icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

petuliee
19. lis 2016

@janina29k tak v utery uvidis ty a stredu ja 😊

kolibricek36
19. lis 2016

V loni 2dny pred Stedrym dnem mi dr. potvrdila ze jsem tehotna- krasny darek- dneska se me manzel ptal co bych chtela pod stromek, a ja mu rekla ze aspon panenku - on uz vi- vzdy jsem se nad ni rozplyvala

krisatko
20. lis 2016

@bonynka1981 je to typ fyzioterapie. Aplikuje se i na koně a psy. Kamarádce tak napravovali u ní vyhozené plotynky a u kobyly krizové obratle.

lavender19xx
20. lis 2016

@petuliee takže teď zbýváte @janina29k a ty, my ostatní zase chvilku pauza, držím pěsti 🙂.

Tak jsem to počítala, tento cyklus (dnes 2DC), pokud bude ovu v půlce, to na tulení nevyjde, ale v prosinci to vypadá ideálně 🙂. Vypadá = pokud se mi cyklus nezkrátí nebo neprodlouží o 10 dní, což mi zatím takové výkyvy neudělal, naštěstí..
Takže aktivní tulení až o Vánocích... chjoo, to už jsem myslela, že budu někde vyvrácená nad mísou a se zdravou lesní barvou v obličeji budu všem vysvětlovat, že alkohol nee... ☹ 🙂

petuliee
20. lis 2016

@lavender19xx dekuji padla na me angina ale citim se ue by to mohlo vyjit v utery netrpélive testnu 😂

upuska
21. lis 2016

@lavender19xx holka, to mě mrzí..v tebe jsem věřila..takže se moje intuice sekla..☹ nu, jedeme dál stále jako "ceva pauta" 😀

lavender19xx
21. lis 2016

@upuska hele, vyjít to mohlo a holt se tělo potom rozhodlo, že ne.. Protože jsem si fakt připadala hezká (což si sama sobě neříkám tak často). Bylo to zlé jen v to ráno, protože jsem byla u mamky, měli jsme oslavy a to není nejlepší konstelace, když chceš být sama, řvát a rozmlátit cokoli, co se nachází v tvé blízkosti... 🙂 Takže jsem se musela sebrat velice rychle.
Joo, jedeme dalej 🙂, nás nikdo a nic nezastaví! 😉

petuliee
21. lis 2016

@lavender19xx příště už to musí vyjít 🙂

janina29k
21. lis 2016

Na mě dneska padla depka, že to nevyjde a zítra ta mrcha příjde. Že se druhýho mimi nedočkáme a Maty bude jedináček. Žádný náznaky, že by zítra měla přijít nejsou, ale mám takový pocit.

upuska
21. lis 2016

@lavender19xx já totiž jak jsem začala tušit, že to přijde a že to přijde po 25 dnech, tak jsem si řikala, že se s tebou synchronizuju, ale v zápětí mi ten hlásek v hlavě řikal, že ne, že tobě už MS nedojde..no, tak to vyšlo jen na půl...☹ a nezoufej, třeba ovulace přijde jinak a přítel bude zrovna doma..víš jak to je, člověk míní, život mění..😉 piješ pořád ten kontryhel nebo jsi ho vysadila?
ke mně má odpoledne přijet kámoška, je krátce těhotná, tak jsem zvědavá na ten její lesk v oku..při prvním ho měla neuvěřitelnej, tehdy jsem ale nechápala, proč je tak jiná, proč tak září, došlo mi to až zpětně, když mi oznámila tu radostnou novinu

petuliee
21. lis 2016

tak u mě dnes slabej duch, tak slabej že ho nevyfotím :( aspon treba bude silit (2dny do MS)

janina29k
21. lis 2016

@petuliee držím pěsti.

