icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

terka228
30. lis 2016

Ahoj holky, zdravím všechny...a taky ty, které si tu na mně ještě pamatují :D
@maggie prosím, k Tobě bych měla otázku ohledně Gynexu. Bereš ho tedy nakonec? Prosímtě, já teď beru Fertility Blend, Jeřáb ptačí a od ovulky Drmek. Může se vůbec s něčím Gynex bát zároveň, abych tělu neuškodila... Díky moc za radu....my se opět snažíme, tak mám ohromnou radost, že jsme vše tak Nějak urovnali :D

upuska
30. lis 2016

@terka228 Ahoj, tak to já mám taky radost 🙂 a všechno dobrý??
Já bych ten Gynex už nebrala, když toho máš tolik, aby se ti tělo zase nesplašilo..a neni uplně levný, tak nejdřív spotřebuj, co máš doma a pak zkus když tak pořiď Gynex..tak bych to tedy řešila já.. 😉 a třeba na něj nedojde 😉
jinak na co je ten drnek? 🙂

terka228
30. lis 2016

@upuska Drmek mi dala známá, co prodává bylinky , že obsahu je progesteron...prý jak jsem dlouho kojila, tak je možné, že proto jsem nemohla otěhotnět....jinak je dobrý pro podporu uvolnění vajíček....mám ho ale brát až od ovulace
Jinak dobrý...oběma nám to všechno asi prospělo...oba jsme si uvědomili, co k sobě cítíme a jak je pro nás naše rodina důležitá.....takže to určitě k něčemu bylo 🙂

digisek
30. lis 2016

@terka228 jee tak to jsem ráda...a rovnou se i snažíte zas o mimčo...tak to je dobře že jste to urovnali.....tak držím vše co mám ať vám to už vydrží 🙂

terka228
30. lis 2016

@digisek Ahoj 🙂 Doufám, že i u vás se to urovnalo 🙂.....Myslela jsem, že už vás tu tolik nenajdu... co tu všechny pořád děláte?!! Že vás to baví, to krafání tady :D :D :D

beruska1889
30. lis 2016

@terka228 Ahojky, super že jste to společně všechno vyřešili, tak snad už u vás bude jen dobře a i to miminko brzy přijde.... no myslím, že nás to nebaví, ale nic jiného než čekání a klábosení nám asi nezbývá ☹

terka228
30. lis 2016

@beruska1889 Děkuji, já jssem taky moc ráda a taky doufám, že se dočkáme...
Je mi to jasný....taky jsem ráda, že mám kam napsat a co si přečíst... 🙂
Já už ani nedoufala, že se sem opět přidám 🙂

digisek
30. lis 2016

@terka228 Taky no....jsem moc ráda......teď akorát čekám jestli budeme mít pod stromečkem vytoužený dáreček, nebo budem ještě pořád jen ve dvou......

Já nevím jestli baví, každopádně to čekání a těšení a vše kolem jde sdílet a ventilovat jen tady....doma a v okolí by si za chvíli mysleli že jsme bláznivý ženský co pořád řeší těhotenství.....jen tady všechny víme jak to je a tady se můžeme svěřit....aspoň tak to cítím já 🙂

beruska1889
30. lis 2016

@terka228 tak já už sem až tak moc nepíšu, hodně se to tu střídá, některé už sem nechodí, tak spíše jen pročítám a když vidím nějakou známou tvář ze začátku tak třeba písnu 😉 😀 no vidíš a jsi zpět, teď jen aby to brzo vyšlo... 😉

terka228
30. lis 2016

@beruska1889 Jo, koukala jsem , že je tu i hodně nových holek.....ale vlastně je to dobře, když zase odcházejí a vyšlo jim to 🙂

beruska1889
30. lis 2016

@terka228 jasně, to máš pravdu 😉 aspoň někomu se daří 🙂

terka228
30. lis 2016

@digisek Jéééé, tak to moc držím palečky a jak jsi na tom, kolikátý den? ...
Já teprve před měsícem a půl přestala kojit, prý to byl určitě ten problém, proč nešlo otěhotnět...tak doufám, že se teď zadaří a o svátkách budu mít taky ty // 🙂

digisek
30. lis 2016

@terka228 jsem 8dpo.....už se blíží termín ms.....měla by teoreticky přijít v neděli/pondělí to budu 28/29DC.....v neděli bych měla být 12dpo tak doufám že už půjde něco vidět.....každopádně tenhle cyklus mám od ovu pořád zvláštní pocit.....tak doufám že nejsem blázen.....

