Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx a podle testu to bylo taky na pátek? Byl pozitivní? Já jsem dneska u sestřenky, slibuju jí návštěvu už dlouho a zrovna to vyšlo takhle blbě..🙄 ale což spermouse jsme vyslali na misi v sobotu i včera..a zítra se můžou hlásit další 😎
v pátek odpo jsem měla na ovu testu ducha, pak už jsem neměla čas testovat.. Tak nevím, jestli mám víc věřit testu nebo čípku, který byl v pátek měkký a dneska taky, navíc fakt brutální bolest v podbřišku (prsa pro změnu nic).
Nj, to teda vyšlo, když máš choutky 🙂, ale hlavně, že mise byla splněna, to tě může utěšit 😉.
@peanuty ahoj, já si fakt myslím, že by to bylo moc pozdě na ovu.. Navíc jsi velmi krátce po vysazení HA, teď nemůžeš hledět na tu současnou délku cyklu (35DC) jako na něco nenormálního... i na tu délku ms, prostě tělo se teď usazuje.. Dneska jsi 2DC, zkus si tenhle cyklus vysledovat, po desátém dni hlídat, jestli tě nějak třeba bude pobolívat podbřišek a tulení po tom 10. dni naplánovat nějak obden zhruba.. 😉
Holky, já snad budu marodit nebo, co?! V🤒 práci jsem měla pšíkačku a teklo mi z nosu, jak z vodovodu, považovala jsem to za alergickou reakci nevím na co..zyrtec, to celkem spravil..únavu jsem přičítala nedostatku spánku a zyrteku..ale to jak mě ted pálí v krku je víc než podezřelé.. Nenene! Ráno se probudím s věží a fit a budu mít leda odřeny nos a večer se budu tulit! Dobrou 😴
@upuska oups, to je jak na potvoru, co? Taky mě to v tom říjnu naštvalo... Tak tfuj tfuj, ať jsi zdravá 😉.
@upuska holka, jak jsi na tom?
Ja se tedy rozhodla dobrat vsechny vitaminy i tu materi kaaicku, dalsi kupovat neminim- a necham to bejt - rozhodne to bude lepsi nez se stresovat ze zase nic....
@lavender19xx
@janina29k
@kolibricek36 holky, děkuju..je mi zima jak v ruskym filmu a spala bych, až bych brečela, ale jinak je to lepší, asi jsem měla ten krk podrážděný tou alergickou reakcí, mám ho jako když odřený..ale se včerejškem se to nedá srovnat
@upuska tak si dej do lavoru teplou vodu a strc tam nohy a oak rovnou do postele. Voda by mela byt co nejteplejsi co sneses. My mame takou botu na vyhrivani.
@llenka_li to ne u mně je největší problém štítná žláza, takže s tím musím za jiným doktorem.
Mě je dneska tak zle, že to není možný! Nemůžu dýchat, bolí mě v krku a je mi blbě od žaludku. Fakt super kombinace. Do toho je malej protivnej a má rýmu, myslím, že na něj taky něco leze. To bude fakt bezva týden.
me teda zacina bejt taky blbe to teda dost brzo :(
@lavender19xx tojo skoda ne ve 12
🙂
Ahoj holky😉
Chvíli jsem tu nebyla. Měla jsem hodně pracovních povinností a byla jsem věčně v čoudu...
Nějak tento měsíc nestíhám ani testy😲 Ale řekla bych, že se snažíme obstojně😀
Koukám, že tu jsou nové tváře-zdravím Vás! a Nové těhulky-moc,moc gratuluji😘
@lavender19xx
@kolibricek36 já jsem zrovna dneska byla v kanclu. Ted už jsem na cestě domů a těším se na sprchu a gaucing 😀 a v backurkach, plyšovych jsem dneska spala 😀 sestrenka mi malo zatopila a porad jsem se budila zimou, tak jsem sahla po nich 😇
@janina29k 😏 Volala jsem na gyndu, ze bych se chtela objednat na vyvolavacku, ze mam negativní test a tyden zpoždění a objednala me na 8.12. s tim, ze bych ted byla 5tt a to jeste test ukázat nemusí. Toho 8. bych byla 6tt a to uz umí potvrdit nebo vyloučit. Kdyz ho vyloučí, dostanu vyvolavacku a začneme resit cyklus..

@lavender19xx 😂😂