lavender19xx
21. lis 2016

@upuska už nezoufám, jen první chvíle po probuzení byla fakt hrozná.. Joo, taky si říkám, že by mě tělo mohlo pro jednou příjemně překvapit 😀.
Kontryhel jsem si uvařila po příjezdu včera navečer, ale vůbec mi po něm nebylo dobře (jakože jsem v noci ležela v posteli a převracela se, bylo mi těžko..), nevím čím to je. Tak jsem si ho ráno radši neudělala a zkusím asi zase až odpoledne.
Jo, pověstný lesk v oku... nejlíp vyfotit! 😀

petuliee
21. lis 2016

@janina29k uvidim co uksze z ranni moči 🙂 děkuji 🙂)

lavender19xx
21. lis 2016

@petuliee tak na dva dny do ms je pěkné, že už duchuješ 😉

petuliee
21. lis 2016

@lavender19xx spíš mam strach že ho tam chci vidět :/ mobil to nezachytí potvora :/

tornadolu
21. lis 2016

ahojky holky tak jsem dopadla v pohodě předepsal mě Gynprodyl uz mam začít brat dneska 1tabletku na 10dni a pak by mela dorazit MS.jen ted nevím kdy pak zas brat prášky nějak jsem to opomela.ma s tim někdo zkušenosti?

upuska
21. lis 2016

@lavender19xx hele, tak jsem lesk v oku neviděla, to já jsem ho tuhle měla větší 😀

krisatko
21. lis 2016

Ahoj holky. Tak já vás jdu zas hlodat 🙂 dnes jsme byli na druhé části screeningu. Vše vyšlo negativní a asi to bude kluk.

Tak přeji ať Vám to tentokrát taky vyjde 🙂

janina29k
21. lis 2016

@krisatko to je bezva, teď už můžeš začít shánět věcičky. Já když šla z kontroly ve 12.tt tak jsem koupila první overalek s čepičkou ( všichni říkali, že vypadá jak na kluka - bílo šedivý - a taky tady toho rošťáka nakonec máme). To zjistili brzo, tak snad se trefili. Hlavně ať je mimi zdravé a hezky roste!

kolibricek36
21. lis 2016

@krisatko a co ten tvůj žlučník či co to bylo? - už je to dobrý?

krisatko
21. lis 2016

@janina29k já mám doma (podedených) tolik hadříku, že můžu kupovat jen hygienu, vaničku, plinky a přebalovací podložku 😀

krisatko
21. lis 2016

@kolibricek36 no jelikož ten den nezjistili nic ani z krve ani z utz a přesto si mě tam chtěli nechat na pozorování, bylo už po 18 hodině takže by mi ani nedali Večeři a já ještě nejedlá, tak sem utekla domu, tam se najedla chleba s máslem a přešlo to 😀

kolibricek36
21. lis 2016

@krisatko takže, že by se ozýval hlad 😀 😀 😀

bonynka1981
21. lis 2016

@tornadolu zase par dní po ovulaci. Aspon ja to tak mela. Ale pozor muze trochu prodlužovat cyklus ten gynprodyl

tornadolu
21. lis 2016

@bonynka1981 ja ted právě nevim dneska jsem začala brat i když nemám MS doktor me řekl ze to mam brat 10dni pak by měla dojit MS.a pak kolik dní si mam počítat abych je zase nasadila?

tornadolu
21. lis 2016

@bonynka1981 na krabičce mam napsaný od 15dne do 24dne 3cykli

lavender19xx
21. lis 2016

@krisatko tak to jsou super zprávy 😉, jen tak dál a už žádný žlučník prosím tě! 🙂

@upuska asi je to pokaždé jinak.. 🙂 No já nevím co se sebou, dneska jsem teprve 3DC a už jen špiním, ale zase jsem měla nějaký těžký žaludek, tak jsem kontryhel nedělala, to by mi nestálo za to jak včera.

upuska
21. lis 2016

@lavender19xx já jsem si řikala, že to ona už teď možná vnitřně neprožívá tak intenzivně..ale spíš je to asi prostě jinak.
jak dlouhou míváš MS jindy? Já 3. den většinou právě jen špiním a 4. už jen štrejchám 😀 tentokrát jsem to měla silnější..ale už je to fuč a mně nastaly dny klidu a pohody..😀

upuska
21. lis 2016

@lavender19xx a co ten žaludek? přes den to bylo dobrý a přišlo to až s večerem?

Strana