terka228
30. lis 2016

@digisek No super 🙂 Tak to držím všechno co mám!!! 🙂

digisek
30. lis 2016

@terka228 děkujiiii 🙂 .............doufám že budem obě pod stromečkem šťastné 🙂

tornadolu
30. lis 2016

Dobry večer ženy 😉 japak se mame? Dneska dobiram prášky Gynprodyl 200mg tak uvidíme kdy prijde MS a kdy se nám zadaří Mimi 😉 snad co nejdřív 😉

tornadolu
30. lis 2016

Ty jo holky tak si přestavte ze dneska mam dobrat uz ty prášky Gynprodyl a cca 3-4by mela dojit MS jdu na WC a MS už dojela a to jsem ještě nedobrala poslední prášek tak jsem dala sprchu a ten poslední prášek jsem si dala. Není to divný ze přišla tahle brzo?mate s tim někdo zkušenosti?předem dekuji

bonynka1981
30. lis 2016

@terka228 gratulace. Ať se brzy zadari 🙂. Ja jsem tu jeste taky 🙂

terka228
30. lis 2016

@bonynka1981 Ahoj 😃 a jak jsi na tom? Čekáš na jaké // ? Ovu nebo těhu ?😊

lavender19xx
30. lis 2016

@tornadolu zkušenost s tím nemám, ale tak očividně zabraly hezky, to je dobře 🙂.

Já se mám tak, že jsem 12DC, pár dní po ovu, takže zase přemýšlím, co dobrého v obchodě koupit (valím do sebe zeleninu a ovoce horem spodem, no... uškodit to nemůže 🙂).
Jak se tak o sebe víc starám a pořád sleduju, kdy se mi rozsvítí ta jiskra v oku (@upuska, za to můžeš ty! 😀), tak začínám mít dojem, že se mnou flirtuje i klika u dveří... fakt, opačné pohlaví se probralo k životu... pozdě, pánové, jsem zadaná! 🙂

bonynka1981
30. lis 2016

@terka228 ja ovu testy nedelam. Chodím na ultrazvuk. Jsem 6DC takže zase na zacatku.

tornadolu
30. lis 2016

@lavender19xx myslíš ze u me zabrali?

llenka_li
1. pro 2016

@lavender19xx 😂 to je ale hezké...zvedne to sebevědomí, potěší a asi z tebe sálá nějaký hormon 😉👍

upuska
1. pro 2016

@lavender19xx já za to můžu? nene 😇
původně jsem chtěla psát, aby ses nepředávkovala tou zeleninou a ovocem a nedostala kopřivku 😀 ale zdá se, že ti to svědčí 😀

holky a mám dotaz 😎 s přítelem se snažíme o miminko, neměli jsme sex už ani nepamatuju, myslíte, že můžu být těhotná?? 😲

kolibricek36
1. pro 2016

@lavender19xx ty uz mas po ovu? No, ja ji jeste cekam. O vikendu.😀:jsem nejaka klidnejsi , coz mi neni podobne 🙄😇

kolibricek36
1. pro 2016

@upuska ty tvoje vtipky, ze, ale pekne jsi me pobavila 😘

maggie_
1. pro 2016

@terka228_ Ahojky 🙂 tak já ti dneska píšu zprávu a ty tady 😀 ono mi to upozornění ani nenapsalo, že jsi mě tu označila, asi jak tam není to podtržítko nevim 😎 každopádně bych ten gynex nebrala, už toho je fakt hodně, jak říká @upuska_....nebo bych vysadila ostatní a brala jen ten gynex....Jinak ano já pořád kapu a je to pěknej humus musím říct 😵 .....jinak jsem moc ráda, že se vše urovnalo, že se opět snažíte to je super 🙂
@digisek_ No, držím palečky...pak nám dej určitě vědět, kdyby 😉 🍀
@beruska1889_ Joo hele mám to stejně....je tu tolik lidí, že už sem moc nechodím 😉 pak mám náladu a začnou se mi právě ozývat starší tváře no ....

beruska1889
1. pro 2016
beruska1889
1. pro 2016

@maggie_ Ahojky, no já právě teď už píšu jen když se ozve někdo ze "zakladatelek" 😀 😉 tak aspoň vím co je u vás nového, když na svém blogu moc příspěvky nepřibývají 😉

upuska
1. pro 2016

@kolibricek36 no, já už se dneska taky bavim..trochu kysele, ale jo...ovšem včera jsem byla pěkně vzteklá..jsem dneska 15.DC a drahý si chrápe, až se panelák otřásá v základech..no, má tohle cenu?! 😖 poslední tulení bylo v neděli (11DC) kdy a jestli vůbec už byla ovu nevím..podle měkkosti čípku možná v pondělí, ale zdál se mi dost nízko...a taky je dost možný, že teprve přijde okolo 16dne, jako předminule podle UTZ..jenže dneska, ženy, dneska mám chuť trucovat 😎

Strana