icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

llenka_li
28. lis 2016

@lavender19xx 😂😂

upuska
28. lis 2016

@lavender19xx a podle testu to bylo taky na pátek? Byl pozitivní? Já jsem dneska u sestřenky, slibuju jí návštěvu už dlouho a zrovna to vyšlo takhle blbě..🙄 ale což spermouse jsme vyslali na misi v sobotu i včera..a zítra se můžou hlásit další 😎

lavender19xx
28. lis 2016

v pátek odpo jsem měla na ovu testu ducha, pak už jsem neměla čas testovat.. Tak nevím, jestli mám víc věřit testu nebo čípku, který byl v pátek měkký a dneska taky, navíc fakt brutální bolest v podbřišku (prsa pro změnu nic).
Nj, to teda vyšlo, když máš choutky 🙂, ale hlavně, že mise byla splněna, to tě může utěšit 😉.

lavender19xx
28. lis 2016

@peanuty ahoj, já si fakt myslím, že by to bylo moc pozdě na ovu.. Navíc jsi velmi krátce po vysazení HA, teď nemůžeš hledět na tu současnou délku cyklu (35DC) jako na něco nenormálního... i na tu délku ms, prostě tělo se teď usazuje.. Dneska jsi 2DC, zkus si tenhle cyklus vysledovat, po desátém dni hlídat, jestli tě nějak třeba bude pobolívat podbřišek a tulení po tom 10. dni naplánovat nějak obden zhruba.. 😉

janina29k
28. lis 2016

@llenka_li tak testneme spolu. Neplánovala jsem kdy, tak středa může být fajn, když na to budeme 2😉

upuska
28. lis 2016

Holky, já snad budu marodit nebo, co?! V🤒 práci jsem měla pšíkačku a teklo mi z nosu, jak z vodovodu, považovala jsem to za alergickou reakci nevím na co..zyrtec, to celkem spravil..únavu jsem přičítala nedostatku spánku a zyrteku..ale to jak mě ted pálí v krku je víc než podezřelé.. Nenene! Ráno se probudím s věží a fit a budu mít leda odřeny nos a večer se budu tulit! Dobrou 😴

janina29k
29. lis 2016

@upuska přeju ti, aby ti dneska bylo líp- Mě tak bolí v krku, že jsem nemohla ani spát. A ještě k tomu přispěl syn, že každou chvilku hledal dudák. Už aby se to odnaučil.

klarka22
Odpověď byla odstraněná
llenka_li
29. lis 2016

@janina29k dobra, dobra...zitra ráno jdeme na to ;)✊ To bude zase zklamání 🙈😄

lavender19xx
29. lis 2016

@upuska oups, to je jak na potvoru, co? Taky mě to v tom říjnu naštvalo... Tak tfuj tfuj, ať jsi zdravá 😉.

janina29k
29. lis 2016

@llenka_li taky si myslím, v pondělí půjdu k dr. Sháním novýho a náhodou nejlepší dr tady u nás momentálně přibírá. Tak uvidím co mi řekne.

llenka_li
29. lis 2016

@janina29k budes uz chtit nějaka vyšetření? Budu na tebe ráno myslet ☺️ urcite to vyjde ✊

kolibricek36
29. lis 2016

@upuska holka, jak jsi na tom?

Ja se tedy rozhodla dobrat vsechny vitaminy i tu materi kaaicku, dalsi kupovat neminim- a necham to bejt - rozhodne to bude lepsi nez se stresovat ze zase nic....

upuska
29. lis 2016

@lavender19xx
@janina29k
@kolibricek36 holky, děkuju..je mi zima jak v ruskym filmu a spala bych, až bych brečela, ale jinak je to lepší, asi jsem měla ten krk podrážděný tou alergickou reakcí, mám ho jako když odřený..ale se včerejškem se to nedá srovnat

kolibricek36
29. lis 2016

@upuska tak si dej do lavoru teplou vodu a strc tam nohy a oak rovnou do postele. Voda by mela byt co nejteplejsi co sneses. My mame takou botu na vyhrivani.

janina29k
29. lis 2016

@llenka_li to ne u mně je největší problém štítná žláza, takže s tím musím za jiným doktorem.

Mě je dneska tak zle, že to není možný! Nemůžu dýchat, bolí mě v krku a je mi blbě od žaludku. Fakt super kombinace. Do toho je malej protivnej a má rýmu, myslím, že na něj taky něco leze. To bude fakt bezva týden.

llenka_li
29. lis 2016

@janina29k tak at jsi brzy zase fit i malej 🙂 a treba ti ten tyden zitra zlepší // 😉

petuliee
29. lis 2016

me teda zacina bejt taky blbe to teda dost brzo :(

janina29k
29. lis 2016

@petuliee a kdy půjdeš k dr?

petuliee
29. lis 2016

@janina29k 12.12 sem objednana 🙂

lavender19xx
29. lis 2016

@upuska ten lavor s horkou vodou podle kolibříčka zní dobře, do toho ještě čaj a bude 😉. Někdy to je takové jednodenní něco, jako kdyby nemoc věděla, že člověk stejně na nemocenskou nepůjde... tak se to vyřádí za den dva a pak je klid 😉.

@petuliee pěkné datum 🙂

petuliee
29. lis 2016

@lavender19xx tojo skoda ne ve 12
🙂

beata.n
29. lis 2016

Ahoj holky😉

Chvíli jsem tu nebyla. Měla jsem hodně pracovních povinností a byla jsem věčně v čoudu...

Nějak tento měsíc nestíhám ani testy😲 Ale řekla bych, že se snažíme obstojně😀

Koukám, že tu jsou nové tváře-zdravím Vás! a Nové těhulky-moc,moc gratuluji😘

upuska
29. lis 2016

@lavender19xx
@kolibricek36 já jsem zrovna dneska byla v kanclu. Ted už jsem na cestě domů a těším se na sprchu a gaucing 😀 a v backurkach, plyšovych jsem dneska spala 😀 sestrenka mi malo zatopila a porad jsem se budila zimou, tak jsem sahla po nich 😇

lavender19xx
29. lis 2016

@petuliee to je detail 😉

@beata.n lepší nestíhat testy než nestíhat tulení 🙂

@upuska tak pěkně vyhřát, ať na tebe nevlítne žádný bacil (a že jich teď řádí). Mně jen chladnou prsty na rukou, musím víc čajovat v tomhle období, jinak dobré.

llenka_li
30. lis 2016

@janina29k samozrejme na mem tt bílo... 😔 a to jsem 6 dnu po vynechání, 34DC. Doktor me asi nemine...

janina29k
30. lis 2016

@llenka_li u mě je po vynechání 8den a taky nic

jullli
30. lis 2016

@llenka_li a kdy byla ovulace?

llenka_li
30. lis 2016

@janina29k 😏 Volala jsem na gyndu, ze bych se chtela objednat na vyvolavacku, ze mam negativní test a tyden zpoždění a objednala me na 8.12. s tim, ze bych ted byla 5tt a to jeste test ukázat nemusí. Toho 8. bych byla 6tt a to uz umí potvrdit nebo vyloučit. Kdyz ho vyloučí, dostanu vyvolavacku a začneme resit cyklus..

llenka_li
30. lis 2016

@jullli nevim, jsem 1. měsíc po vysazeni HA, takze jsem tohle jeste neřešila...myslela jsem, ze to normalne dostanu. Tudíž bůh vi, jestli ovulka vubec byla. Posledni spineni 27. a 28.10, prasky neberu od 4.11.

Strana