icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janina29k
24. lis 2016

@petuliee tak co test a druhá čárka, je viditelnější? U mně pořád stejné, až na to, že špinění přešlo a je mi blbě. U snídaně jsem se rozbrečela, kvůli příběhu z TV, který mi manžel vyprávěl. Tak jen konstatoval, že jsem těhotná a je to holka, protože už teď je to strašná cíťa! Si ze mně dělá srandu. Ale na testu stále nic. Jestli to jsou jen nervy tak jdu ke cvokaři!

nienin_que
24. lis 2016

Holky, přeji všem dobré ráno.
Absolutně jsem neměla šanci dostat se do lékárny, takže jsem netestovala. Ale stále ,,mrcha,, nedorazila. Naděje svitla ještě víc . Zpožděni dva dny jsem neměla od počátku snažení se o prcka ještě ani jedou. Uvidíme co se bude dít dneska. Myslete na mě.

petuliee
24. lis 2016

@janina29k duch sili 😊 dnes netestuju 😊 tak trreba ma manzel pravdu 😊

janina29k
24. lis 2016

@nienin_que držím pěsti, aby se mrcha nedostavila, a až se dostaneš pro test, tak ať tam jsou //

janina29k
24. lis 2016

@petuliee kéž by a ve všem. Tu hplčičku bych si moc přála k tomu našemu raubíři

nienin_que
24. lis 2016

Tak mě tak napadá další téma a rozebrání .. možná mě tu někdo ukamenuje .... ale věříte na nějaké metody popřípadě výpočty na to aby to byl kluk nebo holka. já jsem ze začátku stonala po holce, tím že přítel už kluka má, ten nám jde skoro do puberty tak bych kvůli němu chtěla tu holku, mě osobně je to už teď uplně jedno. Jak jde měsíc po měsíci stále bez uspechu tak je mi to opravdu šumák a párkrát se mi uz zdalo o porodu a byl to kluk 😀 ale jen mě zajímalo váš názor na toto .

llenka_li
24. lis 2016

Ahoj holky, všechny zdravím, ducharkam obr gratulace, uz par dnu vás tady pročítám..🙂 Taky se snažíme. Naposledy jsem to dostala 27.10, jen na jeden den a slabounce, tedy zřejmě 1DC, ale protoze uz beru dlouho antikoncepci a placeba jsem dost vynechavala, abych MS vubec nemela, tak poradne nevim na čem jsem. Jsem tedy 1.mesic bez prášku a myslim, ze dnes bych to mela dostat...tak uvidime, snad ne. Test uz samozrejme proběhl, v sobotu a vcera a nic :-/ byl z Benu lékárny. Vcera jsem si objednala u Dr.maxe testy, i ten digitální. Tak kdyz dnes MS neprijde a testy přijdou, tak zitra zase zkusím...

nienin_que
24. lis 2016

@llenka_li přeji hodně štěstí, byla by jsi opravdu šťastná žena, příjde mi že v dnešní době je spíš zázrak otěhotnět nez něotěhotnět , ač tomu dříve bylo podle mě naopak. Každopádně i kdyby jsi to dostala tak bud ráda, že tvé telo reaguje tak jak má a že se srovnalo takhle brzy po HA...... je to svinstvo stejne....

llenka_li
24. lis 2016

@nienin_que uvidime no. Ja uz dvě deti mam, 7 a skoro 10let a pokaždé to vyšlo hned na poprvé po vysazeni. Jenže ted je mi skoro 30 a uz ve 20 mi doktor rekl, ze mi ne uplne dobre funguji vaječníky a ze uz bych ve 30 nemusela otěhotnět, tak jsem zvedava. Kdyz to ted nevyjde napoprvé, budu mit pak uz strach a stres, ze to neni jako minule, ale tak co se da delat. Prave, ze ted je to snad u vsech, ze si na to svoje miminko proste musi počkat....Jinak příznaků mam kolik chces, ale to spis moje blazniva hlava :D

nienin_que
24. lis 2016

@llenka_li Já dtě nemám ani jedno,je mi 26 pryč a snaha je už dobrý půl rok. Ono je to pravda,že čím je člověk mladší tím lepe se zadaří, já bych neměila, myslím ,že 26 je optimál, ale kdybych věděla,že bude problém tak bych chtěla začít se sahou dřív. Nicméně mi svitla naděje, cykly mám 32/33dni a dneska jsem 35DC tak kdo ví, třeba se stal zázrak. Testovat bych možná už mohla ,ale upřímně mám trochu strach ze zklamání, tak to oddaluji i přes to ,že jsem strašně zvědavá a natěšená. 🙂

