

@krisatko držíme, v dobrém i zlém 🙂. Už mám lepší náladu, ráno jsem měla chvíli krizi..

@bonynka1981 oups...tak ať je brzy líp, to je smůla (a po smůle přijde štěstí 😉).

Strana