llenka_li
24. lis 2016

@nienin_que to ja uz bych nevydržela, u tebe to vypada sakra nadějné a i kdyz tam nic nebude a MS nedorazí, můžeš si říkat, ze je to proste jen brzy, ale ja si myslim, ze budes spis hodne mile překvapena...🙂 Bylo by fajn, aby se to povedlo takhle pred Vánoci..ve 35DC by mohla byt čárka uz i během dne ;)

nienin_que
24. lis 2016

@llenka_li Jako fakt? vím,že je lepší dělat to z raní moči, ale myslíš, že už by mohla být vidět i přes den? já to snad risknu 😀 a když tam nic nebude, tak pořád naděje bude dokud nedorazí mrcha 😀 tys mě uplně nabudila. Tak dva měsíce zpátky bych byla schopná delat test hed po sexu ( obrazne receno 😀) jak jsem byla vzdy nedockava , ted jako bych nejak tusila ze se asi zadarilo a normílně mám strach 😀 jsem prdlá 😀 já vím 😀 nicméne by to bylo fakt pecka, to vís ,že jsem se už pristihla jak premyslim jak to řeknu mužovi a jak jeho rodině - Vánoce se uplně nabízí 🙂

llenka_li
24. lis 2016

@nienin_que myslim, ze prdly jsme tu všechny. Je vtipný, jak jde v téhle situaci rozum stranou 😄 Jen testuj, jsem napnuta s tebou a přesne, jedna čárka nic špatného neznamena, porad muze byt brzy...;) Držím palce a dej vedet ✊

nienin_que
24. lis 2016

@llenka_li ty budeš testovat kdy? třeba se budeme radovat spolu 😉 já bych to tady přála uplně všem.

llenka_li
24. lis 2016

@nienin_que to i ja...kdyz je to vysněný miminko..🙂 Ja zitra, jestli mi dorazí ty testiky a neprijde MS. To by byla krásná nahodicka 😉

nienin_que
24. lis 2016

@llenka_li To by bylo hezký no. Já to prubnu dneska a uvidíme no 😉
nejhorší je , pořád chodím na WC, mám porád pocit jako že už a vždycky jsem mile prekvapená, hlavně to vždy poznám že to dostanu, bolívává mě břicho vždy ten prví den a tetokrát nic, je mi uplně krásně. 😀

petuliee
24. lis 2016

@janina29k ja zas kluka k našim raubířkám 🙂

llenka_li
24. lis 2016

@nienin_que tak dej hned vedet..👏🏻Taky dnes chodím na záchod a jen doufám 😊

petuliee
24. lis 2016

@nienin_que taky nic ani chut na sladke ani bčicho....ale zas je to 4 tehu tak asi uz troosku umim vycítit 🙂 pak dej vedet já budu dělat zítra ráno to bude 3den zp tak doufam v pořádný //

janina29k
24. lis 2016

@llenka_li
@petuliee taky pořád doufám, že nic nenajdu když jdu na záchod. Naštěstí teď jsem minimálně do soboty u mamky a tady nemám možnost testovat, protože jsme na vesnici a test tady neseženu. Pokud mrcha nepřijde, tak testnu v pondělí. Držím pěsti, aby vaše testy ukazovali //

petuliee
24. lis 2016

@janina29k děkuju ja domaroduju taky sme na vesnici ale dneska uz je mi lip tak si zitra zajedu musi nam to vyjíít

nienin_que
24. lis 2016

Holky nejsem paranoidní? Je to tehu test.

lavender19xx
24. lis 2016

@nienin_que nejsi, zítra z ranní dávky to bude určitě zřetelnější 🙂

yelowangel
24. lis 2016

@nienin_que Ducha vidím 🙂 zkus za 2 dny a uvidíš jestli zesílí. Držím palce 🙂

petuliee
24. lis 2016

je tam taky bych zkusila z ranní 🙂 gratuluju 🙂

petuliee
24. lis 2016

a
@nienin_que a vítej do klubu <3

upuska
24. lis 2016

@nienin_que je tam čmouha, vidím jí 🙂

llenka_li
25. lis 2016

Ja dnes 29DC, zpoždění jeden den a dva testy negativní, jeden z toho byl ten digitální :(

petuliee
25. lis 2016

Uz siliii 😍

lavender19xx
25. lis 2016

@petuliee to vypadá dobře 😉.

Tak jsem zatím z ovu testů na rozpacích.. V úterý jsem měla ducha, dnes (7DC) jsem testovala víceméně ze zvědavosti a duch je stejný, vůbec nesílí. Kdybych si nechala ten první test, tak řeknu, že to je ten samý! 😀
Jinak už mi podbřišek začal pracovat, hlavně levá strana, tak uvidím, jestli víkendové tulení něco přinese 🙂.

Strana